Lily Collins speelt hoofdrol in 'Polly Pocket'-film

Karen Luiken-27 juli 2023 om 07:44

Na het grote succes van ‘Barbie’ is Mattel van plan om nog veel meer films over speelgoed te maken. Eén daarvan zal over Polly Pocket gaan, een vrolijk meisje dat allerlei avonturen beleeft. Verschillende media melden dat Lena Dunham de boel gaat presenteren en dat niemand minder dan ‘Emily in Paris’-actrice Lily Collins de hoofdrol zal spelen.

De film zal gaan over een jong meisje dat een bijzondere band krijgt met een ‘pocket-sized’ vrouw. Samen maken de twee magische avonturen en onvergetelijke belevenissen mee. Variety meldt dat het verhaal zowel voor jong als oud leuk zal zijn om naar te kijken.

“Het is een geweldige samenwerking”, zegt Robbie Brenner van Mattel over het project met Lena en Lily. “Lena stroopt haar mouwen op, ze is ongelooflijk. Lily is slim en heel productief. Het gaat heel goed en daar zijn we blij mee.”

Het is nog niet bekend wanneer de ‘Polly Pocket’-film op het witte doek verschijnt.

'De Verhulstjes': Gert doet verrassend goed karaoke-optreden

Karen Luiken-04 december 2023 om 07:49

Geef Gert Verhulst een podium en een microfoon en hij zorgt gegarandeerd voor een feestje. Tijdens de cruise met zijn familie beklimt hij het podium tijdens een karaoke-avond. Hij had gehoopt dat Victor dat zou doen, maar als zijn zoon de kans niet pakt, besluit hij er zelf voor te gaan. Met ‘Les Champs-Elysées’ van Joe Dassin brengt hij de beste act van de karaoke-avond.

Zien: trailer van tweede seizoen 'House of the Dragons'

Karen Luiken-04 december 2023 om 07:37

Goed nieuws voor fans van ‘House of the Dragons’. HBO heeft flink wat nieuwe informatie gedeeld over het tweede seizoen van de serie. Er komen nieuwe castleden bij, we weten (ongeveer) wanneer we het vervolg kunnen verwachten én er is een nieuwe trailer.

Laten we beginnen met de twee nieuwe castleden. Tom Taylor kruipt in de huid van Lord Cregan Stark, Clinton Liberty in die van Addam of Hull, Jamie Kenna gaat Ser Alfred Broome spelen, Kieran Brew wordt Hugh, Tom Bennett is verantwoordelijk voor de rol van Ulf en Vincent Regan wordt voor de serie getransformeerd tot Ser Rickard Thorne.

Eerder aangekondigde nieuwkomers zijn Abubakar Salim als Alyn van Hull, Gayle Rankin als Alys Rivers, Freddie Fox als Ser Gwayne Hightower en Simon Russell Beale als Ser Simon Strong.

Dan de releasedatum. Een precieze dag waarop de show verschijnt, is er nog niet. Maar HBO maakt wel bekend dat het tweede seizoen van ‘House of the Dragons’, dat uit acht afleveringen zal bestaan, in de zomer van 2024 naar het scherm komt. Wat je daarvan kunt verwachten? Dat zie je in onderstaande beelden!

Ontdek meer