Yes! 'Sex Education' krijgt vierde seizoen

Karen Luiken-26 september 2021 om 07:22

Het nieuws waar fans al tijden op wachten, is eindelijk hier. ‘Sex Education’ krijgt een vierde seizoen! En dat terwijl het derde seizoen nog geen twee weken op Netflix staat.

De nieuwste afleveringen zijn sinds 17 september te zien. Grote kans dat je ze alle acht, goed voor een werkdag kijkplezier, al lang en breed hebt bekeken. Misschien zelfs wel twee keer. Je weet dat Otis tegenwoordig regelmatig seks heeft, dat Eric en Adam officieel een koppeltje vormen en dat Jean zwanger is. Je weet ook dat Aimee het feminisme ontdekt, Jackson verliefd wordt en er ergens een verloren voicemail rondzwerft. Je hebt dieren gezien, buitenaardse verschijnselen en vulva cupcakes.

Maar nu wil je meer. En da’s ook logisch, want ‘Sex Education’ is hartstikke verslavend. Het goede nieuws is dat we nu dus weten dat er een vierde seizoen komt. Het slechte nieuws is dat we niet weten wanneer. We’ll keep you posted!

Koreaans opeens snelst groeiende taal door ’Squid Game’

Dieter Blarinckx-24 oktober 2021 om 14:05

Het lijkt erop dat iedereen ineens Koreaans wil leren. Dat komt natuurlijk door het overdonderende succes van de Netflix-serie ‘Squid Game’. De Koreaanse serie staat momenteel op één in verschillende landen en dat ziet ook het team achter de app op Duolingo. Daar is sinds de start van de serie, Koreaans de snelst groeiende taal!

Om je een idee geven: in totaal zijn er nu al zo’n 7,67 miljoen gebruikers die de taal Koreaans leren via Duolingo! Dat is een stijging van 40% in de VS, en maar liefst 76% in het Verenigd Koninkrijk! De cijfers voor ons land zijn helaas nog niet bekend.

‘Squid Game’ is nu te streamen op Netflix!

Hayden Christensen te zien als Anakin in ‘Ahsoka’!

Dieter Blarinckx-23 oktober 2021 om 08:00

Goed nieuws voor de fans van de ’Star Wars’-saga, en dan vooral voor de fans van Anakin, want niemand minder dan acteur Hayden Christensen zal terug te zien zijn als Anakin Skywalker in de nieuwe serie ‘Ahsoka’! Dat werd afgelopen nacht bekendgemaakt door Disney en Lucasfilm.

De serie ‘Ahsoka’ is een spin-off van ‘The Mandalorian’ en focust op de verhalen van Ahsoka Tano, een van de leerlingen van Skywalker. De serie zal zich vijf jaar na de gebeurtenissen van ‘Return of the Jedi’ afspelen, waar dus Darth Vader (Anakin Skywalker) eigenlijk al dood is. Voor de rest dropt Disney nog geen spoilers. De serie zal te streamen te zijn via Disney+.

Meer info volgt snel!

Beeld: IGN

Ontdek meer