Deze pareltjes verschijnen in augustus op Disney+

Karen Luiken-25 juli 2023 om 08:07

Disney+ is dé place to be als je op zoek bent naar films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic. Iedere maand verzorgt de streamingsdienst een nieuwe lading titels en in augustus zal dat natuurlijk niet anders zijn. Dit zijn de highlights van komende maand.

The Bear, seizoen 2 - 2 augustus
'The Bear' gaat over eten, familie, de waanzin van de sleur, de schoonheid van het gevoel van urgentie en alle donkere, duistere schaduwkanten die daarbij komen kijken. Terwijl de jonge chef-kok Carmy en zijn team werken om hun broodjeszaak om te toveren tot een plek van de bovenste plank, ondernemen ze elk hun eigen transformerende reis, waarbij ze gedwongen worden om het verleden onder ogen te zien en na te denken over wie ze in de toekomst willen zijn.

Guardians of the Galaxy Vol. 3 - 2 augustus
In 'Guardians of the Galaxy Vol. 3 van Marvel Studios ziet onze geliefde groep buitenbeentjes er een beetje anders uit. Peter Quill (Chris Pratt), die nog steeds lijdt onder een verschrikkelijk verlies, moet zijn team bijeenbrengen en beginnen aan een riskante, missie vol actie om het universum te verdedigen en Rocket te beschermen. Ondertussen dreigt een nieuwe, onvoorspelbare kracht de Guardians voorgoed ten val te brengen

The Randall Scandal: Love, Loathing & Vanderpump - 4 augustus
Je hebt ongetwijfeld al gehoord over #Scandoval, maar het meest explosieve schandaal dat achter de schermen van "Vanderpump Rules" woedt is The Randall Scandal. Deze documentaire van ABC News Studios en LA Times Studios vertelt het ongelooflijke verhaal van B-filmmagnaat Randall Emmett die beroemd werd na zijn verloving met Bravo-megaster Lala Kent. Wanneer hun relatie in het openbaar instort en er een bitter voogdijconflict ontstaat, raakt Randall verwikkeld in heel wat beschuldigingen en rechtszaken die Hollywood op zijn grondvesten doen schudden.

Only Murders in the Building, seizoen 3 - 8 augustus
In het derde seizoen onderzoeken Charles, Oliver & Mabel (gespeeld door Steve Martin, Martin Short & Selena Gomez) een moord achter de schermen van een Broadway-show. Ben Glenroy (Paul Rudd) is een Hollywoodster wiens Broadwaydebuut wordt afgebroken door zijn vroegtijdige dood. Geholpen door co-ster Loretta Durkin (Meryl Streep) begint ons trio aan hun moeilijkste zaak tot nu toe, terwijl regisseur Oliver wanhopig probeert zijn show weer in elkaar te zetten. Curtains up!

Star Wars: Ahsoka - 23 augustus
In 'Star Wars: Ahsoka' speelt zich af na de val van het Keizerrijk en volgt de voormalige Jedi-ridder Ahsoka Tano terwijl ze een opkomende bedreiging voor een kwetsbaar sterrenstelsel onderzoekt.

Godfather of Harlem, seizoen 3 - 30 augustus
In het derde seizoen gaat Bumpy Johnson door met zijn strijd voor de controle over Harlem tegen de Cubaanse maffia uit het naburige Spanish Harlem. Door zijn strijd tegen de Cubaanse maffia worden Bumpy, zijn geliefden en zijn gemeenschap niet alleen het doelwit van de rivaliserende Italianen, maar ook van meedogenloze Latijnse huurmoordenaars en zelfs van de CIA. In "Godfather of Harlem" botsen de criminele onderwereld en de burgerrechtenbeweging met elkaar tijdens een van de meest turbulente tijden in de Amerikaanse geschiedenis.

En verder...

  • High School Musical: The Musical: The Series, seizoen 4 - 9 augustus
  • Going Fur Gold - 9 augustus
  • Moving, seizoen 1 - 9 augustus
  • Jagged Minds - 11 augustus
  • Air Crash Investigation, seizoen 22 - 16 augustus
  • Miguel Wants To Fight - 16 augustus
  • Vacation Friends 2 - 25 augustus

Nieuwe castleden aangekondigd voor derde seizoen 'Monsters'

Karen Luiken-17 oktober 2024 om 12:31

Het eerste seizoen van de Netflix-hit ‘Monsters’ was veelbelovend, het tweede ook. Maar als we zien wie in het eerder aangekondigde derde seizoen van de reeks gaan spelen, kan het niet anders dan dat ook dit seizoen een groot succes zal worden.

We weten al een tijdje dat Charlie Hunnam, bekend van ‘Sons of Anarchy’, de hoofdrol gaat spelen in het derde seizoen van ‘Monsters’. Overige castleden ontbraken nog, maar daar komt nu verandering in. Variety meldt namelijk dat niemand minder dan Tom Hollander, Olivia Williams en Laurie Metcalf in de reeks te zien zullen zijn.

Waar het eerste seizoen in het teken stond van Jeffrey Dahmer en het tweede van de broers Lyle en Erik Menendez, gaat het derde seizoen over Ed Gein. Acteur Charlie Hunnam kruipt in de huid van de seriemoordenaar. Laurie Metcalf zou volgens bronnen zijn moeder spelen, Olivia Williams zijn vrouw Alma Reville en Tom Hollander gaat Alfred Hitchcock spelen.

Ed Gein werd bericht in de jaren ’50 nadat hij niet alleen meerdere mensen had vermoord, maar ook graven had opgegraven van een begraafplaats in de buurt van zijn huis en allerlei kleding en andere spullen had gemaakt van menselijke resten.

Beelden gedeeld van nieuwe Netflix-kerstthriller 'Carry On'

Karen Luiken-17 oktober 2024 om 12:25

Als je aan kerstfilms denkt, denk je waarschijnlijk automatisch aan romantische komedies. Maar Netflix komt dit jaar met een heel ander soort kerstfilm. Op 13 december verschijnt ‘Carry-On’, een spannende thriller die in het teken staat van de feestdagen. Dit zijn de eerste beelden.

‘Carry On’ gaat over een mysterieuze reiziger die een jonge agent van de Amerikaanse Transportveiligheidsdienst chanteert om een gevaarlijk pakket door de beveiliging te laten glippen en mee te nemen tijdens een vlucht op kerstdag.

De hoofdrollen worden gespeeld door Taron Egerton en Jason Bateman. Andere rollen zijn weggelegd voor Sofia Carson en Danielle Deadwyler.

Ontdek meer