Hint Maxime Meiland op einde 'Chateau Meiland'?

Karen Luiken-28 juli 2023 om 07:20

Hoeveel seizoenen van ‘Chateau Meiland’ er ook komen, de show blijft een succes. Toch komt er ongetwijfeld ooit een einde aan en dat bevestigt nu ook Maxime Meiland in een aflevering van ‘Open Casa’, een interviewprogramma van Robbert Rodenburg.

In een gesprek hebben Maxime en Robbert het over het verdere verloop van ‘Chateau Meiland’. Want hoe ziet de toekomst van de realityshow eruit? Wil de familie ooit stoppen? “Ik vind ‘Chateau Meiland’ maken hartstikke leuk, want ik doe het natuurlijk met mijn ouders en we worden gevolgd in ons dagelijks bestaan. Maar het zou me niets verbazen als er een moment komt dat wij denken, en vooral omdat mijn ouders op een bepaalde leeftijd komen, dat we het wel goed vinden”, zegt Maxime daarop.

Maar hoe snel gebeurt dat dan? Is dat al na het aankomende seizoen, dat over een maand van start gaat bij onze noorderburen? Die beslissing ligt volgens Maxime bij haar ouders. Zij staan er hetzelfde in als Maxime. “Maar je weet nooit wat er in de toekomst gebeurt”, zegt de moeder van Claire en Vive-. “Je moet niet iets willen verzinnen voor de serie om maar door te kunnen gaan. Als we stoppen, dan stoppen we. En dan is het prima, want op een gegeven moment is de koek op.”

Oproep aan Joost Klein om niet naar songfestival te gaan

Karen Luiken-13 april 2024 om 08:11

Ruim 250 artiesten, schrijvers en kunstenaars roepen Joost Klein in een brief op om niet naar het Eurovisie Songfestival te gaan. Ze zijn het er niet mee eens dat Israël deelneemt aan het liedjesfestijn. Dat meldt NOS.

"Terwijl de voorbereidingen van het Eurovisiefestival in volle gang zijn, voert één van de deelnemende landen, Israël, een genocide uit op 2,3 miljoen Palestijnen, al 16 jaar opgesloten in Gaza, hongert hen moedwillig uit en houdt alle grenzen voor hen gesloten”, zo staat er in de brief.

De ondertekenaars van de brief hopen dat Joost Klein kiest voor gerechtigheid door zich uit te spreken en niet deel te nemen aan het songfestival.

Nederland is niet het enige land dat strijdt tegen de deelname van Israël aan het evenement dat van 7 tot en met 11 mei plaatsvindt in de Zweedse stad Malmö. Ook in Finland, Noorwegen, IJsland en Zweden worden acties gevoerd.

Wil je zien: nieuwe sci-fi thrillerserie 'Dark Matter'

Karen Luiken-13 april 2024 om 08:02

Op zoek naar een nieuwe serie? We hebben er een voor je! Apple TV+ lanceert binnenkort de sci-fi thrillerreeks ‘Dark Matter’, gebaseerd op het gelijknamige blockbusterboek van bestsellerauteur Blake Crouch.

Het verhaal gaat over Jason Dessen, een natuurkundige professor en familieman die – op een avond terwijl hij door de straten van Chicago naar huis loopt – wordt ontvoerd in een alternatieve versie van zijn leven. Verwondering verandert al snel in een nachtmerrie wanneer hij probeert terug te keren naar zijn realiteit. Hij komt terecht in een landschap van levens die hij had kunnen leiden. Lukt het hem om terug te keren naar zijn ware familie en hen te redden van de meest angstaanjagende en onverslaanbare vijand die je je kunt voorstellen: hijzelf?

‘Dark Matter’ bestaat uit negen afleveringen en heeft een cast met onder meer Joel Edgerton, Jennifer Connelly, Alice Braga, Jimmi Simpson, Dayo Okeniyi en Oakes Fegley. De serie gaat op 8 mei in première met de eerste twee afleveringen, gevolgd door elke woensdag (tot en met 26 juni) een nieuwe aflevering.

Ontdek meer