Red Bull zoekt studenten met ambitie!

Lore Ketels-24 september 2021 om 22:11

Ben jij student en wil jij mee bouwen aan de wereld van morgen? Dan heeft Red Bull jou nodig.

Red Bull Basement neemt deze studenten onder hun vleugels en geeft hen de kans om om van de wereld een betere plek te maken.
Met talrijke workshops, een mentorprogramma en collabs met experten zoals Christian Horner, Cedric Dumont en Fabio Wibmer wil Red Bull hun ideeën vleugels geven.

Ben jij de student die ze zoeken?

Om je in te schrijven moet je een video van 60 seconden met een pitch van jouw idee.

Dit kan tot 24 oktober, daarna selecteert een Belgsiche Jury van experten één of meerdere personen om ons land te vertegenwoordigen op de Global Final in het Turkse Istanboel.
De nationale finalisten hebben 5 weken de tijd om hun ideeën verder uit te werken met de hulp van een internationaal mentorprogramma.

Iedereen die hulp nodig heeft kan op 12 oktober langskomen in de Antwerpse nachtclub Ampere, daar gaan heel wat inspirerende workshops door!

Alle informatie over Red Bull Basement kan je vinden op hun site.

Real life 'Squid Game' komt naar Nederland

Karen Luiken-15 oktober 2021 om 12:13

Mensen met stalen zenuwen kunnen dit weekend bij onze noorderburen terecht voor een potje real life 'Squid Game'. Netflix haalt één van de spellen uit de populaire serie naar Nederland en iedereen kan meedoen.

Het gaat om het spelletje ‘Red Light, Green Light’, voor sommigen beter bekend als Annemaria Koekoek. Een gigantische pop staat met haar gezicht naar een boom en roept dingen. Zodra ze praat, moet je jezelf zo snel mogelijk in haar richting bewegen. Maar als ze stopt met het maken van geluid en ze zich omdraait, moet je onmiddellijk stilstaan. Wie betrapt wordt op ook maar een minuscule beweging, overleeft het niet.

Althans, dat is in ‘Squid Game’ het geval. Bij het real life spel word je natuurlijk gewoon in leven gelaten. Je kunt morgen (zaterdag 16 oktober) van 12.00 tot 17.00 uur meedoen in Maastricht. Een dag later is Rotterdam aan de beurt. Je moet minimaal zestien jaar oud zijn om deel te kunnen nemen.

Ontmoet ook Jamie-Lee Six op de meet & greet in Technopolis!

Lore Ketels-15 oktober 2021 om 11:16

Op 27 oktober organiseert Technopolis een meet & greet met enkele van onze TAGMAG Insiders. Zo wist je al dat je Jaël, Fabian, Maximiliaan en Kessy in levende lijven kan ontmoeten. Maar, wij hebben goed nieuws!

Ook Jamie-Lee Six zal langskomen op deze meet & greet. Zij zal de vier andere TAGMAG gezichten vervoegen en zal samen met jullie kleine experimenten zo groot mogelijk proberen maken. Wie 'The Bigger The Better' op YouTube heeft gezien weet exact wat we hiermee bedoelen.

Jij kan het allemaal mee ontdekken, samen met onze Insiders. Het enige dat je er voor moet doen is je hier inschrijven, en dan zien wij jou op 27 oktober in Technopolis (Mechelen).

Tot dan!

Ontdek meer