Zien: dit is de nieuwe K3-outfit!

Dieter Blarinckx-25 september 2021 om 14:29

De populairste meidengroep van de Lage Landen, K3, is binnenkort misschien niet meer enkel een meidengroep. Momenteel wordt er immers volop gezocht naar een waardige vervangster of vervanger van Klaasje. Want ja, ook jongens kunnen Klaasje’s plaats innemen tussen Hanne en Marthe. En dat wil natuurlijk ook zeggen dat het iconische regenboogjurkje een upgrade nodig had!

De nieuwe versie van het bekende K3-symbool, zal er vanaf nu ook voor jongens zijn! Naast het jurkje komt er dus ook een ensemble van een broek met cool t-shirt.

Maar dat is nog niet alles, ook de regenboog werd aangepast met een extra paarse streep, als symbool voor de LGBTI+-gemeenschap.

De outfit zal voor het eerst gedragen worden op de grote finale van ‘K2 zoekt K3’, dit najaar!

Beeld: Studio 100

Zien: LEGO komt met ‘Home Alone’-set!

Dieter Blarinckx-24 oktober 2021 om 14:12

Kerstmis staat voor de deur en wie Kerstmis zegt, denkt ook automatisch aan kerstfilms. En één van de meest iconische kerstfilms aller tijden kan je nu gewoon thuis zélf ervaren! LEGO komt namelijk met een heuse set die geïnspireerd op de kerstklassieker ‘Home Alone’.

De set bevat het bekende huis met alles erop en eraan, met maar liefst 3.955 stukjes! Naast de set van het huis kan je - van zodra alles in elkaar staat - ook de bekendste scènes uit de film naspelen. Want ook de minifiguren van Kevin, de inbrekers Harry en Marv en moeder Kate zitten mee in het pakket!

En het allerleukste aan de set is dat het idee komt van een grote fan: “Zoals alle jaren negentig kinderen groeide ik op met ‘Home Alone’ en de film heeft een speciaal plekje in mijn hart. Dit brengt nostalgie en jeugdherinneringen terug”, klinkt het bij bedenker Alex uit Oekraïne.

De ganse set is beschikbaar vanaf 1 november!

Halloween Costume Guide: 8 outfits voor jou en je vrienden!

Lola Obasuyi Van Acker-22 oktober 2021 om 08:38

Volgende week staat een van onze favoriete feestdagen terug voor de deur, Halloween. TAGMAG geeft dit jaar een Trick or Treat Halloween Party waar iedereen bij kan zijn, mits verkleedkledij! Tickets kan je kopen via deze link

En ook al valt de engste dag van het jaar telkens op 31 oktober, is het kiezen van een eng kostuum bij velen een last minute beslissing. Maar, no worries, we geven je alvast wat inspiratie. Dit zijn volgens ons de coolste Halloween kostuums van 2021!

1. Squid Game
Het populairste halloweenkostuum van 2021 wordt ongetwijfeld de Squid Game tracksuit! De kans bestaat dan wel dat je niet als enige rondloopt in de befaamde tracksuit.

2. Verpleger of Dokter
Blijf je liever in het thema van 2020? Dan kan je je verkleden als (enge) verpleger of dokter

3. Enge klassiekers

Scream, The Mummy, Friday the 13th, Nightmare on Elmstreet... Met de horror klassiekers sla je de bal nooit mis

1
2

4. Grappig

Hou je niet zo van enge kostuums en ga je liever voor iets grappigs? Onze favoriet:

5. Superhelden

Als koppel of apart, superhelden op Halloween zijn altijd een goed idee!

6. Villains

Of ga je liever voor het tegenovergestelde van een superheld, een schurk?

7. Koppelkostuums

Kom je als koppeltje naar onze Halloween Party? Hier wat ideetjes:

1
2
3
4

8. K2 zoekt...

Jou, misschien? Kom als de nieuwste aanwinst van Studio 100! Hier kan je met drie een leuk groepskostuum van maken óf extra spooky maken en de kleedjes bekladden met nepbloed! Het is tenslotte Halloween ;)

De K3 kleedjes zijn te vinden op bol.com

© Studio 100

Kom samen met onze TAGMAG Insiders feesten op de TAGMAG Trick or Treat party!

Afspraak op zondag 31 oktober in Bar Bricolage, Gent

See you there!

Ontdek meer