Spin-off serie 'The Walking Dead: Daryl Dixon' vanaf september te zien

Nico De Greef-23 juli 2023 om 18:40

AMC heeft de eerste trailerbeelden van de aankomende reeks The Walking Dead: Daryl Dixon gelanceerd. De reeks is een spin-off van The Walking Dead waarin het personage Daryl Dixon zijn eigen avonturen beleeft. Naast de trailer werd ook de releasedatum bekendgemaakt: de serie is vanaf september te zien bij AMC.

Nadat eerder al The Walking Dead-personages Maggie (Lauren Cohan) en Negan (Jeffry Dean Morgan) hun eigen spin-off kregen in de vorm van The Walking Dead: Dead City, krijgt binnenkort ook Daryl Dixon (Norman Reedus) zijn eigen reeks waarin hij de hoofdrol speelt.

Aan het eind van de hoofdserie The Walking Dead verliet Daryl Dixon het veilige Commonwealth om op zoek te gaan naar Rick Grimes. In de aankomende spin-off zullen we zien waarnaartoe die zoektocht zal leiden. Zoals de trailer meteen al doet uitschijnen, verloopt de zoektocht van Daryl niet helemaal volgens plan en wordt hij wakker aan de kust van Frankrijk, ver weg van het Amerika waar de hoofdserie heeft plaatsgevonden. Hoe hij daar terecht is gekomen, weet hij niet, want Daryl lijdt aan geheugenverlies.

Wat wel zeker is, is dat Daryl voor heel wat nieuwe avonturen staat. Want niet veel later wordt hij opgenomen door een religieuze orde waarvan één van de kloosternonnen, genaamd Isabelle, een belangrijke taak heeft voor Daryl: de orde gelooft namelijk dat een zekere tienerjongen de mensheid weer kan doen herleven. Hiervoor moet de jongen naar een zekere bestemming gebracht worden, en het is aan Daryl om ervoor te zorgen dat dit veilig gebeurt.

Het eerste seizoen van The Walking Dead: Daryl Dixon telt in totaal zes afleveringen en gaat vanaf 10 september in première op de Amerikaanse televisiezender AMC. Of de reeks - net als de hoofdserie - ook op FOX België en Nederland zal worden uitgezonden, is op moment van schrijven niet bekend. Een tweede seizoen van de spin-off is inmiddels al bevestigd.

Disney+ lanceert nieuwe beelden van langverwachte 'Percy Jackson'-serie

Karen Luiken-24 september 2023 om 07:45

Disney+ heeft een gloednieuwe trailer gedeeld van ‘Percy Jackson and Te Olympians’. De langverwachte serie gaat op 20 december in première.

In ‘Percy Jackson and the Olympians’ is te zien hoe Percy Jackson, Grover Underwood en Annabeth Chase aan een heldhaftige zoektocht beginnen. De hoofdrollen worden gespeeld door Walker Scobell, Aryan Simhadri en Leah Sava Jeffries. Andere rollen zijn weggelegd voor onder anderen Lin-Manuel Miranda, Megan Mullally, Toby Stephens, Virginia Kull, Jason Mantzoukas, Jay Duplass, Glynn Turman en Lance Reddick.

Op 20 december komen de eerste twee afleveringen van de serie online. Daarna volgt er elke week een nieuwe aflevering.

Schrijf je in voor het derde seizoen van 'LoveMe'!

Joyce Vander Auwera-22 september 2023 om 16:00

Ben jij de perfect match van Ellen? Ontdek het snel...

Win het hart van Ellen, die eerder al te zien was in 'Ex On The Beach: Double Dutch' en 'Shot In The Dark'! Ben jij een sportieve grappenmaker met een loyale en eerlijke ziel? Heb je zin in het leven, ben je speels maar toch toekomstgericht en een tikkeltje avontuurlijk? Dan ben jij degene die we zoeken! 💘 Samen met Streamz gaan we op zoek naar de grote liefde van Ellen in seizoen 3 van 'LoveMe'.

Waarom nog wachten? Schrijf je nu in voor een betoverend liefdesavontuur en wie weet verover jij Ellen haar hartje... Hopelijk tot snel! ❤️

Ontdek meer