Vijfde seizoen 'Too Hot To Handle' eindelijk te zien

Karen Luiken-15 juli 2023 om 06:21

‘Too Hot To Handle’ is en blijft een groot succes op Netflix. Na vier eerdere seizoenen is het nu alweer tijd voor het vijfde seizoen. Opnieuw gaat een groep sexy vrijgezellen het bizarre en misschien wel moeilijkste datingexperiment van hun leven aan.

In ‘Too Hot To Handle’ worden vrijgezellen naar een exotische locatie gestuurd om daar de vakantie van hun leven te vieren. Sommige deelnemers komen voor de lust, andere zijn op zoek naar liefde. Maar voor iedereen geldt: voor intiem contact betaal je een grote prijs. De prijzenpot van 100.000 dollar slinkt als iemand kust, sekst, masturbeert of een andere vorm van fysiek contact heeft.

De trailer bekijk je hieronder.

Netflix deelt nieuws over 'Squid Game: The Challenge'

Karen Luiken-22 september 2023 om 14:48

Woensdag 22 november. Onthoud die datum. Dat is namelijk de dag waarop Netflix de langverwachte realitygameshow ‘Squid Game: The Challenge’ online gooit, zo maakt de streamingsdienst bekend met een nieuwe teaser.

‘Squid Game: The Challenge’ wordt een serie met de grootste cast én hoogste geldprijs in de geschiedenis van realitytelevisie. Maar liefst 456 mensen zullen gaan strijden om de jackpot van 4,56 miljoen dollar.

In een enorme afvalrace, verdeeld over tien afleveringen, spelen de deelnemers verschillende spelletjes. Ze worden één voor één geëlimineerd, totdat er slechts een winnaar over blijft.

Yay! Vijfde seizoen 'Love is Blind' vanaf nu te zien

Karen Luiken-22 september 2023 om 07:08

De grote dag is aangebroken. Vanaf vandaag kunnen liefhebbers weer genieten van een flinke dosis liefde en drama. Het nieuwste seizoen van ‘Love is Blind’ staat op Netflix!

Voor ‘Love is Blind’ hebben singles die geliefd willen worden in plaats van hoe ze eruitzien zich aangemeld voor een ultiem datingexperiment. Zonder afleiding van de buitenwereld en zonder elkaar te kunnen zien, praten ze in zogenoemde pods met elkaar, in de hoop de ultieme connectie te vinden.

Als er eenmaal een liefdesband is gelegd, verloven ze zich met elkaar en krijgen ze eindelijk de kans om elkaar in real life te ontmoeten. Eenmaal terug in de echte wereld leren de koppels elkaar nog beter kennen terwijl ze hun trouwdag plannen. Kunnen ze hun emotionele band omzetten in iets fysieks?

Het is alweer het vijfde seizoen van ‘Love is Blind’. Hieronder zie je een klein opwarmertje.

Ontdek meer