Yes! 'Sex Education' krijgt vierde seizoen

Karen Luiken-26 september 2021 om 07:22

Het nieuws waar fans al tijden op wachten, is eindelijk hier. ‘Sex Education’ krijgt een vierde seizoen! En dat terwijl het derde seizoen nog geen twee weken op Netflix staat.

De nieuwste afleveringen zijn sinds 17 september te zien. Grote kans dat je ze alle acht, goed voor een werkdag kijkplezier, al lang en breed hebt bekeken. Misschien zelfs wel twee keer. Je weet dat Otis tegenwoordig regelmatig seks heeft, dat Eric en Adam officieel een koppeltje vormen en dat Jean zwanger is. Je weet ook dat Aimee het feminisme ontdekt, Jackson verliefd wordt en er ergens een verloren voicemail rondzwerft. Je hebt dieren gezien, buitenaardse verschijnselen en vulva cupcakes.

Maar nu wil je meer. En da’s ook logisch, want ‘Sex Education’ is hartstikke verslavend. Het goede nieuws is dat we nu dus weten dat er een vierde seizoen komt. Het slechte nieuws is dat we niet weten wanneer. We’ll keep you posted!

Waarschijnlijk geen nieuwe personages in vijfde seizoen 'Stranger Things'

Karen Luiken-15 augustus 2022 om 06:50

Het vijfde (en laatste) seizoen van ‘Stranger Things’ zal waarschijnlijk geen nieuwe personages bevatten bevatten. De makers van de show willen zich bij de aankomende afleveringen richten op de originele cast. Dat hebben Matt en Ross Duffer laten weten in een gesprek met IndieWire.

In het vierde seizoen maakten we kennis met verschillende (toen nog) onbekende gezichten. We leerden Eddie The Freak kennen, die uitgroeide tot een grote fan favorite, en andere personages zoals Argyle, Chrissy en Dimitri.

Allemaal werden ze goed ontvangen, maar toch hebben de broers Matt en Ross Duffer nu besloten om het in het vijfde seizoen bij de originele cast te houden. “We willen ons focussen op de oorspronkelijke personages”, zo klinkt het. “We hebben een geweldige cast en als we een nieuw personage toevoegen, neemt dat tijd in beslag van andere acteurs. We zijn daarom heel erg voorzichtig met wie we introduceren.”

'LEGO Star Wars: Summer Vacation' nu te streamen!

Dieter Blarinckx-15 augustus 2022 om 06:18

Goed nieuws voor de fans van 'Star Wars' en LEGO want de geanimeerde zomerspecial 'LEGO Star Wars: Summer Vacation' staat nu op Disney+!

De 48-minuten-durende animatiespecial bevat een hele reeks bekende personages, schepen en decors uit een Galaxy, far far away.

Aan boord van de Galactic Starcruiser, The Halcyon, volgen we Finn en co op een verrassingsvakantie, die zich afspeelt na de gebeurtenissen van de laatste 'Star Wars'-film 'The Rise of Skywalker'. Onderweg ontmoeten ze Force Spirits van Obi-Wan Kenobi, Anakin Skywalker en Princess Leia, terwijl ze verhalen delen over andere vakanties die fout zijn gegaan.

Stream 'm nu op Disney+.

Ontdek meer