Timothée Chalamet hoefde geen auditie te doen voor 'Wonka'

Karen Luiken-17 juli 2023 om 11:31

Timothée Chalamet heeft helemaal geen auditie te doen voor de hoofdrol in de aankomende film ‘Wonka’. Dat was volgens regisseur Paul King niet nodig omdat hij al wist dat de acteur over de zang- en danskwaliteiten beschikte die nodig zijn om Wonka te spelen. Hoe hij aan die informatie kwam? YouTube.

Op YouTube staan filmpjes die tijdens de middelbareschooltijd van Timothée zijn opgenomen. Daar is hij zowel rappend als zingend en dansend te zien. “Hij is geweldig en was de enige persoon in mijn gedachte die het kon doen”, zegt Paul King in een interview met Rolling Stone over Timothée.

“Omdat hij Timothée Chalamet is en zijn leven zo absurd is, staan de muziekoptredens die hij tijdens de middelbare school deed op YouTube. Ze hebben honderdduizenden views en door deze video’s wist ik dat hij goed kan zingen en dansen.”

Timothée kreeg de rol en is inmiddels al maanden druk met de productie van de film. Halverwege december, net op tijd voor de feestdagen, is het eindresultaat te zien. Vanaf 15 juli draait ‘Wonka’ op het witte doek.

Suzan & Freek in het geheim getrouwd

Karen Luiken-04 december 2023 om 07:30

Suzan & Freek zijn afgelopen weekend in het geheim in het huwelijksbootje gestapt. De twee laten na afloop via Instagram weten dat ze elkaar het jawoord hebben gegeven.

De grote dag vond zaterdag plaats. “Wat een droomweekend, we zijn getrouwd”, schrijft het getrouwde stel bij een tweetal foto’s. “Een weekend lang alleen maar liefde, heerlijk tafelen, janken om de speeches en gedanst tot we niet meer konden, en dat alles met de allerliefste vrienden en familie om ons heen.”

Suzan & Freek zijn al jaren samen. Ze maakten in de zomer van 2022 bekend dat ze verloofd waren.

Billie Eilish bevestigt coming out

Karen Luiken-03 december 2023 om 08:13

Billie Eilish heeft haar coming out bevestigd. De zangeres liet onlangs in een interview doorschemeren dat ze zich aangetrokken voelt tot vrouwen, maar had toen niet door dat ze daarmee uit de kast kwam. “Ik dacht dat mensen het wel wisten”, zegt ze nu.

Twee weken geleden heeft Billie in een interview met Variety voor het eerst toegegeven dat ze op vrouwen valt. “Ik hou zoveel van ze”, zei ze. “Ik hou van ze als mensen. Ik voel me tot hen aangetrokken als mensen. Ik voel me fysiek tot ze aangetrokken, maar ik ben ook geïntimideerd door hun schoonheid en aanwezigheid.”

Billie ging er verder niet op door, maar bevestigt nu dat deze onthulling inderdaad betekent dat ze queer is. “Ik wilde er geen groot ding van maken”, zei ze dit weekend tijdens het Variety’s Hitmakers Event in Los Angeles. “Maar was het dan niet duidelijk? Ik dacht dat mensen het wel wisten.”

De zangeres is blij dat het ‘hoge woord’ er nu uit is. “Het is leuk dat mensen het weten. Ik ben van de vrouwen”, zegt ze.

Ontdek meer