Red Bull Dance Your Style is terug!

Lore Ketels-24 september 2021 om 14:43

Op 16 oktober organiseert Red Bull een spectaculaire street dance battle. 16 topdansers nemen het tegen elkaar op, verschillende stijlen en verrassende muziek.

In de KVS in Brussel nemen 16 van de beste street dancers van ons land het op tegen elkaar. Er wordt gedanst op alle genres, van house tot rock, van hiphop tot elektro.

Red Bull is op zoek naar de 16 beste street dancers, 13 dansers zijn al gekozen, maar dat wil zeggen dat er nog 3 plekjes open zijn in deze ultieme dance battle.
Denk jij dat dit iets voor jou zou zijn?

Goed nieuws, want deze zondag (26/09) organiseren ze nog één auditie in Brussel.
Je kan je hier inschrijven en wie weet neem jij het op tegen deze 13 dansers.

• Delanotche (hiphop - Brussel)

• Joffrey Anane (experimental/house - Antwerpen)

• Alex Thecage (hiphop - Brussel)

• Luana Manuka (all styles - Vilvoorde)

• Makeover (krump - Brussel)

• Bagheera (afro/house - Brussel)

• Nassty (hiphop - Brussel)

• Jean Dianga (afro/house - Brussel)

• CedFlex (popping - Machelen)

• Junbox (hiphop - Bergen)

• Camine (hiphop - Antwerpen)

• Djo Black (hiphop - Brussel)

• Puya (locking - Gent)

De uiteindelijke 16 dansers zullen strijden voor de een ticket naar de Red Bull Dance You Style finale later dit jaar.

Is zelf dansen toch niets voor jou? Geen probleem, je kan ook gewoon tickets kopen voor de Belgische finale.

Alle informatie over het event kan je hier terug vinden.

Foto: Red Bull Content Pool

'Cobra Kai'-sterren komen naar FACTS

Karen Luiken-09 januari 2022 om 15:56

Geweldig nieuws voor fans van ‘Cobra Kai’. Twee sterren uit de populaire Netflix-serie komen binnenkort naar ons land. Hawk en Tory zullen begin april te vinden zijn op FACTS!

Hawk en Tory luisteren in het echte leven naar de namen Jacob Bertrand en Peyton List. De twee acteurs bevinden zich normaal gesproken aan de andere kant van de oceaan, maar komen in de lente naar ons Belgenlandje gevlogen om FACTS bij te wonen. In de Flanders Expo Gent gaan ze op de foto met fans, delen ze handtekeningen uit, beantwoorden ze vragen en nemen ze deel aan panelsessies.

FACTS vindt plaats op zaterdag 2 en zondag 3 april. Het evenement is een plek waar films, series en games tot leven komen. Je kunt er terecht voor spelletjes, cosplay, superhelden, anime en allerlei grote fenomenen uit de popcultuur. Kaartjes koop je hier.

LEGO bezorgt magisch lichtspektakel aan Koningin Paola Kinderziekenhuis

Lola Obasuyi Van Acker-28 december 2021 om 07:30

LEGO wil er voor zorgen dat elk kind de kans krijgt om te spelen met hun speelgoed, vooral tijdens de feestdagen. Daarom schenken ze met #BuildToGive 1,5 miljoen LEGO sets weg in 29 verschillende landen en iedereen kan zijn steentje bijdragen op deze manier: neem wat LEGO blokken die je nog thuis hebt liggen, bouw hiermee een ster, neem een foto en plaats deze op Instagram met de hashtag #BuildToGive. Voor elke ster die wordt gedeeld, zal LEGO een set schenken, ergens ter wereld, aan een kindje dat het moeilijker geeft.

De campagne ging van start op 4 december en loopt nog tot 31 januari. Check dus snel eens op zolder of je nog paar LEGO stenen hebt liggen en bouwen maar!

Lichtshow

België is het enige land dat vanavond een uniek lichtspektakel organiseert. Dit is nog nooit eerder gezien in ons land. Vanavond, op 28 december, zal er de show te zien voor alle kindjes die uit hun raam zullen kijken vanuit het Koningin Paola Kinderziekenhuis. Met 200 drones zullen ze de sterrenhemel laten dansen, prachtige beelden gegarandeerd! En om zoveel mogelijk kinderen te laten meegenieten van de show, wordt het vanavond uitgezonden via Facebook Live.

Ontdek meer