Dalton Gomez 'kapot van scheiding Ariana Grande'

Karen Luiken-20 juli 2023 om 10:55

Het gaat niet goed met Dalton Gomez. De man van Ariana Grande zou kapot zijn van verdriet nu er een scheiding aan zit te komen. Dat meldt een bron volgens US Weekly.

Eerder deze week meldden we al dat Ariana en Dalton na een huwelijk van twee jaar uit elkaar gaan. Dat nieuws maakte TMZ bekend nadat Ariana afgelopen weekend zonder trouwring werd gespot. Zij en Dalton zouden al sinds januari niet meer samen zijn.

“Dalton is er kapot van”, aldus een insider. “Een scheiding is niet wat hij wilde. Hij wilde een sprookje met een happy end, maar zo ziet het er nu niet uit.”

Een andere bron zegt dat Dalton hoopt dat het nog goed komt tussen hem en de zangeres. “Hij wil dingen laten werken met Ariana. Ondanks een paar moeilijke momenten waar ze doorheen zijn gegaan, is hij niet bereid om hun huwelijk op te geven. Hij zag zichzelf de rest van zijn leven met Ariana doorbrengen en zal er alles aan doen om deze hoop uit te laten komen.”

Reünie 'De Mol': deze fragmenten mag je niet gemist hebben

Karen Luiken-20 mei 2024 om 07:34

Na de finale van ‘De Mol’ die vorige week plaatsvond, was het gisteren tijd voor de reünie. Daarin zagen we hoe de mol Senne er stiekem op los stapte tijdens de stappenteller-proef, een tip die naar hem verwees als mol én hoe Bernard een deel van de groepspot aan het goede doel schenkt. Deze fragmenten mag je niet gemist hebben.

De mol Senne stapte er stiekem op los tijdens de stappenteller-proef

Eén van de eerste tips die verwijst naar Senna als de mol: "De kleuren van Westerlo"

Winnaar Bernard schenkt deel van de groepspot aan fonds dat Michaëls dochtertje steunde

Selena Gomez emotioneel na staande ovatie van 9 (!) minuten

Karen Luiken-19 mei 2024 om 13:01

Selena Gomez heeft tijdens het filmfestival van Cannes een staande ovatie van maar liefst negen minuten gekregen voor de film ‘Emilia Pérez’, waar ze samen met Zoe Saldaña en Karla Sofía Gascón in te zien is. Volgens Variety is het de grootste staande ovatie ooit op het filmfestival.

Selena hield het tijdens de staande ovatie niet droog. Terwijl het publiek negen minuten lang klapte, toeterde, floot en juichte, veegde de zangeres haar tranen weg. Haar collega’s Zoe en Karla gaven elkaar een emotionele knuffel.

De film ‘Emilia Pérez’ gaat over Rita, een advocaat wiens kantoor eerder geneigd is criminelen te helpen dan gerechtigheid te vinden. Ze vindt een onverwachte uitweg wanneer Manitas, de gevreesde leider van een drugskartel, haar rekruteert om hem te helpen bij het voltooien van een geslachtsveranderende operatie om de vrouw te worden die hij altijd al wilde zijn. Selena speelt zijn nietsvermoedende vrouw.

Ontdek meer