Deze actrices zouden eigenlijk Barbie spelen

Karen Luiken-23 juli 2023 om 08:22

Mensen die ‘Barbie’ al hebben gezien, kunnen zich de film waarschijnlijk niet voorstellen zonder Margot Robbie. Zij speelt de hoofdrol, maar het had niet veel gescheeld of andere actrices waren gecast voor de rol.

Hoewel de ‘Barbie’-film vorige week pas op het witte doek verscheen, wordt er al jaren over gepraat. Dat gebeurde ook in 2015, toen Amy Schumer in beeld was voor de hoofdrol. Zij zou de film een grappig tintje geven, maar besloot de klus toch af te slaan omdat ze het te druk had met andere dingen.

Drie jaar later waren er gesprekken gaande met Anne Hathaway, die je kunt kennen van ‘The Princess Diaries’ en ‘The Devil Wears Prada’. De actrice leek perfect voor de rol, maar helaas was ook haar agenda te vol en bovendien was er sprake van een creatief meningsverschil.

Film Taylor Swift komt naar Belgische bioscoop

Karen Luiken-26 september 2023 om 13:01- Foto:

Reuters

Dure kaartjes kopen voor een concert van Taylor Swift? Dat kan, maar er is ook een goedkopere optie om de zangeres te zien optreden. Haar ‘The Eras Tour’ wordt over een paar weken op het witte doek vertoond.

Vanaf 13 oktober zal Kinepolis vier weken lang de bijna drie uur durende film op groot scherm uitzenden. In het teken staat ‘The Eras Tour’, die Taylor Swift in maart 2023 aftrapte en waar ze de hele wereld mee rondreist. Tijdens de tour zingt de zangeres liedjes van al haar albums.

Volgend jaar komt Taylor met ‘The Eras Tour’ naar Europa, maar wie daar geen kaartje voor heeft kunnen scoren, kan volgende maand dus ook terecht bij de Kinepolis. De bioscoopketen zendt de film uit in Antwerpen, Brugge, Brussel, Gent, Kortrijk, Leuven, Oostende, Hasselt, Braine, Rocourt en Palace Liège.

Harry Styles bereikt grote mijlpaal met 'As It Was'

Karen Luiken-26 september 2023 om 08:56- Foto:

Reuters

Harry Styles heeft een grote mijlpaal bereikt met ‘As It Was’. Het nummer staat maar liefst 77 weken op rij in de hitlijst Ultratop. Geen enkele andere artiest kreeg dat eerder voor elkaar.

‘As It Was’ kwam in april 2022 op de eerste plek in de hitlijst te staan. Daar bleef het nummer veertien weken lang, daarna zakte het langzaam maar zeker naar onderen. Veel liedjes verdwijnen op een gegeven moment uit de Ultratop, maar dat gebeurde niet met de song van Harry Styles. Die staat er na 77 weken nog steeds in.

De Britse artiest stoot met zijn mijlpaal The Weeknd van zijn troon. Die stond met zijn liedje ‘Blinding Lights’ 76 weken in de Ultratop. Daarna volgen The Black Eyed Peas met ‘I Gotta Feeling’ (66 weken) en Ed Sheeran met ‘Shape Of You’ (64 weken).

Ontdek meer