Releasedatum nieuw seizoen 'Love Island' bekend

Karen Luiken-15 juli 2023 om 06:26

Het is bijna zover. De Vlaams-Nederlandse versie van ‘Love Island’ keert binnenkort terug. We wisten al even dat er een nieuw seizoen aan zat te komen, maar nu weten we ook wanneer dat gebeurt.

Een paar weken geleden werd bekend dat er een nieuw seizoen van ‘Love Island’ zou komen. In een oproep liet producer ITV weten op zoek te zijn naar nieuwe deelnemers en het lijkt erop dat die inmiddels zijn gevonden. Reality FBI meldt namelijk dat het nieuwe seizoen zeer waarschijnlijk in de laatste week van augustus verschijnt. Dat is best laat, aangezien vorige seizoenen in juli van start gingen en de hele zomer te zien waren.

‘Love Island’ zal voor Belgische fans te zien zijn via Streamz en voor Nederlandse fans via Videoland. Die laatste verkapte eerder al dat het programma ‘in het najaar van 2023 zou verschijnen’.

Opnames tweede seizoen 'The Last of Us' starten in februari

Karen Luiken-02 december 2023 om 17:03

Het aftellen naar het tweede seizoen van ‘The Last of Us’ kan officieel beginnen nu we eindelijk weten wanneer de opnames van start gaan. Variety meldt dat de camera’s in februari beginnen met draaien.

Televisiezender HBO bevestigde volgens Amerikaanse media eerder al dat de opnames begin 2024 zouden starten, maar een precieze datum ontbrak nog. Daar is met dit nieuws verandering in gekomen.

Toch geeft dat nog geen zekerheid over wanneer het tweede seizoen in première gaat. Hoofdrolspeelster Bella Ramsey zei begin dit jaar dat fans in ieder geval tot eind 2024 moeten wachten, maar dat was nog voor de grote Hollywood-staking waarbij heel veel schrijvers hun werk stillegden. Inmiddels wordt het tweede seizoen niet voor 2025 verwacht.

Zien: trailer van 'Bon Bini Bangkok Nights'

Karen Luiken-01 december 2023 om 11:18

Het aftellen is begonnen. Naar kers (uiteraard) maar eerst naar de datum van 20 december. Dan verschijnt namelijk de film 'Bon Bini Bangkok Nights' op het witte doek!

Wanneer Judeska en Ping Ping een lening afsluiten bij de malafide Aziatische zakenmagnaat Lo Pei Chan om hun fastfoodketen F.C. Kip uit te breiden - en ze de kleine lettertjes niet lezen - raken ze alles kwijt waar ze zo hard voor hebben gewerkt. Ze traceren Lo Pei in het exotische Bangkok waar hij een zwaarbewaakte villa bezit. Daar beramen ze met het hele team van F.C. Kip een gewaagd en levensgevaarlijk plan om terug te stelen wat hen is afgepakt. De heist loopt natuurlijk heel anders dan gepland, wat hachelijke maar ook zeer komische avonturen oplevert. Racende tuktuks op het Thaise platteland, adembenemende martial-arts op de Chatuchak markt en wilde vuurgevechten op Khao San Road.

Klaar voor een klein voorproefje? Bekijk hieronder de nieuwe trailer van 'Bon Bini Bangkok Nights'.

Ontdek meer