PlayStation dropt epische verhaaltrailer van aankomende 'Spider-Man 2' game

Nico De Greef-21 juli 2023 om 09:18

Tijdens de San Diego Comic Con heeft PlayStation-studio Insomniac Games een nieuwe trailer van de langverwachte actie-avonturengame Marvel's Spider-Man 2 getoond. De game verschijnt later dit jaar exclusief voor de PlayStation 5.

De trailer in kwestie staat helemaal in het teken van het verhaal van de sequel. Marvel's Spider-Man 2 speelt zich 10 maanden na het standalone avontuur van Miles Morales af en haakt in op de helden Peter Parker en Miles Morales terwijl ze worstelen om een balans te vinden tussen hun privélevens en taak als superhelden.

Miles probeert een toekomst voor zichzelf op te bouwen na het afronden van de middelbare school, maar worstelt nog steeds met het verlies van zijn vader die werd vermoord door Martin Li aka Mr. Negative. Hij probeert tijd te vinden om zijn toelatingsessay voor de universiteit te schrijven, maar hij blijft het uitstellen en concentreert zich in plaats daarvan op heldenwerk.

Ook Peter's leven loopt niet van een leien dakje. Hij verzuipt onder de betalingen van het huis van tante May, maar weigert het huis te verkopen omdat er te veel emotionele waarde aanhangt. Daarenboven keert ook Harry Osborne terug in het leven van Peter, met alle gevolgen van dien.

Al deze ontwikkelingen zorgen voor heel wat druk op de relatie tussen Peter en Miles, en het feit dat er ook nog diverse superschurken, zoals Venom en Kraven, New York City bedreigen, vermoeilijkt de hele situatie alsmaar meer.

Marvel's Spider-Man 2 wordt ontwikkeld door Insomniac Games en laat spelers schakelen tussen de twee spinnenhelden Peter Parker en Miles Morales. De game komt op 20 oktober exclusief uit voor de PlayStation 5.

Bekijk hieronder de epische verhaaltrailer:

Releasedatum en trailer 'Elden Ring'-dlc onthuld

Nico De Greef-21 februari 2024 om 17:55

FromSoftware en Bandai Namco Entertainment hebben de eerste trailerbeelden gedeeld voor de Elden Ring-uitbreiding Shadow of the Erdtree. Ook de releasedatum voor de dlc werd onthuld: de uitbreiding komt op 21 juni beschikbaar voor de PlayStation, Xbox en pc.

Elden Ring-spelers mogen zich vandaag extra in de handen wrijven, want FromSoftware heeft bekendgemaakt dat de langverwachte dlc Shadows of the Erdtree later dit jaar, op 21 juni, zal lanceren. Dat maakte de ontwikkelaar natuurlijk niet zomaar bekend, ook de eerste beelden van de uitbreiding werden gedeeld.

Daarin is te zien dat spelers niet langer zullen vertoeven in de Lands Between, maar een volledig nieuwe wereld zullen gaan verkennen, bekend als de The Land of Shadow, waarin tal van nieuwe mysteries, dungeons, vijanden, wapens en uitrustingen kunnen worden ontdekt.

Bye, Lands Between, hello, Land of Shadow

Wat het verhaal betreft, lijkt de uitbreiding te zullen gaan draaien rond Miquella (de tweelingbroer van Malenia en de halfgod-nakomeling van koningin Marika en Radagon) die - zoals spelers zich zullen herinneren wanneer ze Elden Ring al hebben uitgespeeld - met een vloek werd geboren waarbij Miquella gedoemd was eeuwig jong te blijven.

Uit de eerste trailerbeelden blijkt nu dat Miquella de Lands Between heeft verlaten en naar The Land of Shadow is vertrokken om er haar beloofde heer en meester, Messmer the Impaler, te ontmoeten. Deze beruchte vijand zien we ook talrijke keren passeren in de trailer.

Elden Ring: Shadows of the Erdtree is volgens CEO Hidetaka Miyazaki de "grootste uitbreiding tot nu toe" van de ontwikkelaar. Fans mogen zich verwachten aan een volledig nieuwe speelmap (groter dan de Limgrave-area in de main game), meer dan 10 nieuwe baasgevechten, tal van nieuwe wapens en uitrustingen en maar liefst acht nieuwe wapenklasses.

En oja... zeiden we al dat de dlc ook een volledig nieuwe poison swamp zal introduceren? Een echte Fromsoft-klassieker!

Shadows of the Erdtree lanceert op 21 juni voor de PlayStation 4 & 5, Xbox Series X/S, Xbox One en pc. Een fysieke versie van de game (inclusief DLC) wordt tevens uitgebracht, maar zal enkel beschikbaar zijn voor PS5 en Xbox Series X.

'De Sims 4' kondigt vitiligo-optie aan

Simon Smetryns-14 februari 2024 om 09:30

EA en Maxis hebben vandaag een vitiligo-optie gelanceerd voor 'De Sims 4', beschikbaar via een gratis update. Het is vanaf nu mogelijk voor spelers om pigmentvlekken voor hun Sim te bepalen.

Deze nieuwe optie biedt spelers de mogelijkheid om Sims van alle leeftijden te voorzien van verschillende patronen van pigmentvlekken op het gezicht, bovenlichaam, onderlichaam, armen en benen.

Ter ondersteuning van deze grote update, heeft het team van 'De Sims 4' nauw samengewerkt met supermodel en beauty-ondernemer Winnie Harlow. Dankzij de samenwerking kreeg het team meer inzicht in de pigmentvlekken en konden ze een speelbare Sim creëren die geïnspireerd is op Winnie.

Ontdek meer