Demi Lovato kampt nog steeds met gevolgen overdosis

Karen Luiken-15 juli 2023 om 06:48

Demi Lovato kampt nog altijd met de gevolgen van de overdosis die er vijf jaar geleden voor zorgde dat ze op het randje van de dood balanceerde. Dat vertelt de zangeres in een gesprek met Andy Cohen bij SiriusXM.

Het begon allemaal in de zomer van 2018, toen Demi een overdosis nam en drie beroertes kreeg. Als gevolg daarvan hield ze blijvende hersenschade over en dat neemt nog steeds nare gevolgen met zich mee. Demi kan niet meer autorijden, heeft een gehoorbeperking en ziet slechter. “Elke keer als ik ergens naar kijk, zie ik blinde vlekken”, aldus de artiest.

Demi heeft zware jaren achter de rug, maar heeft ondanks alles nergens spijt van. Althans, bijna nergens. “Ik had gewild dat iemand me had verteld dat ik mooi was voor ik de overdosis nam”, vervolgt ze. “Daar geloofde ik namelijk niet in. En ik had gewild dat iemand me zou vertellen dat de pijn vanzelf over zou gaan.”

Billie Eilish belooft nieuw album

Karen Luiken-29 september 2023 om 09:05

Fans van Billie Eilish mogen de komende tijd veel nieuwe muziek van hun grote idool verwachten. De 21-jarige zangeres heeft in een interview met het programma ‘The Cookout’ gezegd dat ze met een nieuw album bezig is.

“Er komt een heel nieuw album aan”, aldus Billie. “We zitten in het laatste deel van het maakproces. Dat betekent niet dat het nu al uitkomt, maar wel dat het eraan zit te komen.”

Het album, waarvan nog geen releasedatum bekend is, wordt de derde plaat voor Billie. Eerder bracht ze al ‘When We All Fall Asleep, Where Do We Go’ en ‘Happier Than Ever’ uit.

Ed Sheeran wil elk seizoen nieuw album lanceren

Karen Luiken-29 september 2023 om 09:01- Foto:

Reuters

Heb je moeite met seizoenswisselingen? Ed Sheeran gaat het makkelijker maken voor je. De zanger, die vrijdag zijn herfstplaat ‘Autumn Variations’ uitbracht, wil volgens Britse media elk seizoen een nieuw album uitbrengen.

“Ik wil een ‘Summer Variatons’ maken en een ‘Spring Variatons’, en er komt ook nog een ‘Winter Variatons’", zegt de Britse zanger. Maar voor het zover is, komt er eerst nog een ander project. "We hebben nog een grote popplaat."

Wanneer de nieuwe albums uit moeten komen, is nog niet bekend.

Ontdek meer