Nieuwe 'Guardians of the Galaxy' komt deze zomer naar Disney+

Karen Luiken-18 juli 2023 om 11:51

Na twee succesvolle films in de ‘Guardians of the Galaxy’-reeks verscheen dit jaar eindelijk de derde film. Het pareltje kwam in mei uit op het witte doek, maar komt deze zomer dan ook eindelijk naar Disney+.

In ‘Guardians of the Galaxy Vol. 3’ begint onze geliefde groep buitenbeentjes te wennen aan het leven op Knowhere. Maar het duurt niet lang voordat hun leven overhoop wordt gehaald door de echo's van Rockets turbulente verleden. Peter Quill, die nog steeds lijdt onder het verlies van Gamora, moet zijn team om zich heen verzamelen voor een gevaarlijke missie om Rocket's leven te redden - een missie die, als hij niet succesvol wordt afgerond, wel eens zou kunnen leiden tot het einde van de Guardians zoals we ze kennen.

In de film schitteren Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Karen Gillan en Pom Klementieff. Maar ook Vin Diesel, Bradley Cooper, Sean Gunn, Chukwudi Iwuji, Will Poulter en Maria Bakalova spelen een rol. James Gunn is de regisseur en heeft het scenario geschreven.

‘Guardians of the Galaxy Vol. 3’ is vanaf 2 augustus exclusief te streamen op Disney+.

'De Verhulstjes': Gert doet verrassend goed karaoke-optreden

Karen Luiken-04 december 2023 om 07:49

Geef Gert Verhulst een podium en een microfoon en hij zorgt gegarandeerd voor een feestje. Tijdens de cruise met zijn familie beklimt hij het podium tijdens een karaoke-avond. Hij had gehoopt dat Victor dat zou doen, maar als zijn zoon de kans niet pakt, besluit hij er zelf voor te gaan. Met ‘Les Champs-Elysées’ van Joe Dassin brengt hij de beste act van de karaoke-avond.

Zien: trailer van tweede seizoen 'House of the Dragons'

Karen Luiken-04 december 2023 om 07:37

Goed nieuws voor fans van ‘House of the Dragons’. HBO heeft flink wat nieuwe informatie gedeeld over het tweede seizoen van de serie. Er komen nieuwe castleden bij, we weten (ongeveer) wanneer we het vervolg kunnen verwachten én er is een nieuwe trailer.

Laten we beginnen met de twee nieuwe castleden. Tom Taylor kruipt in de huid van Lord Cregan Stark, Clinton Liberty in die van Addam of Hull, Jamie Kenna gaat Ser Alfred Broome spelen, Kieran Brew wordt Hugh, Tom Bennett is verantwoordelijk voor de rol van Ulf en Vincent Regan wordt voor de serie getransformeerd tot Ser Rickard Thorne.

Eerder aangekondigde nieuwkomers zijn Abubakar Salim als Alyn van Hull, Gayle Rankin als Alys Rivers, Freddie Fox als Ser Gwayne Hightower en Simon Russell Beale als Ser Simon Strong.

Dan de releasedatum. Een precieze dag waarop de show verschijnt, is er nog niet. Maar HBO maakt wel bekend dat het tweede seizoen van ‘House of the Dragons’, dat uit acht afleveringen zal bestaan, in de zomer van 2024 naar het scherm komt. Wat je daarvan kunt verwachten? Dat zie je in onderstaande beelden!

Ontdek meer