Spin-off 'The Boys' krijgt een trailer

Karen Luiken-26 juli 2023 om 07:53

Na het succes van ‘The Boys’ volgt er binnenkort een spin-off over de superheldenserie. Vanaf 29 september is de show ‘Gen V’ te zien op Amazone Prime. Maar voor het zover is wordt er eerst nog een veelbelovende trailer gedeeld.

In ‘Gen V’ worden aankomende helden op de proef gesteld en verleggen ze hun fysieke en mentale grenzen terwijl ze strijden om de felbegeerde toppositie van Godolkin University. Maar wanneer de duistere geheimen van de universiteit aan het licht komen, moeten de studenten accepteren wat voor type held ze gaan worden.

Een paar bekende gezichten uit ‘The Boys’ maken hun opwachting, waaronder Jessie T. Usher, Colby Minifie, Claudia Doumit en P.J. Byrne. Verder spelen ook Jaz Sinclair, Chance Perdomo, Lizze Broadway, Shelley Conn, Maddie Phillips, London Thor, Derek Luh, Asa Germann, Patrick Schwarzenegger, Sean Patrick Thomas, Marco Pigossi, Clancy Brown, Alexander Calvert en Jason Ritter een rol.

Billie Eilish bevestigt coming out

Karen Luiken-03 december 2023 om 08:13

Billie Eilish heeft haar coming out bevestigd. De zangeres liet onlangs in een interview doorschemeren dat ze zich aangetrokken voelt tot vrouwen, maar had toen niet door dat ze daarmee uit de kast kwam. “Ik dacht dat mensen het wel wisten”, zegt ze nu.

Twee weken geleden heeft Billie in een interview met Variety voor het eerst toegegeven dat ze op vrouwen valt. “Ik hou zoveel van ze”, zei ze. “Ik hou van ze als mensen. Ik voel me tot hen aangetrokken als mensen. Ik voel me fysiek tot ze aangetrokken, maar ik ben ook geïntimideerd door hun schoonheid en aanwezigheid.”

Billie ging er verder niet op door, maar bevestigt nu dat deze onthulling inderdaad betekent dat ze queer is. “Ik wilde er geen groot ding van maken”, zei ze dit weekend tijdens het Variety’s Hitmakers Event in Los Angeles. “Maar was het dan niet duidelijk? Ik dacht dat mensen het wel wisten.”

De zangeres is blij dat het ‘hoge woord’ er nu uit is. “Het is leuk dat mensen het weten. Ik ben van de vrouwen”, zegt ze.

Ellen en Marie hebben het moeilijk in 'De Verhulstjes'

Karen Luiken-03 december 2023 om 08:09

Vanavond is het weer tijd voor een nieuwe aflevering van ‘De Verhulstjes’. De familie is op reis en maakt een cruisetocht op zee. Soms gaat dat goed, soms iets minder. Want als het schip zich op woelige wateren bevindt, krijgen Ellen en Marie het allebei moeilijk. Even liggen lijkt dan het beste, maar is dat wel zo? Sneak preview!

Ontdek meer