Trouble in paradise voor EOTB-sterren Megan en Joey

Karen Luiken-19 juli 2023 om 07:57

Zijn de wittebroodsweken van Megan en Joey uit het meest recente seizoen van ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ voorbij? Daar lijkt het wel op. Megan deelt op Instagram een paar pijnlijke teksten waaruit blijkt dat het niet zo lekker loopt tussen de twee.

Als we Megan mogen geloven, is Joey niet trouw geweest tijdens een vakantie op Ibiza. “Wanneer de liefde van je leven je in de steek laat om met hoertjes te gaan feesten in Ibiza”, aldus Megan. “Nog nooit meegemaakt dit.”

Het hart van de realityster is duidelijk gebroken, maar daarmee is de liefde nog niet voorbij. Want wat Joey ook gedaan zou hebben, Megan hoopt dat het goed komt. “Ik hou nog steeds superveel van Joey dus ik hoop dat we hier kunnen uitkomen samen.”

De lovebirds leerden elkaar kennen in 'Ex On The Beach: Double Dutch'. Daar vielen ze als een blok voor elkaar, maar toch hield hun relatie eenmaal thuis geen stand. Megan werd verliefd op Dennis Roos en verloofde zich zelfs met hem, maar keerde een paar weken later toch weer terug naar Joey.

Billie Eilish bevestigt coming out

Karen Luiken-03 december 2023 om 08:13

Billie Eilish heeft haar coming out bevestigd. De zangeres liet onlangs in een interview doorschemeren dat ze zich aangetrokken voelt tot vrouwen, maar had toen niet door dat ze daarmee uit de kast kwam. “Ik dacht dat mensen het wel wisten”, zegt ze nu.

Twee weken geleden heeft Billie in een interview met Variety voor het eerst toegegeven dat ze op vrouwen valt. “Ik hou zoveel van ze”, zei ze. “Ik hou van ze als mensen. Ik voel me tot hen aangetrokken als mensen. Ik voel me fysiek tot ze aangetrokken, maar ik ben ook geïntimideerd door hun schoonheid en aanwezigheid.”

Billie ging er verder niet op door, maar bevestigt nu dat deze onthulling inderdaad betekent dat ze queer is. “Ik wilde er geen groot ding van maken”, zei ze dit weekend tijdens het Variety’s Hitmakers Event in Los Angeles. “Maar was het dan niet duidelijk? Ik dacht dat mensen het wel wisten.”

De zangeres is blij dat het ‘hoge woord’ er nu uit is. “Het is leuk dat mensen het weten. Ik ben van de vrouwen”, zegt ze.

Ellen en Marie hebben het moeilijk in 'De Verhulstjes'

Karen Luiken-03 december 2023 om 08:09

Vanavond is het weer tijd voor een nieuwe aflevering van ‘De Verhulstjes’. De familie is op reis en maakt een cruisetocht op zee. Soms gaat dat goed, soms iets minder. Want als het schip zich op woelige wateren bevindt, krijgen Ellen en Marie het allebei moeilijk. Even liggen lijkt dan het beste, maar is dat wel zo? Sneak preview!

Ontdek meer