Demi Lovato kampt nog steeds met gevolgen overdosis

Karen Luiken-15 juli 2023 om 06:48

Demi Lovato kampt nog altijd met de gevolgen van de overdosis die er vijf jaar geleden voor zorgde dat ze op het randje van de dood balanceerde. Dat vertelt de zangeres in een gesprek met Andy Cohen bij SiriusXM.

Het begon allemaal in de zomer van 2018, toen Demi een overdosis nam en drie beroertes kreeg. Als gevolg daarvan hield ze blijvende hersenschade over en dat neemt nog steeds nare gevolgen met zich mee. Demi kan niet meer autorijden, heeft een gehoorbeperking en ziet slechter. “Elke keer als ik ergens naar kijk, zie ik blinde vlekken”, aldus de artiest.

Demi heeft zware jaren achter de rug, maar heeft ondanks alles nergens spijt van. Althans, bijna nergens. “Ik had gewild dat iemand me had verteld dat ik mooi was voor ik de overdosis nam”, vervolgt ze. “Daar geloofde ik namelijk niet in. En ik had gewild dat iemand me zou vertellen dat de pijn vanzelf over zou gaan.”

Adele open over tweede kinderwens

Karen Luiken-20 mei 2024 om 16:04- Foto:

Reuters

De kans dat Adele binnenkort opnieuw moeder wordt, is aanwezig. De zangeres heeft haar publiek tijdens een concert in Las Vegas verteld dat ze dolgraag een tweede kindje zou willen. En dan het liefst een meisje, zo klonk het in de zaal.

“Als ik klaar ben met al mijn verplichtingen en shows, wil ik een baby. En ik wil het liefst een meisje omdat ik al een jongen heb”, aldus Adele. “Ik heb het gevoel dat ze misschien wel de persoon zal worden van wie ik het meest ter wereld zal houden, maar ook het meest zal haten. Ze zal me constant op mijn plek zetten, toch? Met mij als moeder en Rich als haar vader wordt het ongetwijfeld een bazige, kleine koningin.”

Adele heeft al een zoon die ze in 2012 met haar ex-man Simon Konecki kreeg. Ze is sinds 2021 samen met Rich Paul, die zelf ook al drie kinderen heeft.

‘Harry Styles weer vrijgezel’

Karen Luiken-20 mei 2024 om 14:11

Harry Styles bevindt zich naar verluidt weer op de vrijgezelle markt. De zanger zou zijn relatie met actrice Taylor Russell hebben beëindigd na een reis naar Japan. Dat meldt een bron volgens The Sun

Harry en Taylor, die veertien maanden geleden begonnen met daten, brachten in april nog samen tijd door in Tokio. Maar daarna zou het volgens vrienden van het stel gedaan zijn tussen de twee. “Harry en Taylor hebben hun relatie beëindigd”, zegt een insider. “Ze hebben een moeilijke periode doorgemaakt na hun reis naar Japan en nemen een tijdje afstand van elkaar.”

Hoewel de twee volgens de bron ‘een mooi stel vormden en het duidelijk was dat Harry gelukkig werd van Taylor’, liep het op een gegeven moment toch niet lekker tussen de twee. “Ze hebben een time out genomen.”

Ontdek meer