Nieuwe details bekend over tweede seizoen 'Heartstopper'

Karen Luiken-13 juli 2023 om 06:52

Nu de lanceringsdatum van het tweede seizoen van ‘Heartstopper’ nadert, worden er langzaam maar zeker steeds meer details verklapt. Zo vertelt schrijfster Alice Oseman dat het nieuwe seizoen voor een deel gebaseerd is op haar derde boek.

'Heartstopper' is een Britse coming-of-age dramareeks waarin twee tienerjongens, Nick en Charlie, ontdekken dat hun onwaarschijnlijke vriendschap misschien wel meer te betekenen heeft dan ze willen toegeven. In het eerste seizoen vallen ze langzaam maar zeker als een blok voor elkaar. In het tweede seizoen is te zien hoe ze terugkeren terwijl ze door hun volgende hoofdstuk van leven, liefde en vriendschap reizen.

Sommige delen uit het tweede seizoen zijn gebaseerd op het tweede boek, maar er zitten ook al flarden uit het derde boek tussen. “We hadden een goede basis, maar er staat niet genoeg in het boek om een heel seizoen van te kunnen maken”, zegt auteur Alice Oseman. “Er moesten veel nieuwe dingen worden gemaakt.”

Welke nieuwe dingen dat allemaal zijn, krijgen fans vanaf 3 augustus te zien. Dan verschijnt het tweede seizoen op Netflix.

Ook dit 'Love Island'-koppel uit elkaar

Karen Luiken-24 september 2023 om 07:59

Twee van de drie koppels die vorige week in de finale van ‘Love Island’ stonden, zijn al uit elkaar. Na Nycole en Jonna hebben nu ook Garbi en Junar hun relatie verbroken.

Garbi leerde Junar kennen toen haar andere scharrel Kevin naar Casa Amor ging. Ze viel als een blok voor de Nederlander en belandde zelfs met hem op de tweede plek in de finale. Het leek erop dat de twee een rooskleurige toekomst tegemoet gingen, maar niets blijkt nu minder waar. Via Instagram laat Garbi weten dat het over is tussen haar en Junar.

“Lieve allemaal, ik wil jullie even vertellen dat het niet meer werkt tussen mij en Junar en ik besloten heb om er een punt achter te zetten”, aldus Garbi. “Ik vind het enorm spijtig dat het zo gelopen is. Maar het voelt gewoon eenzijdig allemaal.”

Disney+ lanceert nieuwe beelden van langverwachte 'Percy Jackson'-serie

Karen Luiken-24 september 2023 om 07:45

Disney+ heeft een gloednieuwe trailer gedeeld van ‘Percy Jackson and Te Olympians’. De langverwachte serie gaat op 20 december in première.

In ‘Percy Jackson and the Olympians’ is te zien hoe Percy Jackson, Grover Underwood en Annabeth Chase aan een heldhaftige zoektocht beginnen. De hoofdrollen worden gespeeld door Walker Scobell, Aryan Simhadri en Leah Sava Jeffries. Andere rollen zijn weggelegd voor onder anderen Lin-Manuel Miranda, Megan Mullally, Toby Stephens, Virginia Kull, Jason Mantzoukas, Jay Duplass, Glynn Turman en Lance Reddick.

Op 20 december komen de eerste twee afleveringen van de serie online. Daarna volgt er elke week een nieuwe aflevering.

Ontdek meer