Vier goede redenen waarom jij bij Kamping Kitsch Club moet zijn

Karen Luiken-28 juli 2023 om 16:00

Kamping Kitsch Club keert dit jaar terug met een feest dat nog groter, nog beter en nog muzikaler is dan voorgaande edities. Het festijn barst op zaterdag 19 augustus los in de Lange Munte in Kortrijk. En dit is waarom jij daarbij moet zijn.

Stages
Laten we even beginnen met de diversiteit aan muziek die Kamping Kitsch Club biedt. Tientallen artiesten (daarover later meer) verspreiden zich over verschillende podia om het publiek te voorzien van allerlei soorten muziek. OnlyFans-model Tanja Dexters en Mc Drummer hosten Mijn Stage, er is een Spoiler Room met de beste retro muziek en je kunt jumpen bij de Terror Tente. Voor een hedendaagse sound van urban, beats en meme techno kun je terecht bij TAGMAG Circus. Voor het spotten van Heidi’s ga je naar Oktoberfist Fest, voor een sterrenparade van lokale beroemdheden en wereldartiesten imitators word je uitgenodigd in de Slager Tente en voor een intiem feestje sturen we je naar de geheime stage The Kings Club.

To do
Naast de vele stages staan er op het festivalterrein van Kamping Kitsch Club ook enkele spots waar je terecht kunt voor vertier en plezier. Mad Ambition by Pat Nutrition is er daar één van. Op deze sexy fitness kan je jezelf bewijzen en een partijtje armworstelen tegen de hulk van België. Gewonnen? Ga dan vol goede moed door naar Hot Marijke, waar je het bed in kan duiken met tal van ondeugende BV’s voor het maken van een pikante selfie. Je sluit je rondje af bij Radio Topkaas, een open podium waar niemand anders dan jij de centrale spast bent.

Dresscode
Wat Kamping Kitsch Club zo uniek maakt, is de dresscode die het festival aanhoudt. Bij dit feest kom je niet aan in je mooiste glittertopje of zilveren broek, maar kleed je je zoals je ouders vroeger deden. De uitleg op de website luidt als volgt: ‘Denk aan alles da uw ma vroeger uit deed om met uw pa te vozen. Denk aan wat uwe nonkel Sjonnie droeg toen hij nog de schrik van het dorp was, denk aan al zijn maten die met hun boosters over het kerkhof vlamden. Denk aan Sabrina, dochter van de bakker, zelf een heet pateeke en de matrasse van het dorp, denk aan vrijdag avond, ne meter bier, nen nieuwen training en trots zijn op uw verse wenkbrauw piercing.’

Line-up
Zoals we net al zeiden zijn er op Kamping Kitsch Club allerlei verschillende podia waar je met de voetjes van de vloer kunt. Om welke stages het gaat, is inmiddels bekend. Maar welke artiesten kunnen we daar verwachten? Op de line-up prijken tientallen namen, waaronder die van Big Klit, Chippendales, Frank Verstraeten & Dave Lambert, Franky Jones, Kate Ryan, Mark With A K & MC Chucky, Omdat Het Kan & Average Rob, Paul Elstak, Push, Snollebollekes en Tanja Dexters. De complete lijst zie je hieronder.

Voor alle overige informatie kun je hier terecht. Kaartjes koop je door op deze link te klikken. Maar wacht niet te lang, want de laatste tickets gaan momenteel als zoete broodjes over de toonbank.

Pommelien Thijs headliner Student Kick-Off

Karen Luiken-24 augustus 2024 om 11:44

Student Kick-Off belooft nóg leuker te worden. De organisatie heeft Pommelien Thijs weten te strikken als headliner van het evenement. Ook Bart Peeters treedt op.

De achttiende editie van Student Kick-Off vindt op zaterdag 25 september plaats op het Sint-Pietersplein en Sint-Amandplein in Gent. Voorgaande jaren kwamen er zo’n 30.000 studenten op af en dit jaar zal dat niet anders zijn.

Naast Pommelien Thijs en Bart Peeters treden ook onder anderen de Bromeo’s, Kids with Buns, Biezebaaze, Wies, Manuals, C-Track, Beau4, Zayna Esuo & D-urbanites op.

Het festival bestaat uit twee stages, waarvan één op het Sint-Pietersplein en één op het Sint-Amandplein. De tweede stage wordt gehost door TAGMAG. De line-up daarvan volgt op een later moment. We’ll keep you posted!

Wat begrijp je niet aan mannen/vrouwen?

Simon Smetryns-21 augustus 2024 om 14:44

Martijn trok naar Pukkelpop met de vraag: Wat begrijp je niet aan mannen/vrouwen?

Ontdek meer