Kijkers mogen figuur voor 'The Masked Singer' ontwerpen

Karen Luiken-13 juli 2023 om 06:48

Een wolf, een kiwi, een vlinder en een ijskoningin. Er zijn in de afgelopen seizoenen van ‘The Masked Singer’ al tal van bijzondere pakken voorbij gekomen. Normaal gesproken worden ze ontworpen door de makers van het programma, maar voor het aankomende seizoen worden ook kijkers uitgenodigd om creatief te zijn. Vlaanderen krijgt de kans om het brein te worden achter één van de nieuwe, mysterieuze karakters.

Of je nu jong of oud bent, wel of geen ervaring met ontwerpen hebt, iedereen mag een karakter tekenen of ontwerpen dat binnenkort misschien wel tot leven komt op het podium van ‘The Masked Singer’. In een oproep schrijft VTM dat het karakter werkelijk alles mag zijn: van een betoverend voorwerp tot een mythisch dier, een imposant gebouw, een exotisch stuk fruit of zelfs iets totaal anders. Hoe creatiever, hoe beter. Ideeën over zowel uiterlijke kenmerken als innerlijke eigenschappen zijn welkom.

Het insturen van een creatie kan tot vrijdag 11 augustus via de website van VTM.

Zien: trailer van 'Bon Bini Bangkok Nights'

Karen Luiken-01 december 2023 om 11:18

Het aftellen is begonnen. Naar kers (uiteraard) maar eerst naar de datum van 20 december. Dan verschijnt namelijk de film 'Bon Bini Bangkok Nights' op het witte doek!

Wanneer Judeska en Ping Ping een lening afsluiten bij de malafide Aziatische zakenmagnaat Lo Pei Chan om hun fastfoodketen F.C. Kip uit te breiden - en ze de kleine lettertjes niet lezen - raken ze alles kwijt waar ze zo hard voor hebben gewerkt. Ze traceren Lo Pei in het exotische Bangkok waar hij een zwaarbewaakte villa bezit. Daar beramen ze met het hele team van F.C. Kip een gewaagd en levensgevaarlijk plan om terug te stelen wat hen is afgepakt. De heist loopt natuurlijk heel anders dan gepland, wat hachelijke maar ook zeer komische avonturen oplevert. Racende tuktuks op het Thaise platteland, adembenemende martial-arts op de Chatuchak markt en wilde vuurgevechten op Khao San Road.

Klaar voor een klein voorproefje? Bekijk hieronder de nieuwe trailer van 'Bon Bini Bangkok Nights'.

Maksim Stojanac leent stem uit voor hoofdrol in 'Wonka'-film

Karen Luiken-01 december 2023 om 07:32

Maksim Stojanac is gestrikt voor de Vlaamse versie van de langverwachte film ‘Wonka’. De Vlaamse acteur leent zijn stem uit voor de rol van Willy Wonka, een personage dat wordt gespeeld door Timothée Chalamet.

‘Wonka’ speelt zich vóór de gebeurtenissen uit ‘Charlie and the Chocolate Factory’ af. Kijkers worden meegenomen in de jonge jaren van Willy Wonka en krijgen avonturen te zien die hij meemaakte voordat hij de chocoladefabriek oprichtte.

Maksim Stojanac laat in een gesprek met Humo weten dat hij ontzettend veel plezier heeft gehad tijdens het inspreken van de stem van het hoofdpersonage. “Willy Wonka spelen was oprecht een van de leukste dingen die ik heb mogen doen”, zegt hij. “Ik mocht zo een interessant en liefdevol personage vertolken. En de film is zo mooi.”

‘Wonka’ is vanaf 13 december op het witte doek te zien. Naast Maksim zijn ook Bent Van Looy en Goedele Wachters in de Vlaamse versie van de film te horen.

Ontdek meer