Komt er een tweede 'Barbie'-film?

Karen Luiken-26 juli 2023 om 07:40

Hoe groot het succes van ‘Barbie’ ook is, de kans op een vervolg is niet groot. Althans, niet als het aan regisseur Greta Gerwig ligt. Zij heeft in een gesprek met The New York Times gezegd dat ze niet denkt aan een tweede film.

“Op dit moment is dit alles wat ik heb”, antwoordt de regisseur op de vraag of de gloednieuwe ‘Barbie’-film het begin zal zijn van een franchise. “Ik voel me zo aan het einde van elke film, alsof ik nooit meer een ander idee zal hebben en alles wat ik heb willen doen, al gedaan heb. Ik wil niemands droom verpletteren, maar op dit moment heb ik niks meer in me.”

Actrice Margot Robbie, die de hoofdrol speelt in de film, heeft hier andere gedachtes over. Zij heeft in een eerder interview aangegeven dat ‘er miljoen opties zijn’ voor een eventuele tweede film. Verder gaan er ook al geruchten rond over een spin-off met Ken.

Reünie 'De Mol': deze fragmenten mag je niet gemist hebben

Karen Luiken-20 mei 2024 om 07:34

Na de finale van ‘De Mol’ die vorige week plaatsvond, was het gisteren tijd voor de reünie. Daarin zagen we hoe de mol Senne er stiekem op los stapte tijdens de stappenteller-proef, een tip die naar hem verwees als mol én hoe Bernard een deel van de groepspot aan het goede doel schenkt. Deze fragmenten mag je niet gemist hebben.

De mol Senne stapte er stiekem op los tijdens de stappenteller-proef

Eén van de eerste tips die verwijst naar Senna als de mol: "De kleuren van Westerlo"

Winnaar Bernard schenkt deel van de groepspot aan fonds dat Michaëls dochtertje steunde

Selena Gomez emotioneel na staande ovatie van 9 (!) minuten

Karen Luiken-19 mei 2024 om 13:01

Selena Gomez heeft tijdens het filmfestival van Cannes een staande ovatie van maar liefst negen minuten gekregen voor de film ‘Emilia Pérez’, waar ze samen met Zoe Saldaña en Karla Sofía Gascón in te zien is. Volgens Variety is het de grootste staande ovatie ooit op het filmfestival.

Selena hield het tijdens de staande ovatie niet droog. Terwijl het publiek negen minuten lang klapte, toeterde, floot en juichte, veegde de zangeres haar tranen weg. Haar collega’s Zoe en Karla gaven elkaar een emotionele knuffel.

De film ‘Emilia Pérez’ gaat over Rita, een advocaat wiens kantoor eerder geneigd is criminelen te helpen dan gerechtigheid te vinden. Ze vindt een onverwachte uitweg wanneer Manitas, de gevreesde leider van een drugskartel, haar rekruteert om hem te helpen bij het voltooien van een geslachtsveranderende operatie om de vrouw te worden die hij altijd al wilde zijn. Selena speelt zijn nietsvermoedende vrouw.

Ontdek meer