Deze actrices zouden eigenlijk Barbie spelen

Karen Luiken-23 juli 2023 om 08:22

Mensen die ‘Barbie’ al hebben gezien, kunnen zich de film waarschijnlijk niet voorstellen zonder Margot Robbie. Zij speelt de hoofdrol, maar het had niet veel gescheeld of andere actrices waren gecast voor de rol.

Hoewel de ‘Barbie’-film vorige week pas op het witte doek verscheen, wordt er al jaren over gepraat. Dat gebeurde ook in 2015, toen Amy Schumer in beeld was voor de hoofdrol. Zij zou de film een grappig tintje geven, maar besloot de klus toch af te slaan omdat ze het te druk had met andere dingen.

Drie jaar later waren er gesprekken gaande met Anne Hathaway, die je kunt kennen van ‘The Princess Diaries’ en ‘The Devil Wears Prada’. De actrice leek perfect voor de rol, maar helaas was ook haar agenda te vol en bovendien was er sprake van een creatief meningsverschil.

TAGMAG

Ronahi emotioneel in 'Big Brother' na bericht van thuisfront

Karen Luiken-28 februari 2024 om 17:37

De ‘Big Brother’-bewoners hebben wekenlang alleen elkaar. Ze zijn compleet afgesloten van de buitenwereld en ontvangen slechts af en toe – héél af en toe – een bericht van het thuisfront. Dat laatste is ook nu het geval. Als Ronahi een foto van haar familie en vrienden in haar handen krijgt, barst ze in tranen uit. "Ik en mijn man waren nooit langer dan een week apart, dus het doet veel om hem weer te zien”, zegt ze in onderstaande sneak preview.

'Big Brother'-deelneemster Doriana reageert op vertrek

Karen Luiken-28 februari 2024 om 08:10

Doriana heeft afgelopen zaterdag het ‘Big Brother’-huis moeten verlaten. In een reactie op Instagram blikt ze terug op de mooie tijd en bedankt ze alle fans die haar hebben gesteund tijdens haar avontuur.

“Ik heb van elke seconde genoten en ik heb vrienden voor het leven gemaakt”, schrijft Doriana bij een reeks foto’s uit de ‘Big Brother’-villa. Maar het was niet alleen maar rozengeur en maneschijn. De blondine heeft sinds haar thuiskomst haatreacties voorbij zien komen en reageert daar nu subtiel op. “Ik wil jullie er graag aan herinneren dat dit een SPEL is. Naast het spel zijn alle bewoners lieve, leuke en oprechte mensen. Dus wees dan ook alsjeblieft lief naar elkaar.”

De persoon die Doriana het meeste mist, is Rohani. Maar ook de scheetgeuren van Tyron, Randy en Basiri worden volgens haar gemist. “Als laatste wil ik ook nog even zeggen dat al jullie lieve berichtjes mij zo veel steun hebben gegeven. Ik lees ze allemaal! Wees positief, dankbaar en geniet elke dag van het leven.”

Ontdek meer