Timothée Chalamet hoefde geen auditie te doen voor 'Wonka'

Karen Luiken-17 juli 2023 om 11:31

Timothée Chalamet heeft helemaal geen auditie te doen voor de hoofdrol in de aankomende film ‘Wonka’. Dat was volgens regisseur Paul King niet nodig omdat hij al wist dat de acteur over de zang- en danskwaliteiten beschikte die nodig zijn om Wonka te spelen. Hoe hij aan die informatie kwam? YouTube.

Op YouTube staan filmpjes die tijdens de middelbareschooltijd van Timothée zijn opgenomen. Daar is hij zowel rappend als zingend en dansend te zien. “Hij is geweldig en was de enige persoon in mijn gedachte die het kon doen”, zegt Paul King in een interview met Rolling Stone over Timothée.

“Omdat hij Timothée Chalamet is en zijn leven zo absurd is, staan de muziekoptredens die hij tijdens de middelbare school deed op YouTube. Ze hebben honderdduizenden views en door deze video’s wist ik dat hij goed kan zingen en dansen.”

Timothée kreeg de rol en is inmiddels al maanden druk met de productie van de film. Halverwege december, net op tijd voor de feestdagen, is het eindresultaat te zien. Vanaf 15 juli draait ‘Wonka’ op het witte doek.

Adele open over tweede kinderwens

Karen Luiken-20 mei 2024 om 16:04- Foto:

Reuters

De kans dat Adele binnenkort opnieuw moeder wordt, is aanwezig. De zangeres heeft haar publiek tijdens een concert in Las Vegas verteld dat ze dolgraag een tweede kindje zou willen. En dan het liefst een meisje, zo klonk het in de zaal.

“Als ik klaar ben met al mijn verplichtingen en shows, wil ik een baby. En ik wil het liefst een meisje omdat ik al een jongen heb”, aldus Adele. “Ik heb het gevoel dat ze misschien wel de persoon zal worden van wie ik het meest ter wereld zal houden, maar ook het meest zal haten. Ze zal me constant op mijn plek zetten, toch? Met mij als moeder en Rich als haar vader wordt het ongetwijfeld een bazige, kleine koningin.”

Adele heeft al een zoon die ze in 2012 met haar ex-man Simon Konecki kreeg. Ze is sinds 2021 samen met Rich Paul, die zelf ook al drie kinderen heeft.

‘Harry Styles weer vrijgezel’

Karen Luiken-20 mei 2024 om 14:11

Harry Styles bevindt zich naar verluidt weer op de vrijgezelle markt. De zanger zou zijn relatie met actrice Taylor Russell hebben beëindigd na een reis naar Japan. Dat meldt een bron volgens The Sun

Harry en Taylor, die veertien maanden geleden begonnen met daten, brachten in april nog samen tijd door in Tokio. Maar daarna zou het volgens vrienden van het stel gedaan zijn tussen de twee. “Harry en Taylor hebben hun relatie beëindigd”, zegt een insider. “Ze hebben een moeilijke periode doorgemaakt na hun reis naar Japan en nemen een tijdje afstand van elkaar.”

Hoewel de twee volgens de bron ‘een mooi stel vormden en het duidelijk was dat Harry gelukkig werd van Taylor’, liep het op een gegeven moment toch niet lekker tussen de twee. “Ze hebben een time out genomen.”

Ontdek meer