Gerucht: "Nicki Minaj komt als operator naar Call of Duty"

Nico De Greef-16 juli 2023 om 09:14

Na eerdere cross-overs met onder meer King Kong, Godzilla, Terminator en de Teenage Ninja Mutant Turtles lijkt er weer een nieuwe cross-over naar Call of Duty te komen. Dataminers hebben ontdekt dat niemand minder dan rapper Nicki Minaj binnenkort haar debuut zal maken in de game.

Vorig jaar bracht Call of Duty-ontwikkelaar Activision-Blizzard een promotionele video uit voor de lancering van Call of Duty: Modern Warfare II waaraan tal van celebrities deelnamen. Zo waren er cameo's van onder meer Lil Baby, Pete Davidson en Nicki Minaj in het filmpje te zien.

Nu blijkt dat minstens één van de celebs de overstap zal maken naar Call of Duty. Volgens dataminers zal niemand minder dan rapper Nicki Minaj binnenkort haar eigen operator skin krijgen in de game als onderdeel van een nieuwe bundel. De Anaconda-zangeres zou bovendien niet alleen komen, maar worden vergezeld door rapper 21 Savage.

Wanneer de nieuwe celeb cross-overs moeten lanceren, is momenteel niet geweten. Activision-Blizzard heeft de nieuwe samenwerkingen nog niet officieel aangekondigd.

UPDATE 27/07/23: Activision heeft nu ook officieel bevestigd dat Nicki Minaj, Snoop Dogg en 21 Savage als operators naar Call of Duty komen. De hip-hop sterren zullen hun opwachting maken in het aanstaande vijfde seizoen van Call of Duty: Warzone en Call of Duty: Modern Warfare 2 dat op 2 augustus van start gaat.

PXL Esports gekwalificeerd voor België in belangrijke competitie

Chelsy Vanlerberghe-15 april 2024 om 15:47

PXL Esports heeft zich opnieuw bewezen als referentie in de wereld van esports door zowel het Valorant- als het League of Legends-team te kwalificeren als de officiële vertegenwoordigers van België in de prestigieuze Amazon University Esports Masters (AUEM) competitie. Het is het tweede jaar op rij dat PXL Esports zich als favoriet en winnaar binnen Valorant kroont, terwijl het League of Legends-team voor het eerst een volledig Vlaams roster afvaardigt naar de AUEM.


Met een aantrekkelijke prijzenpot van €5.500 in het vooruitzicht, staan de teams van PXL Esports te popelen om hun krachten te meten op het Europese podium. Na een teleurstellend seizoen vorig jaar is de focus nu scherp gericht op het heroveren van de Europese glorie. Het Valorant-team van PXL Esports heeft al drie keer de prestigieuze Red Bull Campus Clutch gewonnen en staat nu klaar om de strijd aan te gaan met topconcurrenten uit heel Europa tijdens de AUEM. Het League of Legends-team, bestaande uit studenten van Hogeschool PXL, zal voor het eerst deelnemen aan de AUEM, vastbesloten om hun stempel te drukken op het Europese toneel.

Alexander Dumon, Esports coördinator bij Hogeschool PXL, benadrukt de inzet van de hogeschool voor de opkomende wereld van collegiale esports. Hij biedt professionele ondersteuning aan studenten die interesse hebben in gaming en esports, en is trots op de recente successen van PXL Esports. Dumon zegt: "Studenten kunnen bij mij terecht voor alles wat met gaming/esports te maken heeft. Samen bekijken we hoe Hogeschool PXL hen kan helpen binnen de esports industrie. Ik ben enorm trots op onze recente prestaties en kijk ernaar uit om op Europees niveau te schitteren met onze eigen studenten deze keer!"

PXL Esports belichaamt niet alleen de competitieve geest van de hogeschool, maar ook de groeiende esports-scene binnen België. Met verschillende universiteiten en hogescholen die de opkomst van esports omarmen, blijft PXL Esports een pionier in het bieden van onderwijs en ondersteuning aan studenten die hun passie voor esports willen volgen.

Populaire streamer Ninja heeft huidkanker

Chelsy Vanlerberghe-27 maart 2024 om 16:05

De bekende streamer Tyler 'Ninja' Blevens heeft bekendgemaakt hij een vorm van huidkanker heeft. Dat ontdekte hij nadat hij een vlek op de onderkant van zijn voet had laten onderzoeken.

Ninja is de meest gevolgde streamer op het platform Twitch, waar hij meer dan 19 miljoen volgers heeft. Zijn volgers kunnen daar meevolgen hoe hij videogames speelt, zoals Fortnite.

In een bericht op X, het vroegere Twitter, vertelt de gamer dat de kanker is vastgesteld na een jaarlijkse controle van zijn moedervlekken. De dermatoloog heeft toen een melanoom vastgesteld. "Er was een moedervlek onder mijn voet die ze wouden verwijderen om zeker te zijn," vertelt hij op X. "Het is schrikken, maar ze zijn optimistisch dat we het in een vroeg stadium hebben ontdekt."

Naar eigen zeggen wordt er ook een tweede vlek onderzocht. Hij adviseert zijn miljoenen volgers om hun huid te laten controleren.

Ontdek meer