De nieuwe trailer van 'Exorcist'-film is doodeng

Karen Luiken-26 juli 2023 om 07:48

Vijftig jaar na het verschijnen van de originele ‘Exorcist’ komt er een vervolg. Op vrijdag 13 oktober verschijnt ‘The Exorcist: Believer’ op het witte doek. En dit zijn de eerste beelden.

Het verhaal gaat over Victor Fielding en zijn dochter Angela, die alleen zijn achtergebleven nadat de zwangere vrouw van Victor twaalf jaar geleden overleed bij een Haïtiaanse aardbeving. Als Angela en haar vriendin Katherina verdwijnen in het bos en drie dagen later terugkeren zonder zich te herinneren wat er is gebeurd, komen er allerlei dingen op Victors pad die hem dwingen het dieptepunt van het kwaad onder ogen te zien. Uit wanhoop gaat hij op zoek naar de enige levende persoon die hem zou kunnen helpen: Chris MacNeil.

De cast bestaat uit Ellen Burstyn, Ann Dowd, Jennifer Nettles en Norbert Leo Butz.

Ook dit 'Love Island'-koppel uit elkaar

Karen Luiken-24 september 2023 om 07:59

Twee van de drie koppels die vorige week in de finale van ‘Love Island’ stonden, zijn al uit elkaar. Na Nycole en Jonna hebben nu ook Garbi en Junar hun relatie verbroken.

Garbi leerde Junar kennen toen haar andere scharrel Kevin naar Casa Amor ging. Ze viel als een blok voor de Nederlander en belandde zelfs met hem op de tweede plek in de finale. Het leek erop dat de twee een rooskleurige toekomst tegemoet gingen, maar niets blijkt nu minder waar. Via Instagram laat Garbi weten dat het over is tussen haar en Junar.

“Lieve allemaal, ik wil jullie even vertellen dat het niet meer werkt tussen mij en Junar en ik besloten heb om er een punt achter te zetten”, aldus Garbi. “Ik vind het enorm spijtig dat het zo gelopen is. Maar het voelt gewoon eenzijdig allemaal.”

Disney+ lanceert nieuwe beelden van langverwachte 'Percy Jackson'-serie

Karen Luiken-24 september 2023 om 07:45

Disney+ heeft een gloednieuwe trailer gedeeld van ‘Percy Jackson and Te Olympians’. De langverwachte serie gaat op 20 december in première.

In ‘Percy Jackson and the Olympians’ is te zien hoe Percy Jackson, Grover Underwood en Annabeth Chase aan een heldhaftige zoektocht beginnen. De hoofdrollen worden gespeeld door Walker Scobell, Aryan Simhadri en Leah Sava Jeffries. Andere rollen zijn weggelegd voor onder anderen Lin-Manuel Miranda, Megan Mullally, Toby Stephens, Virginia Kull, Jason Mantzoukas, Jay Duplass, Glynn Turman en Lance Reddick.

Op 20 december komen de eerste twee afleveringen van de serie online. Daarna volgt er elke week een nieuwe aflevering.

Ontdek meer