Deze pareltjes verschijnen in augustus op Disney+

Karen Luiken-25 juli 2023 om 08:07

Disney+ is dé place to be als je op zoek bent naar films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic. Iedere maand verzorgt de streamingsdienst een nieuwe lading titels en in augustus zal dat natuurlijk niet anders zijn. Dit zijn de highlights van komende maand.

The Bear, seizoen 2 - 2 augustus
'The Bear' gaat over eten, familie, de waanzin van de sleur, de schoonheid van het gevoel van urgentie en alle donkere, duistere schaduwkanten die daarbij komen kijken. Terwijl de jonge chef-kok Carmy en zijn team werken om hun broodjeszaak om te toveren tot een plek van de bovenste plank, ondernemen ze elk hun eigen transformerende reis, waarbij ze gedwongen worden om het verleden onder ogen te zien en na te denken over wie ze in de toekomst willen zijn.

Guardians of the Galaxy Vol. 3 - 2 augustus
In 'Guardians of the Galaxy Vol. 3 van Marvel Studios ziet onze geliefde groep buitenbeentjes er een beetje anders uit. Peter Quill (Chris Pratt), die nog steeds lijdt onder een verschrikkelijk verlies, moet zijn team bijeenbrengen en beginnen aan een riskante, missie vol actie om het universum te verdedigen en Rocket te beschermen. Ondertussen dreigt een nieuwe, onvoorspelbare kracht de Guardians voorgoed ten val te brengen

The Randall Scandal: Love, Loathing & Vanderpump - 4 augustus
Je hebt ongetwijfeld al gehoord over #Scandoval, maar het meest explosieve schandaal dat achter de schermen van "Vanderpump Rules" woedt is The Randall Scandal. Deze documentaire van ABC News Studios en LA Times Studios vertelt het ongelooflijke verhaal van B-filmmagnaat Randall Emmett die beroemd werd na zijn verloving met Bravo-megaster Lala Kent. Wanneer hun relatie in het openbaar instort en er een bitter voogdijconflict ontstaat, raakt Randall verwikkeld in heel wat beschuldigingen en rechtszaken die Hollywood op zijn grondvesten doen schudden.

Only Murders in the Building, seizoen 3 - 8 augustus
In het derde seizoen onderzoeken Charles, Oliver & Mabel (gespeeld door Steve Martin, Martin Short & Selena Gomez) een moord achter de schermen van een Broadway-show. Ben Glenroy (Paul Rudd) is een Hollywoodster wiens Broadwaydebuut wordt afgebroken door zijn vroegtijdige dood. Geholpen door co-ster Loretta Durkin (Meryl Streep) begint ons trio aan hun moeilijkste zaak tot nu toe, terwijl regisseur Oliver wanhopig probeert zijn show weer in elkaar te zetten. Curtains up!

Star Wars: Ahsoka - 23 augustus
In 'Star Wars: Ahsoka' speelt zich af na de val van het Keizerrijk en volgt de voormalige Jedi-ridder Ahsoka Tano terwijl ze een opkomende bedreiging voor een kwetsbaar sterrenstelsel onderzoekt.

Godfather of Harlem, seizoen 3 - 30 augustus
In het derde seizoen gaat Bumpy Johnson door met zijn strijd voor de controle over Harlem tegen de Cubaanse maffia uit het naburige Spanish Harlem. Door zijn strijd tegen de Cubaanse maffia worden Bumpy, zijn geliefden en zijn gemeenschap niet alleen het doelwit van de rivaliserende Italianen, maar ook van meedogenloze Latijnse huurmoordenaars en zelfs van de CIA. In "Godfather of Harlem" botsen de criminele onderwereld en de burgerrechtenbeweging met elkaar tijdens een van de meest turbulente tijden in de Amerikaanse geschiedenis.

En verder...

  • High School Musical: The Musical: The Series, seizoen 4 - 9 augustus
  • Going Fur Gold - 9 augustus
  • Moving, seizoen 1 - 9 augustus
  • Jagged Minds - 11 augustus
  • Air Crash Investigation, seizoen 22 - 16 augustus
  • Miguel Wants To Fight - 16 augustus
  • Vacation Friends 2 - 25 augustus

Chad Michael Murray te zien in vervolg 'Freaky Friday'

Karen Luiken-21 juli 2024 om 10:05

De cast van het langverwachte vervolg op de nostalgische film ‘Freaky Friday’ krijgt steeds meer vorm. Naast Lindsay Lohan en Jamie Lee Curtis maakt ook Chad Michael Murray een comeback. Dat laat Disney weten met een foto op Instagram.

Chad vertolkte in de originele film uit 2003 de rol van Jake, de crush van Anna Coleman. Voor het vervolg kruipt in hij de huid van datzelfde personage. “Jake is back, baby”, schrijft Disney bij een foto van de acteur. “De sequel van ‘Freaky Friday’ komt in 2025 naar het witte doek.”

Het nieuws over de komst van de sequel werd eerder dit jaar bevestigd door de hoofdrolspeelsters Lindsay Lohan en Jamie Lee Curtis. Zij deelden in juni een foto van de start van de opnames. “De Colemans zijn terug”, schreven ze toen.

Vanaf nu te zien: nieuw seizoen 'Cobra Kai'

Karen Luiken-20 juli 2024 om 11:18

Fans hebben er lang op moeten wachten, maar deze week is het dan eindelijk zover: het zesde seizoen van ‘Cobra Kai’ staat op Netflix. Althans, een deel daarvan.

Het nieuwe seizoen is opgedeeld in vijftien afleveringen, waarvan de eerste vijf vanaf nu op Netflix te zien zijn. Het tweede deel verschijnt pas een hele poos later, namelijk op 28 november. Het derde en laatste deel zal pas vanaf een nog onbekende datum in 2025 te zien zijn.

Na dit seizoen stopt ‘Cobra Kai’, een reboot van ‘Karate Kid’, er definitief mee. Er komt nog wel een ‘Karate Kid’-film, maar die verschijnt pas volgend jaar.

Ontdek meer