Dit is waarom je Dance D-Vision niet wilt missen!

Karen Luiken-27 juli 2023 om 13:00

Duizenden mensen trekken in het weekend van 4 en 5 augustus naar festivalweide Bevegemse Vijvers in Zottegem voor een nieuwe editie van Dance D-Vision. Van goede artiesten tot geweldige stages: dit is waarom jij erbij moet zijn.

De reacties op het festival van vorig jaar waren top, maar als we de festivalorganisatie mogen geloven, wordt het feest dit jaar beter dan ooit. Er worden meer magische momenten beloofd, meer vette vuurwerkshows en meer goede vibes.

Die vibes worden natuurlijk veroorzaakt door het publiek, maar zonder artiesten zou er geen publiek zijn en zonder publiek geen festival. Precies waarom de line-up zo belangrijk is. Die bestaat dit jaar uit namen als $hirak, Boef, Cristian D, Cherry Moon Trax, Da Rick, De Bromeo’s, DJ Frank, Gebroeders Ko, Jebroer, Mandy, Robert Falcon, Viktor & Kobe, Mandy en Ronny Retro. Voor de complete lijst kun je hier klikken.

De artiesten draaien allerlei verschillende soorten muziek. Hou je van house, urban, hardstyle of meme techno? Waar jij en je vrienden ook op willen dansen, Dance D-Vision heeft zo’n beetje alle genres in huis. Zowel op vrijdag als op zaterdag kun je bij vijf verschillende stages terecht, waar de TAGMAG stage er op zaterdag één van is. Daar vind je artiesten terug als Gladde Paling, Jamie-Lee Six & Louis XIV, Loriderz, Michael Amani, Natte Visstick, Arthur Lewis, Magik & Jaël Ost, Manuals en Sven van Alboom vs. Clementine Caron.

Als je na urenlang op te dansvloer te hebben gestaan eindelijk toe bent aan rust, loop je door naar de camping voor een paar uur slaap. Die bevindt zich dit jaar voor het eerst aan de Zwembadstraat in Zottegem, vlakbij het festivalterrein. "We zijn verheugd om onze festivalgangers een nieuwe campingervaring te bieden op onze prachtige nieuwe locatie in Zottegem", aldus Niki De Prycker van Dance D-Vision. "De toevoeging van de camping zo dicht tegen het festival zal de totale festivalbeleving versterken en een onvergetelijk weekend creëren voor iedereen die deelneemt. We kijken er naar uit om onze trouwe fans te verwelkomen en nieuwe gezichten te zien op onze camping."

Je festivalervaring helemaal compleet maken? Dat kan met een VIP-ticket. Daarmee krijg je toegang tot twee VIP-decks met panoramisch uitzicht, een snelle VIP-ingang, gratis streetfood tussen 18.00 en 00.00 en gratis gebruik van comfortabele VIP-toiletten.

Voor meer informatie of het kopen van kaartjes kun je hier terecht.

Student Kick Off onthult line-up!

Simon Smetryns-30 augustus 2023 om 16:30- Foto:

Louis Imschoot

Op 27 september 2023, tijdens de eerste woensdag van het academiejaar, wordt de 17e editie van de Student Kick-Off gehouden op het Sint-Pietersplein. Dit ééndaagse welkomstfestival, georganiseerd door en voor studenten van Gent, staat bekend als het grootste studentenevenement van België.

De eerste headliner wordt niemand minder dan Pommelien Thijs. Haar hits 'Erop Of Eronder' en 'Ongewoon' zullen zeker luidkeels worden meegezongen. De tweede headline-act is Omdat Het Kan & Average Rob. Dit populaire duo heeft deze zomer het publiek gek gemaakt op o.a. Tomorrowland en Pukkelpop.

Naast deze headliners kunnen de Gentse studenten ook genieten van andere DJ's en artiesten, waaronder Paul Sinha, Michael Amani, Chibi Ichigo, Yung Mavu, Laura Omloop, Dave & Danny, Unregular en de twee winnaars van de Student Rock Rally: Webstek en Ventus.

Net zoals vorig jaar zal ook TAGMAG x Peterman erbij zijn, maar meer nieuws daarover volgt later.

Het belooft een fantastische start van het academiejaar te worden!

KAMPING KITSCH CLUB!

Simon Smetryns-24 augustus 2023 om 14:56

Hét gekste en geilste verkleedfeestje van het jaar is nog steeds Kamping Kitsch Club in Kortrijk. Ook dit jaar waren we erbij. Geniet mee!

Ontdek meer