Lily Collins speelt hoofdrol in 'Polly Pocket'-film

Karen Luiken-27 juli 2023 om 07:44

Na het grote succes van ‘Barbie’ is Mattel van plan om nog veel meer films over speelgoed te maken. Eén daarvan zal over Polly Pocket gaan, een vrolijk meisje dat allerlei avonturen beleeft. Verschillende media melden dat Lena Dunham de boel gaat presenteren en dat niemand minder dan ‘Emily in Paris’-actrice Lily Collins de hoofdrol zal spelen.

De film zal gaan over een jong meisje dat een bijzondere band krijgt met een ‘pocket-sized’ vrouw. Samen maken de twee magische avonturen en onvergetelijke belevenissen mee. Variety meldt dat het verhaal zowel voor jong als oud leuk zal zijn om naar te kijken.

“Het is een geweldige samenwerking”, zegt Robbie Brenner van Mattel over het project met Lena en Lily. “Lena stroopt haar mouwen op, ze is ongelooflijk. Lily is slim en heel productief. Het gaat heel goed en daar zijn we blij mee.”

Het is nog niet bekend wanneer de ‘Polly Pocket’-film op het witte doek verschijnt.

EOTB-ster Romée maakt geslacht kindje bekend

Karen Luiken-22 juli 2024 om 13:34

Parents to be Romée van Zeeland en haar vriend Revie hebben het geslacht van hun kindje bekendgemaakt. De lovebirds maken met een filmpje duidelijk dat ze een meisje verwachten.

Het koppel kwam erachter tijdens een gender reveal party die ze voor hun familie en vrienden organiseerden. Op beelden is te zien hoe het koppel vol verwachting een rode knop indrukt, waarna er roze confetti en rook verschijnt. En ja, dat kan natuurlijk maar een ding betekenen: Romée en Revie krijgen een dochtertje!

De ‘Ex On The Beach: Double Dutch’-ster bracht vorige maand naar buiten dat ze in verwachting is van haar eerste kindje met Revie. “Meet the parents”, schreef ze bij een foto op social media. “Onze grootste wens is uitgekomen.”

'Love Island'-ster Adam Collard wordt vader

Karen Luiken-22 juli 2024 om 13:21

Er is een nieuwe ‘Love Island’-baby on the way. Adam Collard en zijn vriendin Laura Woods hebben op social media aangekondigd dat ze een baby verwachten.

Het nieuws werd gedeeld met een foto op Instagram. De Franse bulldog van de 37-jarige Laura en 28-jarige Adam is daar samen met een echofoto op te zien. “Hey, baby”, staat erbij geschreven.

Adam en Laura hebben elkaar leren kennen nadat Adam haar een berichtje stuurde via Instagram. Tien maanden geleden maakten ze hun relatie openbaar.

Laura is net als Adam bekend van televisie. Terwijl hij zijn faam verwierf door zijn deelname aan ‘Love Island’, is zij een Engelse presentatrice die werkt voor ITV, Amazon Prime en TNT Sports.

Ontdek meer