Dit is waarom je Dance D-Vision niet wilt missen!

Karen Luiken-27 juli 2023 om 13:00

Duizenden mensen trekken in het weekend van 4 en 5 augustus naar festivalweide Bevegemse Vijvers in Zottegem voor een nieuwe editie van Dance D-Vision. Van goede artiesten tot geweldige stages: dit is waarom jij erbij moet zijn.

De reacties op het festival van vorig jaar waren top, maar als we de festivalorganisatie mogen geloven, wordt het feest dit jaar beter dan ooit. Er worden meer magische momenten beloofd, meer vette vuurwerkshows en meer goede vibes.

Die vibes worden natuurlijk veroorzaakt door het publiek, maar zonder artiesten zou er geen publiek zijn en zonder publiek geen festival. Precies waarom de line-up zo belangrijk is. Die bestaat dit jaar uit namen als $hirak, Boef, Cristian D, Cherry Moon Trax, Da Rick, De Bromeo’s, DJ Frank, Gebroeders Ko, Jebroer, Mandy, Robert Falcon, Viktor & Kobe, Mandy en Ronny Retro. Voor de complete lijst kun je hier klikken.

De artiesten draaien allerlei verschillende soorten muziek. Hou je van house, urban, hardstyle of meme techno? Waar jij en je vrienden ook op willen dansen, Dance D-Vision heeft zo’n beetje alle genres in huis. Zowel op vrijdag als op zaterdag kun je bij vijf verschillende stages terecht, waar de TAGMAG stage er op zaterdag één van is. Daar vind je artiesten terug als Gladde Paling, Jamie-Lee Six & Louis XIV, Loriderz, Michael Amani, Natte Visstick, Arthur Lewis, Magik & Jaël Ost, Manuals en Sven van Alboom vs. Clementine Caron.

Als je na urenlang op te dansvloer te hebben gestaan eindelijk toe bent aan rust, loop je door naar de camping voor een paar uur slaap. Die bevindt zich dit jaar voor het eerst aan de Zwembadstraat in Zottegem, vlakbij het festivalterrein. "We zijn verheugd om onze festivalgangers een nieuwe campingervaring te bieden op onze prachtige nieuwe locatie in Zottegem", aldus Niki De Prycker van Dance D-Vision. "De toevoeging van de camping zo dicht tegen het festival zal de totale festivalbeleving versterken en een onvergetelijk weekend creëren voor iedereen die deelneemt. We kijken er naar uit om onze trouwe fans te verwelkomen en nieuwe gezichten te zien op onze camping."

Je festivalervaring helemaal compleet maken? Dat kan met een VIP-ticket. Daarmee krijg je toegang tot twee VIP-decks met panoramisch uitzicht, een snelle VIP-ingang, gratis streetfood tussen 18.00 en 00.00 en gratis gebruik van comfortabele VIP-toiletten.

Voor meer informatie of het kopen van kaartjes kun je hier terecht.

De volledige line-up van Balaton Sound is bekend

Chelsy Vanlerberghe-09 april 2024 om 08:16

De Hongaarse zon, het verfrissende Balatonmeer en de beste beats: dat is Heineken Balaton Sound. De volledige line-up van het vierdaagse festival is bekend en deze editie belooft weer een topeditie te worden. Mau P, HUGEL, Laidback Luke, Malugi, Estella Boersma en nog veel meer komen je deze zomer wegblazen.

Het strandfestival aan het Balatonmeer is één van de grootste elektronische muziekfestivals in Europa. Elk jaar reizen feestvierders van over heel de wereld af naar de zonnige locatie voor een mix van de beste dance, house en techno.

Het festival vindt plaats van 3 tot 6 juli in Hongarije. De organisatie kondigde eerder al grote namen als Amelie Lens, Reinier Zonneveld, Paul Kalkbrenner, Kölsch en Trym aan, en voegt daar nu nog eens een stevige dosis kleppers aan toe. En dat is niet alles, want de timetable is er ook al. Je kunt dus nu al jouw magische weekend Sound stap voor stap plannen.

Tickets en festival packages vind je hier, maar voor de ultieme Heineken Balaton Sound ervaring moet je met ons mee op The Balaton Trip. Samen met honderden andere Belgen slaap je dan op onze exclusieve Lakeside Camping, op strompelafstand van het festival. Op deze camping kan je dagelijks extra festival-spektakel verwachten, met challenges, partygames en véél meer! Alle info vind je op thebalatontrip.com.

Tomorrowland viert jubileum met groot feest in Amsterdam

Karen Luiken-05 april 2024 om 06:49

Tomorrowland bestaat dit jaar twintig jaar en hoe kun je dat beter vieren dan met een feestje? Op vrijdag 18 oktober trekt het evenement naar de Ziggo Dome in Amsterdam, de stad die van woensdag 16 oktober tot en met zondag 20 oktober in het teken staat van Amsterdam Dance Event.

Fans kunnen zich volgens de organisatie voorbereiden op ‘een magisch spektakel onder leiding van de Symphony of Unity, waarbij muzikanten en vocalisten klassieke en elektronische muziek live samenbrengen’. Diverse artiesten uit de dancewereld komen optreden. Het is alleen nog niet bekend wie; de line-up blijft tot op het allerlaatste moment geheim.

Kaartjes voor het feest gaan vanaf 19 april in de verkoop.

Ontdek meer