Dalton Gomez 'kapot van scheiding Ariana Grande'

Karen Luiken-20 juli 2023 om 10:55

Het gaat niet goed met Dalton Gomez. De man van Ariana Grande zou kapot zijn van verdriet nu er een scheiding aan zit te komen. Dat meldt een bron volgens US Weekly.

Eerder deze week meldden we al dat Ariana en Dalton na een huwelijk van twee jaar uit elkaar gaan. Dat nieuws maakte TMZ bekend nadat Ariana afgelopen weekend zonder trouwring werd gespot. Zij en Dalton zouden al sinds januari niet meer samen zijn.

“Dalton is er kapot van”, aldus een insider. “Een scheiding is niet wat hij wilde. Hij wilde een sprookje met een happy end, maar zo ziet het er nu niet uit.”

Een andere bron zegt dat Dalton hoopt dat het nog goed komt tussen hem en de zangeres. “Hij wil dingen laten werken met Ariana. Ondanks een paar moeilijke momenten waar ze doorheen zijn gegaan, is hij niet bereid om hun huwelijk op te geven. Hij zag zichzelf de rest van zijn leven met Ariana doorbrengen en zal er alles aan doen om deze hoop uit te laten komen.”

'De Verhulstjes': Gert doet verrassend goed karaoke-optreden

Karen Luiken-04 december 2023 om 07:49

Geef Gert Verhulst een podium en een microfoon en hij zorgt gegarandeerd voor een feestje. Tijdens de cruise met zijn familie beklimt hij het podium tijdens een karaoke-avond. Hij had gehoopt dat Victor dat zou doen, maar als zijn zoon de kans niet pakt, besluit hij er zelf voor te gaan. Met ‘Les Champs-Elysées’ van Joe Dassin brengt hij de beste act van de karaoke-avond.

Zien: trailer van tweede seizoen 'House of the Dragons'

Karen Luiken-04 december 2023 om 07:37

Goed nieuws voor fans van ‘House of the Dragons’. HBO heeft flink wat nieuwe informatie gedeeld over het tweede seizoen van de serie. Er komen nieuwe castleden bij, we weten (ongeveer) wanneer we het vervolg kunnen verwachten én er is een nieuwe trailer.

Laten we beginnen met de twee nieuwe castleden. Tom Taylor kruipt in de huid van Lord Cregan Stark, Clinton Liberty in die van Addam of Hull, Jamie Kenna gaat Ser Alfred Broome spelen, Kieran Brew wordt Hugh, Tom Bennett is verantwoordelijk voor de rol van Ulf en Vincent Regan wordt voor de serie getransformeerd tot Ser Rickard Thorne.

Eerder aangekondigde nieuwkomers zijn Abubakar Salim als Alyn van Hull, Gayle Rankin als Alys Rivers, Freddie Fox als Ser Gwayne Hightower en Simon Russell Beale als Ser Simon Strong.

Dan de releasedatum. Een precieze dag waarop de show verschijnt, is er nog niet. Maar HBO maakt wel bekend dat het tweede seizoen van ‘House of the Dragons’, dat uit acht afleveringen zal bestaan, in de zomer van 2024 naar het scherm komt. Wat je daarvan kunt verwachten? Dat zie je in onderstaande beelden!

Ontdek meer