Verdrietig nieuws voor Billie Eilish

Karen Luiken-25 juli 2023 om 07:51

Billie Eilish gaat door een moeilijke tijd. De zangeres laat weten dat ze na vijftien jaar afscheid heeft moeten nemen van haar trouwe viervoeter.

“Pepper, mijn levenslange beste vriendin. Ooit zie ik je weer lieve meid”, aldus een verdrietige Billie op Instagram. “Je bent vijftien jaar oud geworden. Ik hou van je, rust zacht."

Bij het emotionele bericht worden verschillende foto’s van Pepper gedeeld. Op sommige kiekjes is Billie ook te zien, de ene keer als klein meisje, de andere keer met een traan op haar gezicht. "Ik zal je voor altijd missen. Dit is een zware dag", schrijft de zangeres.

Nederland maakt liedje songfestival bekend

Karen Luiken-29 februari 2024 om 16:30

Een dikke week nadat Mustii het nummer bekendmaakte waarmee hij België op het Eurovisiesongestival vertegenwoordigt, is het nu de beurt aan Nederland. Bij onze noorderburen is het Joost Kleine die in mei het podium in de Zweedse stad Malmö zal betreden en dat doet hij met het liedje ‘Europapa’.

Joost Klein noemt ‘Europapa’ een nummer met een typisch Nederlands geluid, waarvoor hij samenwerkte met dj Paul Elstak en rapper Donnie. Het nummer is een ode aan de overleden vader van de artiest. “Die leerde mij dat grenzen zijn bedacht door mensen en dat je de wereld dus zelf ook kunt bedenken.”

Het songfestival begint op dinsdag 7 mei met de eerste halve finale. Joost Klein treedt net als Mustii op tijdens de tweede halve finale op donderdag 9 mei. Op zaterdag 11 mei vindt de finale plaats.

Spel leidt tot vurige discussie in 'Big Brother'

Karen Luiken-29 februari 2024 om 16:20

Wat begint als een onschuldig spel, ontaardt in een vurige discussie tussen de bewoners van ‘Big Brother’. Van lachen tot schreeuwen, de emoties lopen hoog op. En dat komt allemaal door een pannenkoek... “Je moet je fouten inzien", klinkt het in onderstaande sneak preview.

Ontdek meer