Komt er een tweede 'Barbie'-film?

Karen Luiken-26 juli 2023 om 07:40

Hoe groot het succes van ‘Barbie’ ook is, de kans op een vervolg is niet groot. Althans, niet als het aan regisseur Greta Gerwig ligt. Zij heeft in een gesprek met The New York Times gezegd dat ze niet denkt aan een tweede film.

“Op dit moment is dit alles wat ik heb”, antwoordt de regisseur op de vraag of de gloednieuwe ‘Barbie’-film het begin zal zijn van een franchise. “Ik voel me zo aan het einde van elke film, alsof ik nooit meer een ander idee zal hebben en alles wat ik heb willen doen, al gedaan heb. Ik wil niemands droom verpletteren, maar op dit moment heb ik niks meer in me.”

Actrice Margot Robbie, die de hoofdrol speelt in de film, heeft hier andere gedachtes over. Zij heeft in een eerder interview aangegeven dat ‘er miljoen opties zijn’ voor een eventuele tweede film. Verder gaan er ook al geruchten rond over een spin-off met Ken.

'De Verhulstjes': Gert doet verrassend goed karaoke-optreden

Karen Luiken-04 december 2023 om 07:49

Geef Gert Verhulst een podium en een microfoon en hij zorgt gegarandeerd voor een feestje. Tijdens de cruise met zijn familie beklimt hij het podium tijdens een karaoke-avond. Hij had gehoopt dat Victor dat zou doen, maar als zijn zoon de kans niet pakt, besluit hij er zelf voor te gaan. Met ‘Les Champs-Elysées’ van Joe Dassin brengt hij de beste act van de karaoke-avond.

Zien: trailer van tweede seizoen 'House of the Dragons'

Karen Luiken-04 december 2023 om 07:37

Goed nieuws voor fans van ‘House of the Dragons’. HBO heeft flink wat nieuwe informatie gedeeld over het tweede seizoen van de serie. Er komen nieuwe castleden bij, we weten (ongeveer) wanneer we het vervolg kunnen verwachten én er is een nieuwe trailer.

Laten we beginnen met de twee nieuwe castleden. Tom Taylor kruipt in de huid van Lord Cregan Stark, Clinton Liberty in die van Addam of Hull, Jamie Kenna gaat Ser Alfred Broome spelen, Kieran Brew wordt Hugh, Tom Bennett is verantwoordelijk voor de rol van Ulf en Vincent Regan wordt voor de serie getransformeerd tot Ser Rickard Thorne.

Eerder aangekondigde nieuwkomers zijn Abubakar Salim als Alyn van Hull, Gayle Rankin als Alys Rivers, Freddie Fox als Ser Gwayne Hightower en Simon Russell Beale als Ser Simon Strong.

Dan de releasedatum. Een precieze dag waarop de show verschijnt, is er nog niet. Maar HBO maakt wel bekend dat het tweede seizoen van ‘House of the Dragons’, dat uit acht afleveringen zal bestaan, in de zomer van 2024 naar het scherm komt. Wat je daarvan kunt verwachten? Dat zie je in onderstaande beelden!

Ontdek meer