Dit pretpark is gratis voor gevaccineerden

Dieter Blarinckx-20 juli 2021 om 06:15

Overal in Europa hoor je dat het zogenaamde coronapaspoort zijn intrede maakt. Dit wil zeggen dat je enkel nog maar naar bepaalde events/activiteiten mag als je kan aantonen dat je gevaccineerd bent, of zopas een negatieve test hebt gedaan. Maar dit Duitse pretpark gaat nog een stapje verder: je mag er immers gratis binnen als je gevaccineerd bent.

Schwaben Park deelt namelijk komend weekend gratis vaccinaties uit en als klap op de vuurpijl krijgen de gevaccineerden gratis tickets. Dat gratis ticket kan je dan gebruiken tot het einde van het zomerseizoen. Wie al één keer gevaccineerd is met Pfizer, kan bij het pretpark de tweede prik halen. Voor Janssen is één prik voldoende. Je moet geen afspraak boeken, maar gewoon opdagen met je pas.

Mooie actie!

Beeld: Schwaben Park website

Drama in 'Temptation Island' als geheim van koppel uitkomt

Karen Luiken-22 september 2021 om 08:22

De nieuwe aflevering van ‘Temptation Island’ belooft een heftige te worden. Verwacht drama, heftige confrontaties en tranen. Heel veel tranen. Zowel de mannen- als de vrouwenvilla staat op zijn kop als één van de koppels een goed bewaard geheim onthuld. Iets waar vooral Bert het erg zwaar mee heeft.

'Pitch Perfect' wordt een serie

Karen Luiken-22 september 2021 om 08:09

Goed nieuws voor fans van ‘Pitch Perfect’. De muzikale reeks die tot nu toe drie films telt, gaat door in serievorm. Dat meldt Variety.

De show speelt zich een paar jaar na de gebeurtenissen van de films af. Adam Devine keert terug als Bumper Allen, die naar Duitsland verhuist om zijn muziekcarrière nieuw leven in te blazen als één van zijn nummers een grote hit wordt in Berlijn.

Vergeten wie Bumper ook alweer was? We geven je een opfrissertje. Hij was in de eerste film de leider van de mannelijke a capella-groep The Treblemakers en had in het vervolg een bijrol als love interest van Fat Amy. Hoewel hij ontbrak in de derde film, keert hij nu dus weer terug in de serie.

Naast Adam Devine speelden ook Rebel Wilson en Anna Kendrick grote rollen in de films. Het is niet duidelijk of zij een comeback zullen maken. Ook zijn er nog geen details bekend over de releasedatum van de serie, die uitgezonden zal worden op de Amerikaanse streamingsdienst Peacock.

Ontdek meer