Opnames 'Game of Thrones'-prequel liggen stil door corona

Karen Luiken-20 juli 2021 om 07:15

​De productie van de ‘Game of Thrones’-prequel ‘House of the Dragon’ ligt tijdelijk stil. De reden waarom zal je niet verbazen: corona. Iemand van de crew is besmet geraakt met het virus.

Het gaat volgens Deadline om een productielid dat in isolatie wordt geplaatst. Nauwe contacten moeten in quarantaine. De opnames kunnen woensdag weer worden hervat.

‘House of the Dragon’ speelt zich 300 jaar voor de gebeurtenissen van ‘Game of Thrones’ af en vertelt het verhaal van House Targaryen. De cast bestaat uit Paddy Considine, Olivia Cooke, Matt Smith, Emma D'Arcy en Fabien Frankel. Maar ook Rhys Ifans, Steve Toussaint, Eve Best en Sonoya Mizuno hebben een rol.

Drama in 'Temptation Island' als geheim van koppel uitkomt

Karen Luiken-22 september 2021 om 08:22

De nieuwe aflevering van ‘Temptation Island’ belooft een heftige te worden. Verwacht drama, heftige confrontaties en tranen. Heel veel tranen. Zowel de mannen- als de vrouwenvilla staat op zijn kop als één van de koppels een goed bewaard geheim onthuld. Iets waar vooral Bert het erg zwaar mee heeft.

'Pitch Perfect' wordt een serie

Karen Luiken-22 september 2021 om 08:09

Goed nieuws voor fans van ‘Pitch Perfect’. De muzikale reeks die tot nu toe drie films telt, gaat door in serievorm. Dat meldt Variety.

De show speelt zich een paar jaar na de gebeurtenissen van de films af. Adam Devine keert terug als Bumper Allen, die naar Duitsland verhuist om zijn muziekcarrière nieuw leven in te blazen als één van zijn nummers een grote hit wordt in Berlijn.

Vergeten wie Bumper ook alweer was? We geven je een opfrissertje. Hij was in de eerste film de leider van de mannelijke a capella-groep The Treblemakers en had in het vervolg een bijrol als love interest van Fat Amy. Hoewel hij ontbrak in de derde film, keert hij nu dus weer terug in de serie.

Naast Adam Devine speelden ook Rebel Wilson en Anna Kendrick grote rollen in de films. Het is niet duidelijk of zij een comeback zullen maken. Ook zijn er nog geen details bekend over de releasedatum van de serie, die uitgezonden zal worden op de Amerikaanse streamingsdienst Peacock.

Ontdek meer