Trouble in paradise voor EOTB-sterren Megan en Joey

Karen Luiken-19 juli 2023 om 07:57

Zijn de wittebroodsweken van Megan en Joey uit het meest recente seizoen van ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ voorbij? Daar lijkt het wel op. Megan deelt op Instagram een paar pijnlijke teksten waaruit blijkt dat het niet zo lekker loopt tussen de twee.

Als we Megan mogen geloven, is Joey niet trouw geweest tijdens een vakantie op Ibiza. “Wanneer de liefde van je leven je in de steek laat om met hoertjes te gaan feesten in Ibiza”, aldus Megan. “Nog nooit meegemaakt dit.”

Het hart van de realityster is duidelijk gebroken, maar daarmee is de liefde nog niet voorbij. Want wat Joey ook gedaan zou hebben, Megan hoopt dat het goed komt. “Ik hou nog steeds superveel van Joey dus ik hoop dat we hier kunnen uitkomen samen.”

De lovebirds leerden elkaar kennen in 'Ex On The Beach: Double Dutch'. Daar vielen ze als een blok voor elkaar, maar toch hield hun relatie eenmaal thuis geen stand. Megan werd verliefd op Dennis Roos en verloofde zich zelfs met hem, maar keerde een paar weken later toch weer terug naar Joey.

'De Mol': deze fragmenten mag je niet gemist hebben

Karen Luiken-22 april 2024 om 07:44

En wéér een aflevering van 'De Mol' zit erop. Er kwam heel wat voorbij: van mamabezoek tot een belangrijke vraag en van bijzonder gedrag tot een nieuwe afvaller. Dit mag je niet gemist hebben.

Mama's stellen belangrijke vraag aan hun kinderen
Nu de kandidaten herenigd zijn met hun mama's in Sicilië, kon de gekende vraag niet ontbreken. Is hun kind de mol?

De eerste reactie van de afvaller
Hoe heeft de vijfde afvaller van 'De Mol' het avontuur beleefd? Dit is de allereerste reactie na de exit.

Deze nieuwe serie van Netflix wil je zien

Karen Luiken-22 april 2024 om 07:36

Netflix heeft een nieuw pareltje in de aanbieding dat absoluut op je watch-list mag. Sinds kort is op de streamingsdienst ‘Anthracite’ te zien, een thriller met een spannend verhaal.

‘Anthracite’ gaat over een oude moordzaak die wordt heropend wanneer een journalist verdwijnt. Online speurwerk leidt naar zijn dochter naar een bergplaatsje dat wordt geheerst door een geheimzinnige sekte. Eenmaal daar gebeuren er niet alleen vreemde, maar ook gevaarlijke dingen.

De hoofdrollen worden gespeeld door Hatik, Noémie Schmidt en Camille Lou. Verder is er ook een rol weggelegd voor de Belgische Nicolas Godart.

Ontdek meer