Nieuwe 'Guardians of the Galaxy' komt deze zomer naar Disney+

Karen Luiken-18 juli 2023 om 11:51

Na twee succesvolle films in de ‘Guardians of the Galaxy’-reeks verscheen dit jaar eindelijk de derde film. Het pareltje kwam in mei uit op het witte doek, maar komt deze zomer dan ook eindelijk naar Disney+.

In ‘Guardians of the Galaxy Vol. 3’ begint onze geliefde groep buitenbeentjes te wennen aan het leven op Knowhere. Maar het duurt niet lang voordat hun leven overhoop wordt gehaald door de echo's van Rockets turbulente verleden. Peter Quill, die nog steeds lijdt onder het verlies van Gamora, moet zijn team om zich heen verzamelen voor een gevaarlijke missie om Rocket's leven te redden - een missie die, als hij niet succesvol wordt afgerond, wel eens zou kunnen leiden tot het einde van de Guardians zoals we ze kennen.

In de film schitteren Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Karen Gillan en Pom Klementieff. Maar ook Vin Diesel, Bradley Cooper, Sean Gunn, Chukwudi Iwuji, Will Poulter en Maria Bakalova spelen een rol. James Gunn is de regisseur en heeft het scenario geschreven.

‘Guardians of the Galaxy Vol. 3’ is vanaf 2 augustus exclusief te streamen op Disney+.

Millie Bobby Brown in geheim getrouwd

Karen Luiken-25 mei 2024 om 10:29

Millie Bobby Brown is in het huwelijksbootje gestapt. The Sun meldt dat de ‘Stranger Things’-ster afgelopen weekend in het geheim het jawoord heeft gegeven aan Jake Bongiovi.

Het was een kleine ceremonie met een select clubje gasten. “Het was een rustige, romantische aangelegenheid waar hun naaste familie bij aanwezig was toen ze hun geloften aflegden”, zegt een bron. Later dit jaar zou het koppel nog een grotere ceremonie plannen.

Millie en Jake werden in de zomer van 2021 voor het eerst romantisch aan elkaar gelinkt. Twee jaar later ging Jake op één knie.

Netflix lost trailer van eerste Spaanse sportdocu 'LALIGA: All Access'

Chelsy Vanlerberghe-24 mei 2024 om 14:02

Netflix heeft de officiële teaser trailer vrijgegeven van 'LALIGA: All Access', over de bekende Spaanse voetbalcompetitie. De serie, meteen ook de allereerste Spaanse sportdocumentaire, is vanaf 19 juli beschikbaar.

LALIGA gaat niet alleen over voetbal; het gaat over passie, het gaat over spanning. LALIGA wordt beslist op het veld, maar ook daarbuiten: in de kleedkamer, op de tribunes, in de buitenwijken van het stadion, op de wedstrijddag. “We volgen de ontwikkelingen van revelatie Girona maar zien ook van dichtbij hoe de carrières van spelers zoals Rakitic bij Sevilla, Mata bij Getafe en Muniaín bij Athletic Bilbao dit seizoen eindigden. En we zien van dichtbij hoe spelers en fans de grote derby's van het land beleven, en natuurlijk ook El Clásico.”

De uitvoerend producent van de docuserie, Alex Martínez Roig, prijst het project als een primeur voor een van 's werelds grootste voetbalcompetities en benadrukt het belang van het menselijk maken van atleten. De serie belooft de diversiteit en kracht van LALIGA te laten zien, samen met de band tussen fans en clubs, en de persoonlijke uitdagingen van spelers en coaches.

De documentairereeks richt zich op de LALIGA-competitie van 2023-2024, een van de beste voetbalcompetities ter wereld. Unieke clubs strijden het hele seizoen met hun sterke en zwakke punten. Met onbeperkte toegang achter de schermen en persoonlijke verhalen, belooft 'LALIGA: All Access' een must-watch te worden voor fans van een van de meest gevolgde competities ter wereld.

Ontdek meer