Dit is wanneer 'Emily in Paris' op Netflix verschijnt

Karen Luiken-26 september 2021 om 07:21

Oui oui, maak je klaar voor nieuwe avonturen van Emily! De Amerikaanse brunette die haar weg probeert te vinden in het prachtige Parijs komt terug. Netflix heeft tijdens een virtueel fan-evenement bekendgemaakt dat het tweede deel van ‘Emily in Paris’ op 22 december online verschijnt.

Het eerste seizoen van de serie werd vorig jaar op Netflix gedropt. Het werd al snel een van de meest besproken series en het was dan ook wachten op een aankondiging voor nieuwe afleveringen. Die kwam er al snel.

Eerder deze week werd duidelijk dat ‘Emily in Paris’ ergens dit najaar op Netflix zou worden gezet. Fans hoopten op een release in de herfst, maar dat wordt een seizoentje later. Vanaf 22 december, wanneer de winter net is aangebroken en de kerstdagen voor de deur staan, kunnen we dan eindelijk genieten van de avonturen van Emily en co.

‘Emily in Paris’ gaat over een ambitieuze marketingmanager uit Chicago, die onverwacht een baan in Parijs krijgt wanneer haar baas een Frans luxemarketingbedrijf overneemt. Ze begint een nieuw leven in de Franse stad, vol luxe etentjes, knappe mannen en moeilijke collega’s. In het nieuwe seizoen krijgen we te zien hoe haar prille romance met Gabriel verloopt, hoe ze naar jaloersmakende feestjes gaat en hoe ze op grote jachten aanwezig is in St. Tropez.

Disney onthult logo ‘Percy Jackson’-serie

Dieter Blarinckx-26 januari 2022 om 07:26

Disney heeft gisterenavond officieel bekendgemaakt dat de langverwachte serie ‘Percy Jackson and the Olympians’ wel degelijk in the works is. Dat maakte ook de auteur van de boeken, Rick Riordan, bekend via de kanalen van Disney. Naast dat leuke nieuws, werd ook het officiële logo gedropt.

De serie is al in productie sinds mei 2020 en zal eind dit jaar al te streamen zijn via Disney+. Véél is er helaas nog niet geweten, maar wat we wél al met zekerheid kunnen zeggen is dat de serie meer het echte verhaal van de boeken zal volgen en niet zozeer een remake zal zijn van de twee films.

Check het logo en de aankondiging hier:

Opnames vijfde seizoen 'Selling Sunset' afgerond

Karen Luiken-25 januari 2022 om 16:34

Het is nog even wachten op een releasedatum, maar de opnames van het vijfde seizoen van ‘Selling Sunset’ zijn afgerond. Dat laat castlid Mary Fitzgerald weten op Instagram.

In de nieuwe afleveringen krijgen we opnieuw een kijkje in de wereld van Mary, Christine, Maya, Chrishell en Heather. We volgen de dames terwijl ze als makelaar de meest prachtige huizen verkopen en zien hoe het er in hun privélevens aan toe gaat.

Waar fans voornamelijk met smart op zitten wachten, zijn beelden van de romance tussen Chrishell en haar baas Jason. De relatie is inmiddels weer voorbij, maar dat mag de pret niet drukken.

Een ander onderwerp om naar uit te kijken, is de drama die zich rondom Christine afspeelt. Want besluit ze om na al die ruzies uit het vierde seizoen om te blijven bij Oppenheim Group, of stopt ze (voorgoed)?

Genoeg drama dus. En da’s maar goed ook, want na het vijfde seizoen volgen er nóg twee seizoenen. Dat hebben bronnen bevestigd in een gesprek met Us Weekly.

Ontdek meer