Dit bedrijf geeft gratis vakantie plus 1300 euro weg

Karen Luiken-20 juli 2021 om 07:12

​Op vakantie gaan en er ook nog eens betaald voor krijgen. Het is een droom die binnenkort werkelijkheid kan worden. Het bedrijf Sleepjunkies is op zoek naar een gezin dat fan is van kamperen en daar bijna 1300 euro mee wil verdienen.​

Deze mogelijkheid klinkt zó goed, dat het bijna te mooi is om waar te zijn. Maar dat is het niet. Sleepjunkies is een matrasfabrikant en wil de slaapfaciliteiten buitenshuis verbeteren. Om achter informatie te komen die het bedrijf kan helpen zijn doelstelling te behalen, stuurt het een gezin op vakantie.

De gelukkige familie die drie nachten naar een camping naar keuze wordt gestuurd, krijgt behalve een gratis vakantie ook nog eens 1500 dollar. Omgerekend is dat bijna 1300 euro. Enige wat daarvoor gedaan moet worden, is het opstellen van een rapport over de slaapervaring. Daarin worden vragen beantwoord als: ‘Welke slaapfaciliteiten hebben ze gebruikt?’ en ‘Hoe hebben factoren als de temperatuur, het vochtniveau of natuurgeluiden de slaap beïnvloed?’

Wie kans wil maken op deze fantastische prijs moet minimaal 21 jaar oud zijn. Ook moet je de Engelse taal beheersen om je aan te mogen melden​.

(Photo by Scott Goodwill on Unsplash)

Jongen stopt USB-kabel in penis (en dat gaat gruwelijk mis)

Karen Luiken-18 september 2021 om 05:30

Benieuwd naar de lengte van je penis? Wat je ook doet om het ding op te meten, doe in ieder geval niet wat een 15-jarige jongen uit Londen deed. Hij stak een USB-kabel in zijn geslachtsdeel om erachter te komen hoe groot zijn jongeheer was. Met alle gevolgen van dien.

Het experiment van de tiener ging flink mis: de kabel kwam in de knoop en daardoor vast te zitten. Hij deed volgens Daily Mail verschillende pogingen om de kabel te verwijderden, maar dat resulteerde in een behoorlijk bloedbad tijdens het plassen. Zijn familie besloot daarom maar medische hulp in te schakelen.

De jongen is naar het ziekenhuis gebracht, maar ook daar slaagde het personeel er niet in om de kabel eruit te trekken. Zelfs niet met speciaal gereedschap. Er zat daarom niets anders op dan het slachtoffer - dat toegaf de kabel te hebben ingebracht om zijn penis op te meten - te opereren.

Na het maken van een röntgenfoto is de tiener naar de operatietafel gebracht. Daar kregen artsen het eindelijk voor elkaar de kabel uit de piemel te verwijderen. Een dag later mocht het slachtoffer weer naar huis. Hij heeft er uiteindelijk niks aan over gehouden. Alles werkt weer naar behoren.

Deze broek van ASOS heeft een ingebouwde string

Karen Luiken-16 september 2021 om 03:50

Een verontrustende trend uit de jaren ’90 lijkt een comeback te maken. Ken je de broeken nog die zo laag zaten dat je string er ver (maar echt heel ver) bovenuit kwam? Nou, die komen – als het aan Asos ligt – weer vrolijk terug op de fashionmarkt.

De webshop verkoopt een broek die gepaard gaat met een string. Dat heeft z’n voordelen en z’n nadelen. Aan de ene kant betekent het dat je geen los ondergoed hoeft te kopen. Aan de andere kant moet je je ook bedenken dat als je het kledingstuk in huis haalt, je zéér sexy over straat zal lopen.

Aan de voorkant ziet het item eruit als een normale broek met krokodillenprint. Maar draai je jezelf om, dan krijg je een weinig verhullende achterkant met een zwarte string die behoorlijk zichtbaar is.

Interesse? De broek is nu in de sale en kost slechts 25 euro.

Ontdek meer