Joe Jonas doet bizarre onthulling: 'Kakte in broek tijdens optreden'

Karen Luiken-15 juli 2023 om 06:39

Joe Jonas heeft een schokkende onthulling gedaan. De zanger vertelt dat hij vier jaar geleden in zijn broek kakte toen hij op het podium stond. Dat is natuurlijk verschrikkelijk, maar het wordt nog erger: hij droeg een witte broek toen het gebeurde.

De zanger heeft het verhaal nooit eerder gedeeld, maar doet er nu toch een boekje over open in een radioshow van KIIS Network. “Laten we zeggen dat het een slechte dag was om witte kleding te dragen”, vertelt Joe.

Toen het gebeurde, kreeg Joe meteen hulp van het backstage-team. Hij werd van het podium gehaald om een kledingwissel te doen. Joe was bang dat zijn fans doorhadden wat er was gebeurd, maar dat bleek gelukkig niet het geval. “Het zat allemaal tussen mijn oren. Eigenlijk was het niet zo’n big deal. Het is heel veel artiesten overkomen. Ik heb het gevoel dat ik nu deel uitmaak van een geheime club.”

Billie Eilish bevestigt coming out

Karen Luiken-03 december 2023 om 08:13

Billie Eilish heeft haar coming out bevestigd. De zangeres liet onlangs in een interview doorschemeren dat ze zich aangetrokken voelt tot vrouwen, maar had toen niet door dat ze daarmee uit de kast kwam. “Ik dacht dat mensen het wel wisten”, zegt ze nu.

Twee weken geleden heeft Billie in een interview met Variety voor het eerst toegegeven dat ze op vrouwen valt. “Ik hou zoveel van ze”, zei ze. “Ik hou van ze als mensen. Ik voel me tot hen aangetrokken als mensen. Ik voel me fysiek tot ze aangetrokken, maar ik ben ook geïntimideerd door hun schoonheid en aanwezigheid.”

Billie ging er verder niet op door, maar bevestigt nu dat deze onthulling inderdaad betekent dat ze queer is. “Ik wilde er geen groot ding van maken”, zei ze dit weekend tijdens het Variety’s Hitmakers Event in Los Angeles. “Maar was het dan niet duidelijk? Ik dacht dat mensen het wel wisten.”

De zangeres is blij dat het ‘hoge woord’ er nu uit is. “Het is leuk dat mensen het weten. Ik ben van de vrouwen”, zegt ze.

Ellen en Marie hebben het moeilijk in 'De Verhulstjes'

Karen Luiken-03 december 2023 om 08:09

Vanavond is het weer tijd voor een nieuwe aflevering van ‘De Verhulstjes’. De familie is op reis en maakt een cruisetocht op zee. Soms gaat dat goed, soms iets minder. Want als het schip zich op woelige wateren bevindt, krijgen Ellen en Marie het allebei moeilijk. Even liggen lijkt dan het beste, maar is dat wel zo? Sneak preview!

Ontdek meer