Hint Maxime Meiland op einde 'Chateau Meiland'?

Karen Luiken-28 juli 2023 om 07:20

Hoeveel seizoenen van ‘Chateau Meiland’ er ook komen, de show blijft een succes. Toch komt er ongetwijfeld ooit een einde aan en dat bevestigt nu ook Maxime Meiland in een aflevering van ‘Open Casa’, een interviewprogramma van Robbert Rodenburg.

In een gesprek hebben Maxime en Robbert het over het verdere verloop van ‘Chateau Meiland’. Want hoe ziet de toekomst van de realityshow eruit? Wil de familie ooit stoppen? “Ik vind ‘Chateau Meiland’ maken hartstikke leuk, want ik doe het natuurlijk met mijn ouders en we worden gevolgd in ons dagelijks bestaan. Maar het zou me niets verbazen als er een moment komt dat wij denken, en vooral omdat mijn ouders op een bepaalde leeftijd komen, dat we het wel goed vinden”, zegt Maxime daarop.

Maar hoe snel gebeurt dat dan? Is dat al na het aankomende seizoen, dat over een maand van start gaat bij onze noorderburen? Die beslissing ligt volgens Maxime bij haar ouders. Zij staan er hetzelfde in als Maxime. “Maar je weet nooit wat er in de toekomst gebeurt”, zegt de moeder van Claire en Vive-. “Je moet niet iets willen verzinnen voor de serie om maar door te kunnen gaan. Als we stoppen, dan stoppen we. En dan is het prima, want op een gegeven moment is de koek op.”

FACTS brengt superster James McAvoy naar België

Karen Luiken-25 september 2023 om 14:00

James McAvoy is volgende maand in ons land te vinden. De wereldberoemde acteur is gestrikt voor de Belgische comic con FACTS.

Het evenement vindt op zaterdag 21 en zondag 22 plaats in de Flanders Expo in Gent. James McAvoy komt op de zaterdag langs en is die dag beschikbaar voor fotoshoots, handtekeningensessies, selfies en een grote Q&A.

Je kunt de acteur kennen van allerlei verschillende titels. Hij speelde onder andere in ‘X-Men’, ‘The Chronicles of Narnia’, ‘Split’, ‘It: Chapter Two’, ‘Atonement’, ‘Wanted’, ‘The Last King of Scotland’, ‘His Dark Materials’ en ‘Atomic Blonde’.

Andere sterren die naar FACTS komen zijn de al eerder aangekondigde ‘Arrow’-held Stephen Amell, ‘Harry Potters’-ster Mark Williams, ‘Buffy’-actrice Charisma Carpenter, ‘Stargate SG-1’-acteur Christopher Judge, ‘Pirates of the Caribbean-‘ster Kevin McNally en ‘Pokémon’-introlied-zanger Jason Paige.

'Love Island'-ster Nycole schept duidelijkheid over breuk met Jonna

Karen Luiken-25 september 2023 om 13:41

Kort na de finale van ‘Love Island’ verbrak deelneemster Nycole haar relatie met Jonna. Tot nu toe was ze redelijk vaag over de reden van de breuk, maar in een gesprek met Grazia brengt ze daar verandering in. De realityster schept duidelijkheid.

Nycole maakte vorige week via Instagram bekend dat ze een punt achter haar relatie met Jonna had gezet. Ze schreef dat ze tijdens ‘Love Island’ in een bubbel leefde en dat ‘de dingen in de realiteit heel anders waren’. Maar ze liet ook weten dat ze inmiddels alle afleveringen had teruggekeken en dat ze niet blij was met wat ze had gezien.

“Ik had echt gevoelens voor hem en onze relatie was heel echt. Maar toen had ik nog niet alle afleveringen van ‘Love Island’ teruggekeken”, zegt Nycole tegen Grazia. “Wat ik zag kwetste me enorm. Hoe hij zich gedroeg na de zoen met Thirza na de challenge, hoe zijn lichaamstaal was, wat hij allemaal zei… Dat was gedrag waar ik van ging walgen. Jonna en ik hadden in de villa natuurlijk besproken wat er tijdens Casa Amor was gebeurd, alleen had hij me niet verteld dat hij tegen Thirza zei dat zijn ‘deur van hout was’. Ook had hij niet verteld hoe zijn lichaamstaal was tijdens de sexpositie challenge. Ik wil niet dat mijn vriend zich zo gedraagt als ik er niet bij ben.”

Ontdek meer