Documentaire over Avicii in de maak

Karen Luiken-25 september 2021 om 11:32

Dik drie jaar na de dood van Avicii wordt er gewerkt aan een documentaire over de dj. In de film krijgen fans een kijkje in het leven en de carrière van Tim Bergling, zoals de Zweedse artiest eigenlijk heet. Het eindresultaat moet volgens Billboard in 2023 uit worden gebracht.

De docu zal nieuw geproduceerd materiaal bevatten, interviews met Avicii en nooit eerder vertoonde archiefbeelden. Ook komen er interviews voorbij met de familie, vrienden en collega’s van de dj.

Het werk wordt omschreven als ‘een blik op de muziek en de artiest die de muziekwereld voor altijd heeft veranderd’. Het wordt een intiem verhaal over zijn grote successen en zijn strijd tegen de druk.

Avicii maakte in 2018 op 28-jarige leeftijd een einde aan zijn leven.

Adele breekt Spotify-record met 'Easy On Me'

Dieter Blarinckx-16 oktober 2021 om 10:21

Adele’s back! En dat zullen we geweten hebben! Deze vrijdag om middernacht lanceerde de Britse zangeres haar allernieuwste single ‘Easy On Me’, en die sloeg in als een bom. Het nummer verbrak zelfs een speciaal Spotify-record! ‘Easy On Me’ is het meest gestreamde nummer in één dag op de populaire streamingdienst.

“En zomaar, heeft Adele een nieuw record gevestigd”, luidt de tweet van Spotify. Het exacte aantal blijft wel gokwerk aangezien Spotify dat nog niet bekendmaakte. Wél weten we dat het vorige record op naam van BTS stond met zo’n 11 miljoen streams…

Adele’s nieuwste album ’30’ zal vanaf 19 november verkrijgbaar zijn!

Broertje van Joshua Feytons brengt single uit

Karen Luiken-16 oktober 2021 om 07:00

Niet alleen Joshua Feytons is een bekend gezicht in de entertainmentwereld, ook zijn broertje Ashley doet hard zijn best het helemaal te maken. Hij echter niet als ‘Temptation Island’-verleider, maar als artiest. Het muzikale talent heeft een single uitgebracht!

Het gezicht van Ashley zou je bekend voor kunnen komen. Hij wil internationaal bekend worden en schreef zich een paar jaar geleden daarom in voor de Engelse versie van ‘The X Factor’. Na het doorstaan van de auditierondes viel hij helaas net voor de liveshows af.

Dat weerhield hem er echter niet van om door te gaan met het maken van muziek. Eerder dit jaar bracht hij zijn eerste single ‘Breathing’ al uit. Nu komt hij met ‘Shooting Stars’. Je luistert 'm hier!

Ontdek meer