De Verhulstjes naar Scandinavië voor nieuw seizoen realityshow

Karen Luiken-18 juli 2023 om 11:42

De familie Verhulst gaat een groot avontuur tegemoet. Gert, Ellen, Viktor en Marie reizen voor een nieuw seizoen van hun realityshow af naar Scandinavië, zo maakt zender Play4 bekend.

De Verhulstjes zijn zondagavond op een groot schip gestapt en arriveren deze week in Kopenhagen. Vanaf daar gaan ze verder naar het Noorse dorp Hellesylt en vervolgens naar Ålesund en Flåm.

“Groetjes vanop zee, want de Verhulstjes vertrekken op cruise door Scandinavië voor een nieuw seizoen dit najaar”, zo klinkt het onderschrift bij een aankondiging op Instagram.

Op de foto zijn Gert, Ellen, Viktor en Marie te zien. De opvallende kijker zal opmerken dat Sarah, de vriendin van Viktor, er niet bij staat. Zij gaat niet mee op reis omdat ze zoveel mogelijk buiten beeld wil blijven.

Ook dit 'Love Island'-koppel uit elkaar

Karen Luiken-24 september 2023 om 07:59

Twee van de drie koppels die vorige week in de finale van ‘Love Island’ stonden, zijn al uit elkaar. Na Nycole en Jonna hebben nu ook Garbi en Junar hun relatie verbroken.

Garbi leerde Junar kennen toen haar andere scharrel Kevin naar Casa Amor ging. Ze viel als een blok voor de Nederlander en belandde zelfs met hem op de tweede plek in de finale. Het leek erop dat de twee een rooskleurige toekomst tegemoet gingen, maar niets blijkt nu minder waar. Via Instagram laat Garbi weten dat het over is tussen haar en Junar.

“Lieve allemaal, ik wil jullie even vertellen dat het niet meer werkt tussen mij en Junar en ik besloten heb om er een punt achter te zetten”, aldus Garbi. “Ik vind het enorm spijtig dat het zo gelopen is. Maar het voelt gewoon eenzijdig allemaal.”

Disney+ lanceert nieuwe beelden van langverwachte 'Percy Jackson'-serie

Karen Luiken-24 september 2023 om 07:45

Disney+ heeft een gloednieuwe trailer gedeeld van ‘Percy Jackson and Te Olympians’. De langverwachte serie gaat op 20 december in première.

In ‘Percy Jackson and the Olympians’ is te zien hoe Percy Jackson, Grover Underwood en Annabeth Chase aan een heldhaftige zoektocht beginnen. De hoofdrollen worden gespeeld door Walker Scobell, Aryan Simhadri en Leah Sava Jeffries. Andere rollen zijn weggelegd voor onder anderen Lin-Manuel Miranda, Megan Mullally, Toby Stephens, Virginia Kull, Jason Mantzoukas, Jay Duplass, Glynn Turman en Lance Reddick.

Op 20 december komen de eerste twee afleveringen van de serie online. Daarna volgt er elke week een nieuwe aflevering.

Ontdek meer