Joe Jonas doet bizarre onthulling: 'Kakte in broek tijdens optreden'

Karen Luiken-15 juli 2023 om 06:39

Joe Jonas heeft een schokkende onthulling gedaan. De zanger vertelt dat hij vier jaar geleden in zijn broek kakte toen hij op het podium stond. Dat is natuurlijk verschrikkelijk, maar het wordt nog erger: hij droeg een witte broek toen het gebeurde.

De zanger heeft het verhaal nooit eerder gedeeld, maar doet er nu toch een boekje over open in een radioshow van KIIS Network. “Laten we zeggen dat het een slechte dag was om witte kleding te dragen”, vertelt Joe.

Toen het gebeurde, kreeg Joe meteen hulp van het backstage-team. Hij werd van het podium gehaald om een kledingwissel te doen. Joe was bang dat zijn fans doorhadden wat er was gebeurd, maar dat bleek gelukkig niet het geval. “Het zat allemaal tussen mijn oren. Eigenlijk was het niet zo’n big deal. Het is heel veel artiesten overkomen. Ik heb het gevoel dat ik nu deel uitmaak van een geheime club.”

Coldplay brengt nog dit jaar tiende album uit

Karen Luiken-18 juni 2024 om 07:19

Fans hebben er drie jaar op moeten wachten, maar in oktober is het dan eindelijk zover: Coldplay komt met een nieuw album!

De plaat gaat ‘Moon Music’ heten en verschijnt op 4 oktober. Duurt lang? Best wel, maar gelukkig krijgen we aanstaande vrijdag alvast een klein voorproefje. Dan lanceert Coldplay ‘feelslikeimfallinginlove’, de eerste single van het nieuwe album.

‘Moon Music’ is de opvolger van de in 2021 gelanceerde plaat ‘Music of the Spheres’.

Katy Perry komt met nieuwe muziek

Karen Luiken-18 juni 2024 om 07:08- Foto:

Instagram Katy Perry

Katy Perry brengt binnenkort nieuwe muziek uit. De zangeres maakt via Instagram bekend dat op 11 juli haar single ‘Woman’s World’ verschijnt.

Het nummer wordt de eerste song van het geplande zesde studioalbum van Katy, waarvan nog geen titel of releasedatum bekend is.

Een dag na het verschijnen van ‘Woman’s World’ volgt er ook een bijbehorende videoclip. “Get ready to pop off”, schrijft Katy in een aankondiging op social media.

Ontdek meer