Deze pareltjes verschijnen in augustus op Disney+

Karen Luiken-25 juli 2023 om 08:07

Disney+ is dé place to be als je op zoek bent naar films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic. Iedere maand verzorgt de streamingsdienst een nieuwe lading titels en in augustus zal dat natuurlijk niet anders zijn. Dit zijn de highlights van komende maand.

The Bear, seizoen 2 - 2 augustus
'The Bear' gaat over eten, familie, de waanzin van de sleur, de schoonheid van het gevoel van urgentie en alle donkere, duistere schaduwkanten die daarbij komen kijken. Terwijl de jonge chef-kok Carmy en zijn team werken om hun broodjeszaak om te toveren tot een plek van de bovenste plank, ondernemen ze elk hun eigen transformerende reis, waarbij ze gedwongen worden om het verleden onder ogen te zien en na te denken over wie ze in de toekomst willen zijn.

Guardians of the Galaxy Vol. 3 - 2 augustus
In 'Guardians of the Galaxy Vol. 3 van Marvel Studios ziet onze geliefde groep buitenbeentjes er een beetje anders uit. Peter Quill (Chris Pratt), die nog steeds lijdt onder een verschrikkelijk verlies, moet zijn team bijeenbrengen en beginnen aan een riskante, missie vol actie om het universum te verdedigen en Rocket te beschermen. Ondertussen dreigt een nieuwe, onvoorspelbare kracht de Guardians voorgoed ten val te brengen

The Randall Scandal: Love, Loathing & Vanderpump - 4 augustus
Je hebt ongetwijfeld al gehoord over #Scandoval, maar het meest explosieve schandaal dat achter de schermen van "Vanderpump Rules" woedt is The Randall Scandal. Deze documentaire van ABC News Studios en LA Times Studios vertelt het ongelooflijke verhaal van B-filmmagnaat Randall Emmett die beroemd werd na zijn verloving met Bravo-megaster Lala Kent. Wanneer hun relatie in het openbaar instort en er een bitter voogdijconflict ontstaat, raakt Randall verwikkeld in heel wat beschuldigingen en rechtszaken die Hollywood op zijn grondvesten doen schudden.

Only Murders in the Building, seizoen 3 - 8 augustus
In het derde seizoen onderzoeken Charles, Oliver & Mabel (gespeeld door Steve Martin, Martin Short & Selena Gomez) een moord achter de schermen van een Broadway-show. Ben Glenroy (Paul Rudd) is een Hollywoodster wiens Broadwaydebuut wordt afgebroken door zijn vroegtijdige dood. Geholpen door co-ster Loretta Durkin (Meryl Streep) begint ons trio aan hun moeilijkste zaak tot nu toe, terwijl regisseur Oliver wanhopig probeert zijn show weer in elkaar te zetten. Curtains up!

Star Wars: Ahsoka - 23 augustus
In 'Star Wars: Ahsoka' speelt zich af na de val van het Keizerrijk en volgt de voormalige Jedi-ridder Ahsoka Tano terwijl ze een opkomende bedreiging voor een kwetsbaar sterrenstelsel onderzoekt.

Godfather of Harlem, seizoen 3 - 30 augustus
In het derde seizoen gaat Bumpy Johnson door met zijn strijd voor de controle over Harlem tegen de Cubaanse maffia uit het naburige Spanish Harlem. Door zijn strijd tegen de Cubaanse maffia worden Bumpy, zijn geliefden en zijn gemeenschap niet alleen het doelwit van de rivaliserende Italianen, maar ook van meedogenloze Latijnse huurmoordenaars en zelfs van de CIA. In "Godfather of Harlem" botsen de criminele onderwereld en de burgerrechtenbeweging met elkaar tijdens een van de meest turbulente tijden in de Amerikaanse geschiedenis.

En verder...

  • High School Musical: The Musical: The Series, seizoen 4 - 9 augustus
  • Going Fur Gold - 9 augustus
  • Moving, seizoen 1 - 9 augustus
  • Jagged Minds - 11 augustus
  • Air Crash Investigation, seizoen 22 - 16 augustus
  • Miguel Wants To Fight - 16 augustus
  • Vacation Friends 2 - 25 augustus

Disney+ verlengt 'The Kardashians'

Chelsy Vanlerberghe-26 juli 2024 om 12:20

Disney+ heeft groot nieuws voor fans van de Kardashian clan: er komen maar liefst twintig nieuwe afleveringen van 'The Kardashians' aan!

De streaminggigant heeft aangekondigd dat de realityshow verder gaat, en dat betekent dat we weer kunnen genieten van Kris, Kourtney, Kim, Khloé, Kendall en Kylie. Verwacht weer een flinke dosis Kardashian drama, glamour en gekibbel.

Sinds april 2022 zijn er al vijf seizoenen van tien afleveringen beschikbaar op Disney+, waarbij het vijfde seizoen een enorme hit was wereldwijd.

De Kardashians zijn natuurlijk geen onbekenden in reality tv world: ze hebben eerder twintig seizoenen van 'Keeping Up with the Kardashians' gemaakt op E!.

Taylor Swift prijst Ryan Reynolds voor rol in 'Deadpool & Wolverine'

Chelsy Vanlerberghe-26 juli 2024 om 10:22

Taylor Swift is een supportive bestie! Ze spoort iedereen aan om naar 'Deadpool & Wolverine' te gaan kijken in de cinema. In de film speelt haar long time best friend, Ryan Reynolds, een hoofdrol.

De popster plaatste een foto op haar Instagram Stories van zichzelf met de sterren van de film, Ryan Reynolds en Hugh Jackman. Ook op de foto: Reynolds' vrouw en Swift's bestie Blake Lively, en regisseur Shawn Levy.

"In de afgelopen jaren heb ik gezien hoe een van mijn beste vrienden zijn hele hart, ziel, zweet, tijd, energie, grappen, pijn, vreugde, rebellie, duisternis en magie in deze film heeft gestopt", schreef Swift bij de foto. "Hij heeft echt het beste werk van zijn leven geleverd, en deze film is als een echt gelukspakket, een knallende ontsnapping uit de realiteit. Ik heb geen idee hoe hij het gedaan heeft."

"Maar zo is Hugh gewoon!" voegde ze toe, met een knipoog naar de vriendschap en de speelse rivaliteit tussen Reynolds en Jackman. "Deze andere randoms kwamen ook even langs voor de foto, en we waren te beleefd om ze te vragen te vertrekken. 🙃" Swift spoorde haar volgers aan om tickets te kopen voor 'Deadpool & Wolverine'. "Shout-out naar Wade Wilson, aka de vader van mijn peetkinderen", grapte ze, verwijzend naar Reynolds' personage in de film.

Swift en Reynolds zijn al jaren vrienden, dankzij Swift’s vriendschap met actrice Blake Lively. In de herfst van 2023 werd de popster ook closer met Jackman en filmmaker Levy. Ze gingen allemaal samen naar een NFL-wedstrijd om Swift’s vriend Travis Kelce te zien spelen voor de Kansas City Chiefs.

Er waren zelfs geruchten dat Swift misschien een cameo zou hebben in 'Deadpool & Wolverine'. Ondanks de marketing met posters waarop de personages van Jackman en Reynolds friendship bracelets dragen die lijken op die van Swift's Eras Tour, bevestigde Entertainment Weekly in juni dat de popster niet in de film verschijnt.

Ontdek meer