De nieuwe trailer van 'Exorcist'-film is doodeng

Karen Luiken-26 juli 2023 om 07:48

Vijftig jaar na het verschijnen van de originele ‘Exorcist’ komt er een vervolg. Op vrijdag 13 oktober verschijnt ‘The Exorcist: Believer’ op het witte doek. En dit zijn de eerste beelden.

Het verhaal gaat over Victor Fielding en zijn dochter Angela, die alleen zijn achtergebleven nadat de zwangere vrouw van Victor twaalf jaar geleden overleed bij een Haïtiaanse aardbeving. Als Angela en haar vriendin Katherina verdwijnen in het bos en drie dagen later terugkeren zonder zich te herinneren wat er is gebeurd, komen er allerlei dingen op Victors pad die hem dwingen het dieptepunt van het kwaad onder ogen te zien. Uit wanhoop gaat hij op zoek naar de enige levende persoon die hem zou kunnen helpen: Chris MacNeil.

De cast bestaat uit Ellen Burstyn, Ann Dowd, Jennifer Nettles en Norbert Leo Butz.

VTM zoekt kandidaten voor nieuwe quizshow

Karen Luiken-14 juni 2024 om 09:04

VTM krijgt er binnenkort een gloednieuwe quizshow bij. In ‘The Floor’ nemen honderd mensen het tegen elkaar op in spannende duels. And guess what? Jij kan een van die deelnemers zijn! Er wordt gezocht naar kandidaten.

In ‘The Floor’ staan honderd deelnemers allemaal op een eigen vlak op een gigantische quizvloer. De spelregels zijn simpel: een kandidaat daagt een tegenspeler in een aangrenzend vak uit voor een quizduel. De winnaar wint het vak, de verliezer verlaat ‘The Floor’. Wie is in de laatste aflevering de grote winnaar en wint een geldprijs?

Om deel te nemen aan ‘The Floor’ is een brede algemene kennis vereist. Denk jij aan die eis te voldoen? Je kunt je inschrijven via de website van VTM.

Het is nog niet bekend wanneer ‘The Floor’ op televisie wordt uitgezonden.

'Vampire Diaries'-ster kan nog niet lopen na ongeluk

Karen Luiken-14 juni 2024 om 07:04

Nina Dobrev heeft een nieuwe gezondheidsupdate gegeven. De ‘Vampire Diaries’-ster raakte twee maanden geleden gewond bij een ongeluk en moest onder het mes.

De actrice heeft wekenlang thuis gezeten, maar ging deze week voor het eerst de deur uit voor een optreden in een aflevering van ‘The Talk’. Daarin vertelt ze dat ze een knieoperatie heeft ondergaan en dat ze sindsdien met een ‘gigantische brace’ door het leven gaat. “Ik kan nog niet zelfstandig lopen”, aldus Nina. “Ik heb een gebroken knie en een kapotte kruisband en meniscus.”

Het ongeluk gebeurde toen Nina op een crossmotor zat. Ze viel, landde verkeerd en moest naar het ziekenhuis worden gebracht. “Ik raad het af, jongens”, zegt ze over het rijden op een crossmotor. “Ik heb mijn lesje geleerd: stap nooit op een crossmotor. Ik deed een wheelie, verloor de controle, kreeg een terugslag en de motor vloog door. Gelukkig viel het voertuig niet op mij, volgens de dokter was het dan veel erger geweest.”

Ontdek meer