Red Bull Dance Your Style is terug!

Lore Ketels-24 september 2021 om 14:43

Op 16 oktober organiseert Red Bull een spectaculaire street dance battle. 16 topdansers nemen het tegen elkaar op, verschillende stijlen en verrassende muziek.

In de KVS in Brussel nemen 16 van de beste street dancers van ons land het op tegen elkaar. Er wordt gedanst op alle genres, van house tot rock, van hiphop tot elektro.

Red Bull is op zoek naar de 16 beste street dancers, 13 dansers zijn al gekozen, maar dat wil zeggen dat er nog 3 plekjes open zijn in deze ultieme dance battle.
Denk jij dat dit iets voor jou zou zijn?

Goed nieuws, want deze zondag (26/09) organiseren ze nog één auditie in Brussel.
Je kan je hier inschrijven en wie weet neem jij het op tegen deze 13 dansers.

• Delanotche (hiphop - Brussel)

• Joffrey Anane (experimental/house - Antwerpen)

• Alex Thecage (hiphop - Brussel)

• Luana Manuka (all styles - Vilvoorde)

• Makeover (krump - Brussel)

• Bagheera (afro/house - Brussel)

• Nassty (hiphop - Brussel)

• Jean Dianga (afro/house - Brussel)

• CedFlex (popping - Machelen)

• Junbox (hiphop - Bergen)

• Camine (hiphop - Antwerpen)

• Djo Black (hiphop - Brussel)

• Puya (locking - Gent)

De uiteindelijke 16 dansers zullen strijden voor de een ticket naar de Red Bull Dance You Style finale later dit jaar.

Is zelf dansen toch niets voor jou? Geen probleem, je kan ook gewoon tickets kopen voor de Belgische finale.

Alle informatie over het event kan je hier terug vinden.

Foto: Red Bull Content Pool

Real life 'Squid Game' komt naar Nederland

Karen Luiken-15 oktober 2021 om 12:13

Mensen met stalen zenuwen kunnen dit weekend bij onze noorderburen terecht voor een potje real life 'Squid Game'. Netflix haalt één van de spellen uit de populaire serie naar Nederland en iedereen kan meedoen.

Het gaat om het spelletje ‘Red Light, Green Light’, voor sommigen beter bekend als Annemaria Koekoek. Een gigantische pop staat met haar gezicht naar een boom en roept dingen. Zodra ze praat, moet je jezelf zo snel mogelijk in haar richting bewegen. Maar als ze stopt met het maken van geluid en ze zich omdraait, moet je onmiddellijk stilstaan. Wie betrapt wordt op ook maar een minuscule beweging, overleeft het niet.

Althans, dat is in ‘Squid Game’ het geval. Bij het real life spel word je natuurlijk gewoon in leven gelaten. Je kunt morgen (zaterdag 16 oktober) van 12.00 tot 17.00 uur meedoen in Maastricht. Een dag later is Rotterdam aan de beurt. Je moet minimaal zestien jaar oud zijn om deel te kunnen nemen.

Ontmoet ook Jamie-Lee Six op de meet & greet in Technopolis!

Lore Ketels-15 oktober 2021 om 11:16

Op 27 oktober organiseert Technopolis een meet & greet met enkele van onze TAGMAG Insiders. Zo wist je al dat je Jaël, Fabian, Maximiliaan en Kessy in levende lijven kan ontmoeten. Maar, wij hebben goed nieuws!

Ook Jamie-Lee Six zal langskomen op deze meet & greet. Zij zal de vier andere TAGMAG gezichten vervoegen en zal samen met jullie kleine experimenten zo groot mogelijk proberen maken. Wie 'The Bigger The Better' op YouTube heeft gezien weet exact wat we hiermee bedoelen.

Jij kan het allemaal mee ontdekken, samen met onze Insiders. Het enige dat je er voor moet doen is je hier inschrijven, en dan zien wij jou op 27 oktober in Technopolis (Mechelen).

Tot dan!

Ontdek meer