Dit is wanneer 'Emily in Paris' op Netflix verschijnt

Karen Luiken-26 september 2021 om 07:21

Oui oui, maak je klaar voor nieuwe avonturen van Emily! De Amerikaanse brunette die haar weg probeert te vinden in het prachtige Parijs komt terug. Netflix heeft tijdens een virtueel fan-evenement bekendgemaakt dat het tweede deel van ‘Emily in Paris’ op 22 december online verschijnt.

Het eerste seizoen van de serie werd vorig jaar op Netflix gedropt. Het werd al snel een van de meest besproken series en het was dan ook wachten op een aankondiging voor nieuwe afleveringen. Die kwam er al snel.

Eerder deze week werd duidelijk dat ‘Emily in Paris’ ergens dit najaar op Netflix zou worden gezet. Fans hoopten op een release in de herfst, maar dat wordt een seizoentje later. Vanaf 22 december, wanneer de winter net is aangebroken en de kerstdagen voor de deur staan, kunnen we dan eindelijk genieten van de avonturen van Emily en co.

‘Emily in Paris’ gaat over een ambitieuze marketingmanager uit Chicago, die onverwacht een baan in Parijs krijgt wanneer haar baas een Frans luxemarketingbedrijf overneemt. Ze begint een nieuw leven in de Franse stad, vol luxe etentjes, knappe mannen en moeilijke collega’s. In het nieuwe seizoen krijgen we te zien hoe haar prille romance met Gabriel verloopt, hoe ze naar jaloersmakende feestjes gaat en hoe ze op grote jachten aanwezig is in St. Tropez.

Had jij deze fouten opgemerkt in 'Squid Game'?

Nico De Greef-16 oktober 2021 om 12:36

Squid Game mag dan wel de meest bejubelde en bekeken Netflix-serie aller tijden zijn, toch is de nagenoeg perfecte reeks niet zonder enkele foutjes. Wij zagen het niet, maar dankzij het speurwerk van enkele oplettende kijkers zijn in de reeks een aantal opvallende fouten ontdekt.

1. Spelers met verkeerde nummers

In Squid Game strijden 456 mensen tegen elkaar om kans te maken op een gigantische geldprijs. Om alle deelnemers van elkaar te onderscheiden krijgen ze allemaal een uniek nummer toegewezen. Zo heeft hoofdrolspeler Gi-Hun bijvoorbeeld het nummer 456. Een aandachtige kijker heeft nu ontdekt dat spelers regelmatig van nummer lijken te wisselen. In het eerste spel, Red Light, Green Light, is in een scène een oude man op de achtergrond te zien met nummer 088. Maar later op het eliminatiescherm lijkt nummer 088 plots een jonge vrouw te zijn.

2. Het genderswappen gaat door

Hetzelfde fenomeen speelt zich ook af tijdens het tweede spel. In een scène is te zien hoe een vrouw met het nummer 061 wordt geëlimineerd nadat ze het spel verliest. Op het beeldscherm zien we echter een heel andere speler met het nummer 061. Dit geldt ook voor nummers 321 en 331.

3. Spellingsfouten

Hoewel Squid Game van Koreaanse makelij is, wordt er af en toe Engels gesproken en geschreven in de serie. Wanneer politieagent Joon-ho op zoek gaat naar geheime documenten met informatie over de spelen, stuit hij op een formulier met een grote spellingsfout. Op het papier staat in grote rode letters "TOP SCRERT" in plaats van "TOP SECRET".

4. Een speler is 124 jaar oud

In het spel waarbij de deelnemers over glasplaten moeten lopen, vertelt speler 013 dat hij jarenlang in een glasfabriek heeft gewerkt. Hierdoor kan hij zien welke platen veilig zijn en welke niet. Wanneer de game-regisseur het dossier van nummer 013 opzoekt, is te zien dat hij is 1897 is geboren en dus maar liefst 124 jaar oud is. Wederom een typfoutje die de makers van de serie over het hoofd hebben gezien.

5. De vorm van de paraplu

In aflevering 3 moeten de deelnemers een vorm uit een koekje weten te halen zonder dat de vorm breekt. Aan het begin van het spel krijgen de deelnemers keuze uit vier afbeeldingen die op een muur staan afgebeeld. Onder de afbeeldingen is ook een paraplu die op magische wijze van vorm lijkt te veranderen.

Tweede seizoen 'Bootcamp' vanaf nú te zien op Streamz

Karen Luiken-15 oktober 2021 om 08:00

Twaalf sportieve duo’s, stevige challenges en een beker. Dat is wat je mag verwachten van het tweede seizoen van ‘Bootcamp’, dat vanaf vandaag op Streamz te zien is.

In de nieuwe afleveringen van 'Bootcamp' gaan twaalf duo's met z’n allen de strijd aan om zich na een aantal hevige battles tot winnaar te kunnen kronen. Zowel fysiek als psychologisch worden ze zwaar op de proef gesteld en de emoties lopen soms dan ook hoog op. Jaël Ost en Fabian Feyaerts doen er alles aan om de kandidaten als hosts van de show door de bikkelharde opdrachten te loodsen.

In de eerste aflevering worden de deelnemers meteen op de proef gesteld. Bij aankomst komen ze te weten dat ze aan een zware triatlon moeten beginnen. En dat is nog maar een voorproefje...

‘Bootcamp’ is vanaf 15 oktober te zien op Streamz en Streamz+. Alle afleveringen gezien? Ook het eerste seizoen staat online! Verder vind je op de videodienst ook andere TAGMAG-reeksen, zoals ‘Curious’, ‘Jamie’s Job Hunt’ en ‘Student Confessions’.

1
2
3
4

Ontdek meer