Red Bull zoekt studenten met ambitie!

Lore Ketels-24 september 2021 om 22:11

Ben jij student en wil jij mee bouwen aan de wereld van morgen? Dan heeft Red Bull jou nodig.

Red Bull Basement neemt deze studenten onder hun vleugels en geeft hen de kans om om van de wereld een betere plek te maken.
Met talrijke workshops, een mentorprogramma en collabs met experten zoals Christian Horner, Cedric Dumont en Fabio Wibmer wil Red Bull hun ideeën vleugels geven.

Ben jij de student die ze zoeken?

Om je in te schrijven moet je een video van 60 seconden met een pitch van jouw idee.

Dit kan tot 24 oktober, daarna selecteert een Belgsiche Jury van experten één of meerdere personen om ons land te vertegenwoordigen op de Global Final in het Turkse Istanboel.
De nationale finalisten hebben 5 weken de tijd om hun ideeën verder uit te werken met de hulp van een internationaal mentorprogramma.

Iedereen die hulp nodig heeft kan op 12 oktober langskomen in de Antwerpse nachtclub Ampere, daar gaan heel wat inspirerende workshops door!

Alle informatie over Red Bull Basement kan je vinden op hun site.

'Cobra Kai'-sterren komen naar FACTS

Karen Luiken-09 januari 2022 om 15:56

Geweldig nieuws voor fans van ‘Cobra Kai’. Twee sterren uit de populaire Netflix-serie komen binnenkort naar ons land. Hawk en Tory zullen begin april te vinden zijn op FACTS!

Hawk en Tory luisteren in het echte leven naar de namen Jacob Bertrand en Peyton List. De twee acteurs bevinden zich normaal gesproken aan de andere kant van de oceaan, maar komen in de lente naar ons Belgenlandje gevlogen om FACTS bij te wonen. In de Flanders Expo Gent gaan ze op de foto met fans, delen ze handtekeningen uit, beantwoorden ze vragen en nemen ze deel aan panelsessies.

FACTS vindt plaats op zaterdag 2 en zondag 3 april. Het evenement is een plek waar films, series en games tot leven komen. Je kunt er terecht voor spelletjes, cosplay, superhelden, anime en allerlei grote fenomenen uit de popcultuur. Kaartjes koop je hier.

LEGO bezorgt magisch lichtspektakel aan Koningin Paola Kinderziekenhuis

Lola Obasuyi Van Acker-28 december 2021 om 07:30

LEGO wil er voor zorgen dat elk kind de kans krijgt om te spelen met hun speelgoed, vooral tijdens de feestdagen. Daarom schenken ze met #BuildToGive 1,5 miljoen LEGO sets weg in 29 verschillende landen en iedereen kan zijn steentje bijdragen op deze manier: neem wat LEGO blokken die je nog thuis hebt liggen, bouw hiermee een ster, neem een foto en plaats deze op Instagram met de hashtag #BuildToGive. Voor elke ster die wordt gedeeld, zal LEGO een set schenken, ergens ter wereld, aan een kindje dat het moeilijker geeft.

De campagne ging van start op 4 december en loopt nog tot 31 januari. Check dus snel eens op zolder of je nog paar LEGO stenen hebt liggen en bouwen maar!

Lichtshow

België is het enige land dat vanavond een uniek lichtspektakel organiseert. Dit is nog nooit eerder gezien in ons land. Vanavond, op 28 december, zal er de show te zien voor alle kindjes die uit hun raam zullen kijken vanuit het Koningin Paola Kinderziekenhuis. Met 200 drones zullen ze de sterrenhemel laten dansen, prachtige beelden gegarandeerd! En om zoveel mogelijk kinderen te laten meegenieten van de show, wordt het vanavond uitgezonden via Facebook Live.

Ontdek meer