De nieuwe trailer van 'Exorcist'-film is doodeng

Karen Luiken-26 juli 2023 om 07:48

Vijftig jaar na het verschijnen van de originele ‘Exorcist’ komt er een vervolg. Op vrijdag 13 oktober verschijnt ‘The Exorcist: Believer’ op het witte doek. En dit zijn de eerste beelden.

Het verhaal gaat over Victor Fielding en zijn dochter Angela, die alleen zijn achtergebleven nadat de zwangere vrouw van Victor twaalf jaar geleden overleed bij een Haïtiaanse aardbeving. Als Angela en haar vriendin Katherina verdwijnen in het bos en drie dagen later terugkeren zonder zich te herinneren wat er is gebeurd, komen er allerlei dingen op Victors pad die hem dwingen het dieptepunt van het kwaad onder ogen te zien. Uit wanhoop gaat hij op zoek naar de enige levende persoon die hem zou kunnen helpen: Chris MacNeil.

De cast bestaat uit Ellen Burstyn, Ann Dowd, Jennifer Nettles en Norbert Leo Butz.

Nederland maakt liedje songfestival bekend

Karen Luiken-29 februari 2024 om 16:30

Een dikke week nadat Mustii het nummer bekendmaakte waarmee hij België op het Eurovisiesongestival vertegenwoordigt, is het nu de beurt aan Nederland. Bij onze noorderburen is het Joost Kleine die in mei het podium in de Zweedse stad Malmö zal betreden en dat doet hij met het liedje ‘Europapa’.

Joost Klein noemt ‘Europapa’ een nummer met een typisch Nederlands geluid, waarvoor hij samenwerkte met dj Paul Elstak en rapper Donnie. Het nummer is een ode aan de overleden vader van de artiest. “Die leerde mij dat grenzen zijn bedacht door mensen en dat je de wereld dus zelf ook kunt bedenken.”

Het songfestival begint op dinsdag 7 mei met de eerste halve finale. Joost Klein treedt net als Mustii op tijdens de tweede halve finale op donderdag 9 mei. Op zaterdag 11 mei vindt de finale plaats.

Spel leidt tot vurige discussie in 'Big Brother'

Karen Luiken-29 februari 2024 om 16:20

Wat begint als een onschuldig spel, ontaardt in een vurige discussie tussen de bewoners van ‘Big Brother’. Van lachen tot schreeuwen, de emoties lopen hoog op. En dat komt allemaal door een pannenkoek... “Je moet je fouten inzien", klinkt het in onderstaande sneak preview.

Ontdek meer