Viktor Verhulst deelt eerste beelden uit nieuw seizoen 'De Verhulstjes'

Karen Luiken-25 juli 2023 om 07:37

De familie Verhulst is momenteel op reis voor de opnames van het volgende seizoen van ‘De Verhulstjes’. Viktor laat met een aantal foto’s op Instagram weten dat de voorbereidingen in volle gang zijn en deelt bij die aankondiging ook alvast een voorproefje.

Gert, Ellen, Viktor en Marie gaan voor het nieuwe seizoen met een cruiseschip naar Scandinavië en reizen vervolgens door naar Noorwegen. Wat ze tijdens die reis allemaal doen? Via Instagram krijgen fans een eerste glimp. Op foto’s is te zien hoe de familie een selfie maakt in een lift, burgers eet, bijlen gooit, sport en bier drinkt.

Het nieuwe seizoen van ‘De Verhulstjes’ verschijnt ergens in het najaar op de buis. Een precieze releasedatum is er nog niet.

Justin Timberlake gearresteerd voor rijden onder invloed

Karen Luiken-18 juni 2024 om 15:05

Justin Timberlake is maandagavond gearresteerd door de politie. ABC News meldt dat hij is betrapt op het rijden onder invloed.

De arrestatie vond plaats in Sag Harbor, een dorp in New York. Dinsdag – vandaag dus – moet Justin Timberlake voor de rechter verschijnen. Het is nog niet bekend in welke staat Justin precies was toen hij werd gepakt door de politie en wat het gevolg van zijn actie zal zijn.

Komend weekend heeft de zanger twee concerten gepland staan in Chicago. Volgende week gaat hij terug naar New York voor nog twee shows.

Joe Alwyn laat zich voor het eerst uit over break-up Taylor Swift

Karen Luiken-18 juni 2024 om 12:17

Joe Alwyn heeft zich ruim een jaar na zijn break-up met Taylor Swift voor het eerst uitgelaten over de situatie. In een interview met The Times zegt hij dat hij het er erg moeilijk mee heeft gehad.

Joe en Alwyn vormden ruim zes jaar een koppeltje. Vorig jaar gingen ze uit elkaar. “Ik hoop dat iedereen empathie kan voelen en de moeilijkheden kan begrijpen die gepaard gaan met het einde van een lange, liefdevolle, volledig toegewijde relatie van meer dan zes en een half jaar”, aldus Joe. “Dat is een lastige kwestie. Wat ongebruikelijk en abnormaal is in deze kwestie, is dat een week later iedereen het weet en de buitenwereld er zijn zegje over kan doen.”

Wat vlak na de breuk volgde, was een bizarre tijd vol speculaties en roddels. “Iets dat heel echt is, wordt in een onrealistische situatie gegooid met roddelbladen, sociale, media en pers, waar het vervolgens wordt ontleed, over wordt gespeculeerd en uit zijn verband wordt getrokken tot het onherkenbaar is”, vervolgt Joe. “De waarheid is dat er altijd een kloof zal zijn tussen wat de waarheid en wat er gezegd wordt. Maar daar heb ik vrede mee.”

Ontdek meer