Netflix deelt officiële trailer voor 'Heartstopper' seizoen twee

Nico De Greef-25 juli 2023 om 15:46

Na een eerdere teaser heeft Netflix nu ook de officiële trailer gedeeld van het aankomende tweede seizoen van LGBTQ hit-serie Heartstopper. Het Britse tienerdrama keert vanaf 3 augustus terug op de streamingdienst.

In het tweede seizoen van de LGBTQ-serie volgen kijkers het kersverse koppel Nick (Kit Connor) en Charlie (Joe Locke) en hun vrienden terwijl ze door het volgende hoofdstuk van hun levens, liefde en vriendschappen reizen. Nick is klaar voor de volgende stap en wil graag meer mensen vertellen over zijn nieuwe boyfriend Charlie. Hij ondervindt al snel dat uit de kast komen ingewikkelder is dan het lijkt.

Ook de relaties tussen Elle en Tao, en Tara en Darcy, krijgen enkele nieuwe wendingen. Zullen Elle en Tao eindelijk toegeven dat ze elkaar meer dan gewoon leuk vinden? Isaac lijkt de liefdesmicrobe evenzeer te pakken te hebben.

Seizoen twee van Heartstopper is gebaseerd op het tweede én derde deel van de gelijknamige graphic novel van de Britse auteur Alice Oseman. In mei van 2022 kondigde Netflix reeds aan dat er drie seizoenen van de reeks staan gepland.

Disney+ lanceert nieuwe beelden van langverwachte 'Percy Jackson'-serie

Karen Luiken-24 september 2023 om 07:45

Disney+ heeft een gloednieuwe trailer gedeeld van ‘Percy Jackson and Te Olympians’. De langverwachte serie gaat op 20 december in première.

In ‘Percy Jackson and the Olympians’ is te zien hoe Percy Jackson, Grover Underwood en Annabeth Chase aan een heldhaftige zoektocht beginnen. De hoofdrollen worden gespeeld door Walker Scobell, Aryan Simhadri en Leah Sava Jeffries. Andere rollen zijn weggelegd voor onder anderen Lin-Manuel Miranda, Megan Mullally, Toby Stephens, Virginia Kull, Jason Mantzoukas, Jay Duplass, Glynn Turman en Lance Reddick.

Op 20 december komen de eerste twee afleveringen van de serie online. Daarna volgt er elke week een nieuwe aflevering.

Schrijf je in voor het derde seizoen van 'LoveMe'!

Joyce Vander Auwera-22 september 2023 om 16:00

Ben jij de perfect match van Ellen? Ontdek het snel...

Win het hart van Ellen, die eerder al te zien was in 'Ex On The Beach: Double Dutch' en 'Shot In The Dark'! Ben jij een sportieve grappenmaker met een loyale en eerlijke ziel? Heb je zin in het leven, ben je speels maar toch toekomstgericht en een tikkeltje avontuurlijk? Dan ben jij degene die we zoeken! 💘 Samen met Streamz gaan we op zoek naar de grote liefde van Ellen in seizoen 3 van 'LoveMe'.

Waarom nog wachten? Schrijf je nu in voor een betoverend liefdesavontuur en wie weet verover jij Ellen haar hartje... Hopelijk tot snel! ❤️

Ontdek meer