WIN: 'Haunted Mansion' bioscooptickets voor jou en 3 vrienden

Simon Smetryns-26 juli 2023 om 12:33

Maak kans op tickets voor jou en je vrienden om de bovennatuurlijke film 'Haunted Mansion' te gaan kijken.

Volg een dappere vrouw en haar zoon terwijl ze hun huis bevrijden van ondeugende geesten, met de hulp van een kleurrijk gezelschap van spirituele experts.

De topcast in deze film bestaat uit o.a. LaKeith Stanfield, Tiffany Haddish, Owen Wilson, Danny DeVito, Rosario Dawson, Dan Levy, Jamie Lee Curtis en Jared Leto.

Doe mee aan de wedstrijd en maak kans op deze onvergetelijke bioscoopervaring!

WIN: (VIP-)tickets voor Dance D-Vision

Chelsy Vanlerberghe-22 juli 2024 om 12:40

Klaar voor Dance D-Vision? TAGMAG maakt het nóg beter met een kans om in VIP-stijl te genieten van het festival. We geven maar liefst 10 duo VIP-tickets weg! Daarnaast geven we nog een hele hoop combitickets en zaterdagtickets weg.

Dance D-Vision vindt plaats op 2 en 3 augustus in Zottegem. Dit festival is dé plek om om je zomer een boost te geven. Met een line-up van 82 artiesten, waaronder grote namen zoals Regi, Jaap Reesema, Michael Amani, 5NAPBACK, Bart Kaëll, 2 Fabiola en Belle Perez, is er voor ieder wat wils.

Dance D-Vision staat bekend om zijn diversiteit in muziek. Van urban en hardstyle tot 90's en techno. Of is après-ski eerder iets voor jou? Elk podium heeft zijn unieke sfeer en stijl. Nieuw dit jaar is het EGMONDO-podium, waar lokaal talent hun skills laat zien.

En natuurlijk: onze eigen TAGMAG-stage op zaterdag 3 augustus! Dit wordt dé place to be. DJ’s als 5NAPBACK, Michael Amani en meer zorgen voor de beste beats. Het enige wat jij moet doen? Losgaan!

Als de zon ondergaat, wordt het festivalterrein omgetoverd tot een magisch lichtparadijs. Denk aan lasers, vuurwerk en confetti.

Wil jij erbij zijn? Hier is je kans! Vul snel het onderstaande formulier in en wie weet zien we je daar!

Liever toch zeker van je ticket? Hier kan je er nog kopen.

Nieuwe actiefilm 'Twisters' breekt record

Karen Luiken-22 juli 2024 om 07:00

De nieuwe actiefilm ‘Twisters’ heeft een record verbroken. Het vervolg op ‘Twister’ uit 1996 heeft in de Verenigde Staten in het eerste weekend sinds de release 74,6 miljoen dollar opgehaald en pakt daarmee de beste opening voor een natuurrampfilm uit de geschiedenis. Dat meldt The Hollywood Reporter.

‘Twisters’ stoot met deze prestatie ‘The Day After Tomorrow’ van zijn troon. Die film, afkomstig uit 2004, bracht in het eerste weekend 68,4 miljoen dollar op en stond sindsdien op de eerste plek van natuurrampfilms met het beste openingsweekend.

‘Twisters’ gaat over een tornadojager en meteoroloog die na een verschrikkelijk avontuur van een paar jaar geleden, waarbij meerdere vrienden om het leven kwamen, wordt overgehaald om terug te keren naar Oklahoma om met een nieuw team en nieuwe technologieën op tornado’s te jagen. De hoofdrollen worden gespeeld door Daisy Edgar-Jones en Glen Powell.

Ontdek meer