Netflix maakt releasedatum tweede seizoen 'Tiger King' bekend

Karen Luiken-26 september 2021 om 07:42

Het duurt niet lang meer voordat het tweede seizoen van ‘Tiger King’ online komt te staan. De serie, die razend populair werd aan het begin van de coronapandemie, keert terug op 17 november. Dat heeft Netflix zaterdag bekendgemaakt tijdens een virtueel fan-evenement.

Het tweede seizoen van ‘Tiger King’ werd niet zo lang geleden aangekondigd. Netflix belooft dat de nieuwe afleveringen ‘net zoveel chaos en waanzin’ zullen bevatten als die van het eerste deel. Hoewel er nog niks duidelijk is over de verhaallijn, zijn er wel al beelden voorbij gekomen van Joe Exotic. Hij zit momenteel een gevangenisstraf van 22 jaar uit wegens het plannen van een moord op Carole Baskin en dierenmishandeling.

Of het tweede seizoen net zo’n groot succes wordt als het eerste, is nog maar de vraag. Daar keken in de eerste vier weken na de première in maart 2020 zo’n 64 miljoen huishoudens naar.

Zien: eerste teaser van 'Pinocchio' zijn binnen!

Dieter Blarinckx-24 januari 2022 om 20:34

Verfilmingen van bekende sprookjes zijn tegenwoordig overal te vinden. Van de grote klassiekers van Disney, tot de kleinere en minder bekende verfilmingen. En nu werd de eerste teaser trailer gepost van Netflix' nieuwste sprookjesverfilming: 'Pinocchio'.

De legendarische regisseur Guillermo del Toro kroop voor deze speciale animatiefilm in de regisseursstoel en creëerde een wel zeer specifieke verfilming van het bekende sprookje. Hij zal - naar eigen zeggen - het sprookje vertellen "vanuit een geheel nieuw standpunt".

'Pinocchio' zal vanaf december te streamen zijn via Netflix.

Check de teaser trailer hieronder:

Zesde én zevende seizoen 'Selling Sunset' op komst

Karen Luiken-24 januari 2022 om 06:01

Een releasedatum voor het vijfde seizoen van ‘Selling Sunset’ is er nog niet eens, maar toch weten we nu al dat er ook een zesde en zevende seizoen van het programma komt. Dat melden verschillende bronnen aan Us Weekly.

Een maand geleden werd duidelijk dat ‘Selling Sunset’ een vijfde seizoen krijgt. Het is nog niet bekend wanneer dat op Netflix verschijnt. Laat staan dat er al duidelijkheid is over de verschijningsdatum voor het zesde of zevende seizoen.

Volgens een insider is de kans in ieder geval groot dat de opnames voor de nieuwe afleveringen niet meteen zullen starten. De cast verdient namelijk eerst een break. “Iedereen is heel blij”, zo klinkt het.

'Selling Sunset' ging in 2019 in première op Netflix en telt inmiddels vier seizoenen.

Ontdek meer