Zayn Malik brengt voor het eerst in lange tijd nieuwe muziek uit

Karen Luiken-23 juli 2023 om 08:37

Hij heeft zijn fans er twee jaar op laten wachten, maar Zayn Malik heeft dit weekend eindelijk nieuwe muziek uitgebracht. Zijn nummer ‘Love Like This’ is sinds vrijdag te beluisteren.

‘Love Like This’ is volgens Zayn een zomerjam ‘met een goede vibe’, een liedje dat als de zomer voelt. “Zonder jullie was dit nooit gelukt”, schrijft hij op Instagram. “Ik kan niet in woorden uitdrukken hoe gelukkig en dankbaar ik ben.”

Er wordt verwacht dat het liedje het eerste nummer is van een nieuwe plaat van Zayn. Eerder gaf de zanger al aan dat zijn nieuwe muziek anders zal zijn dan de songs die hij eerder uit heeft gebracht. “Ik ben met een plaat bezig waarvan ik denk dat mensen het niet verwachten”, aldus Zayn in een interview. “Het is anders dan mensen van me gewend zijn. Er zit meer een verhaal in, zoals ervaringen uit het echte leven. Mijn dochter wordt een paar keer genoemd.”

'De Verhulstjes': Gert doet verrassend goed karaoke-optreden

Karen Luiken-04 december 2023 om 07:49

Geef Gert Verhulst een podium en een microfoon en hij zorgt gegarandeerd voor een feestje. Tijdens de cruise met zijn familie beklimt hij het podium tijdens een karaoke-avond. Hij had gehoopt dat Victor dat zou doen, maar als zijn zoon de kans niet pakt, besluit hij er zelf voor te gaan. Met ‘Les Champs-Elysées’ van Joe Dassin brengt hij de beste act van de karaoke-avond.

Zien: trailer van tweede seizoen 'House of the Dragons'

Karen Luiken-04 december 2023 om 07:37

Goed nieuws voor fans van ‘House of the Dragons’. HBO heeft flink wat nieuwe informatie gedeeld over het tweede seizoen van de serie. Er komen nieuwe castleden bij, we weten (ongeveer) wanneer we het vervolg kunnen verwachten én er is een nieuwe trailer.

Laten we beginnen met de twee nieuwe castleden. Tom Taylor kruipt in de huid van Lord Cregan Stark, Clinton Liberty in die van Addam of Hull, Jamie Kenna gaat Ser Alfred Broome spelen, Kieran Brew wordt Hugh, Tom Bennett is verantwoordelijk voor de rol van Ulf en Vincent Regan wordt voor de serie getransformeerd tot Ser Rickard Thorne.

Eerder aangekondigde nieuwkomers zijn Abubakar Salim als Alyn van Hull, Gayle Rankin als Alys Rivers, Freddie Fox als Ser Gwayne Hightower en Simon Russell Beale als Ser Simon Strong.

Dan de releasedatum. Een precieze dag waarop de show verschijnt, is er nog niet. Maar HBO maakt wel bekend dat het tweede seizoen van ‘House of the Dragons’, dat uit acht afleveringen zal bestaan, in de zomer van 2024 naar het scherm komt. Wat je daarvan kunt verwachten? Dat zie je in onderstaande beelden!

Ontdek meer