Lily Collins speelt hoofdrol in 'Polly Pocket'-film

Karen Luiken-27 juli 2023 om 07:44

Na het grote succes van ‘Barbie’ is Mattel van plan om nog veel meer films over speelgoed te maken. Eén daarvan zal over Polly Pocket gaan, een vrolijk meisje dat allerlei avonturen beleeft. Verschillende media melden dat Lena Dunham de boel gaat presenteren en dat niemand minder dan ‘Emily in Paris’-actrice Lily Collins de hoofdrol zal spelen.

De film zal gaan over een jong meisje dat een bijzondere band krijgt met een ‘pocket-sized’ vrouw. Samen maken de twee magische avonturen en onvergetelijke belevenissen mee. Variety meldt dat het verhaal zowel voor jong als oud leuk zal zijn om naar te kijken.

“Het is een geweldige samenwerking”, zegt Robbie Brenner van Mattel over het project met Lena en Lily. “Lena stroopt haar mouwen op, ze is ongelooflijk. Lily is slim en heel productief. Het gaat heel goed en daar zijn we blij mee.”

Het is nog niet bekend wanneer de ‘Polly Pocket’-film op het witte doek verschijnt.

Schrijf je nu in voor het nieuwe seizoen 'Tagmansion'

Chelsy Vanlerberghe-15 april 2024 om 14:13

Hou jij van feesten tot in de vroege uurtjes? Ben jij een sociaal beest die graag nieuwe vrienden maakt? Wil je de reis van je leven maken en herinneringen creëren die een leven lang meegaan? Heb je op al de vorige vragen 'ja' geantwoord? Dan ben jij misschien wel de geschikte kandidaat voor 'Tagmansion'.

Het zesde seizoen van 'Tagmansion' is nog maar net op jullie losgelaten, en we zijn al op zoek naar nieuwe kandidaten. Ben jij klaar voor een onvergetelijk avontuur? Schrijf je dan in via het onderstaande formulier!

Veel succes!

Megan Fox reageert op drama rond 'Love Is Blind' lookalike

Chelsy Vanlerberghe-15 april 2024 om 11:26

Megan Fox heeft voor het eerst gereageerd op de drama rond haar 'Love Is Blind'-dubbelganger. Eén van de deelneemsters van het 6de seizoen had zichzelf vergeleken met Megan Fox en kreeg daardoor bakken kritiek online.

In de Netflix-datingshow worden deelnemers uitgedaagd om elkaar ten huwelijk te vragen zonder elkaar ooit te hebben gezien. Het is dus de bedoeling dat ze verliefd worden op basis van wat ze tegen elkaar zeggen. Hoewel de deelnemers eigenlijk niet mogen praten over hun uiterlijk, vertelde Chelsea aan Jimmy dat mensen zeggen dat ze op Megan Fox lijkt. Maar het internet had daar duidelijk een andere mening over... Chelsea werd overspoeld met negatieve comments.

Nu reageert de 'Jennifers Body'-actrice zelf op het voorval tijdens een interview. Ze vertelde dat hoewel ze zelf niet naar de realityshow kijkt, ze toch overspoeld werd met berichten. Zelfs op de Oscars werd het onderwerp aangesneden, zo vertelde ze aan E! News.

"Ik vind niet dat ze dat verdiende," voegde ze eraan toe. "Ik denk dat mensen veel te ver zijn gegaan."

Wat betreft de dubbelganger? Fox ziet het wél. "Ze heeft ook almond eyes. Dus ik geloof dat ze de waarheid spreekt dat mensen haar hebben gezegd dat ze op mij lijkt."

De actrice voegde eraan toe dat ze zelf ook is gepest en dat niemand dat verdient.

Ontdek meer