Paniek: hoogzwangere Maxime Meiland heeft corona!

Dieter Blarinckx-20 juli 2021 om 06:23

De Nederlandse Maxime Meiland was enkele dagen stil op sociale media en gisterenavond werd duidelijk waarom: op haar Instagram Stories vertelde ze namelijk dat ze positief getest is op corona.

“Ik heb slecht nieuws. Helaas is corona hier ook uitgebroken in huis. Het is nu vooral uitzieken”, klinkt het bij een zieke Maxime.

Ze vertelt dus dat het virus uitgebroken is in huis, maar of er ook andere Meilandjes positief zijn, is nog niet geweten. De familie is nog maar net terug van een reisje naar Curaçao.

Maxime is hoogzwanger van haar tweede kindje, dus het rustig aan doen is echt belangrijk!

Veel beterschap Maxime!

Dit is de tweede afvaller van 'Big Brother'

Karen Luiken-16 januari 2022 om 16:21

De ‘Big Brother’-kandidaten hebben afscheid moeten nemen van Kitty. De Amsterdamse deelneemster die bekendstond om haar roze huispak, gesnurk en kookkunsten, is door de kijkers naar huis gestuurd.

Afgelopen week stond voor de deelnemers in het teken van ‘Survival Week’. Iedere dag werden er spelletjes gespeeld waar immuniteit mee gewonnen kon worden. Peter en Kitty waren de enige twee die de winst nooit wisten te pakken en bleven daarom over als genomineerden. De kijkers thuis hebben Peter vervolgens de meeste stemmen gegeven, waardoor Kitty haar koffers moest pakken.

“Wat ben ik een stom varken geweest”, was de reactie van Kitty. Zij kreeg eerder deze week de kans om immuniteit te kopen, maar besloot daar geen gebruik van te maken. Achteraf gezien heeft ze daar veel spijt van.

Coach Anouk stopt met 'The Voice of Holland' na ophef

Karen Luiken-16 januari 2022 om 16:05

Anouk keert niet terug naar 'The Voice of Holland'. De zangeres die al jarenlang als coach te zien is in het programma heeft besloten te stoppen na de berichten die zijn binnengekomen over seksueel grensoverschrijdend gedrag.

'The Voice of Holland' ligt sinds gisteren flink onder vuur. Rapper Ali B, die als coach in het programma zit, wordt beschuldigd van seksueel wangedrag. Er is aangifte tegen hem gedaan. Verder is ook bandleider Jeroen Rietbergen hét onderwerp van gesprek omdat hij een aantal jaar geleden ‘meerdere contacten van seksuele aard’ heeft gehad met vrouwen die bij de show betrokken waren. De muzikant is opgestapt.

Anouk vindt het verschrikkelijk wat er gebeurd is en wil niets meer met het programma te maken hebben. "Ik weet genoeg", zegt ze in een video op Instagram. "Ik heb besloten dat ik niet meer terug wil komen bij 'The Voice'. Het is een corrupte bende. Ik wil niet werken op een plek waar mannen jarenlang misbruik hebben gemaakt van hun positie, en waar er bewust voor is gekozen om het stil te houden en de andere kant op te kijken. Dat kan echt niet. Dan heb je een structureel probleem. Daar wil ik geen onderdeel van zijn."

Ontdek meer