Dylan Sprouse is getrouwd

Karen Luiken-18 juli 2023 om 06:19

Dylan Sprouse is in het huwelijksbootje gestapt. De acteur heeft volgens verschillende bronnen het jawoord gegeven aan zijn vriendin Barbara Palvin.

De bruiloft zou plaats hebben gevonden in Hongarije, het land waar Dylans grote liefde Barbara vandaan komt. Meer details over de grote dag zijn er helaas nog niet.

Dylan en Barbara zijn nu vijf jaar samen en maakten hun verloving een paar weken geleden bekend. In een interview met V Magazine vertelde Dylan dat hij in september al op één knie was gegaan, maar dat hij het nieuws nog even voor zich wilde houden. “We hadden niet de behoefte om dit met iedereen te delen”, aldus Dylan.

Coldplay brengt nog dit jaar tiende album uit

Karen Luiken-18 juni 2024 om 07:19

Fans hebben er drie jaar op moeten wachten, maar in oktober is het dan eindelijk zover: Coldplay komt met een nieuw album!

De plaat gaat ‘Moon Music’ heten en verschijnt op 4 oktober. Duurt lang? Best wel, maar gelukkig krijgen we aanstaande vrijdag alvast een klein voorproefje. Dan lanceert Coldplay ‘feelslikeimfallinginlove’, de eerste single van het nieuwe album.

‘Moon Music’ is de opvolger van de in 2021 gelanceerde plaat ‘Music of the Spheres’.

Katy Perry komt met nieuwe muziek

Karen Luiken-18 juni 2024 om 07:08- Foto:

Instagram Katy Perry

Katy Perry brengt binnenkort nieuwe muziek uit. De zangeres maakt via Instagram bekend dat op 11 juli haar single ‘Woman’s World’ verschijnt.

Het nummer wordt de eerste song van het geplande zesde studioalbum van Katy, waarvan nog geen titel of releasedatum bekend is.

Een dag na het verschijnen van ‘Woman’s World’ volgt er ook een bijbehorende videoclip. “Get ready to pop off”, schrijft Katy in een aankondiging op social media.

Ontdek meer