Streamz komt met docu over discotheek Zillion

Karen Luiken-17 juli 2023 om 11:14

Streamz brengt deze week een gloednieuwe documentaire over Zillion, misschien wel de bekendste discotheek van Vlaanderen. Het wordt een vierdelige reeks met daarin zowel interviews als nooit eerder vertoonde beelden en getuigenissen.

Zillion opende in 1997 de deuren in Antwerpen en moest amper vier jaar later alweer sluiten. Eigenaar Frank Verstraeten doet in de documentaire ‘Zillion, The Lost Tapes’ een boekje open over wat er zich achter de schermen van de nachtclub heeft afgespeeld. Hij deelt nooit eerder vertoonde beelden, bespreekt onbesproken zaken en deelt documenten uit het verleden.

In de docu komen ook originele tapes van de beruchte Zundays-party’s aan bod. Deze feestjes begonnen als licht erotische thema-avonden, maar ontaarden al snel in porno-acts in het midden van de dansvloer.

Naast Frank Verstraeten spelen ook verschillende oud-medewerkers van Zillion een rol, VIP-hosts, portiers, danseressen, de voormalige burgemeester van Antwerpen en twee vaste klanten.

‘Zillion, The Lost Tapes’ is vanaf 19 juli te zien op Streamz.

Zien: voorproefje van nieuw seizoen 'Special Forces'

Karen Luiken-19 april 2024 om 09:28

In afwachting van het nieuwe seizoen van ‘Special Forces’ heeft VTM vandaag een klein voorproefje van de eerste aflevering gedeeld. Daaruit blijkt al meteen dat de kandidaten geen rustige opstart krijgen...

Het nieuwe seizoen is opgenomen in Zuid-Afrika en volgt de loodzware beproevingen die rekruten Davina Simons, Saïd Boumazoughe, Loïc Van Impe, Ine Beyen, Ismaïl Abdoul, Jan Bakelants, Gers Pardoel, Lynn Van den Broeck, Nora Gharib, Olivier Deschacht en Geert Meyfroidt moeten doorstaan.

Tijdens de eerste proef moeten ze naar de kust zwemmen en hoewel dat misschien klinkt als een makkelijke opgave, is het dat niet. Het wordt al meteen duidelijk dat de elf bekende Vlamingen erg diep moeten gaan.

Benieuwd naar meer? Het nieuwe seizoen gaat maandag van start!

1
2
3
4

'All Of Us Strangers' komt volgende week naar Disney+

Karen Luiken-19 april 2024 om 09:22

Het aanbod van Disney+ wordt over een paar dagen uitgebreid met een nieuw pareltje. Vanaf 24 april is de film ‘All Of Us Strangers’ te zien op de streamingsdienst.

De film gaat over Adam die in een verlaten torenflat in Londen woont. Een toevallige ontmoeting met zijn mysterieuze buurman Harry doorbreekt het ritme van zijn dagelijks leven. Terwijl er een relatie tussen hen ontluikt, verliest Adam zich in herinneringen aan het verleden. Hij voelt de drang om terug te gaan naar het stadje waar hij opgroeide en het huis waar hij als kind woonde. Daar lijken zijn ouders nog steeds te wonen, net als op de dag dat ze stierven, dertig jaar geleden.

De hoofdrollen worden gespeeld door Andrew Scott, Paul Mescal, Jamie Bell en Claire Foy.

Ontdek meer