Kijkers mogen figuur voor 'The Masked Singer' ontwerpen

Karen Luiken-13 juli 2023 om 06:48

Een wolf, een kiwi, een vlinder en een ijskoningin. Er zijn in de afgelopen seizoenen van ‘The Masked Singer’ al tal van bijzondere pakken voorbij gekomen. Normaal gesproken worden ze ontworpen door de makers van het programma, maar voor het aankomende seizoen worden ook kijkers uitgenodigd om creatief te zijn. Vlaanderen krijgt de kans om het brein te worden achter één van de nieuwe, mysterieuze karakters.

Of je nu jong of oud bent, wel of geen ervaring met ontwerpen hebt, iedereen mag een karakter tekenen of ontwerpen dat binnenkort misschien wel tot leven komt op het podium van ‘The Masked Singer’. In een oproep schrijft VTM dat het karakter werkelijk alles mag zijn: van een betoverend voorwerp tot een mythisch dier, een imposant gebouw, een exotisch stuk fruit of zelfs iets totaal anders. Hoe creatiever, hoe beter. Ideeën over zowel uiterlijke kenmerken als innerlijke eigenschappen zijn welkom.

Het insturen van een creatie kan tot vrijdag 11 augustus via de website van VTM.

Nieuwe realityshow 'Fboy Island' wordt je volgende guilty pleasure

Karen Luiken-28 mei 2024 om 13:46

Realityprogramma’s zijn er nooit genoeg en dat weet ook Streamz. De streamingsdienst lanceert deze zomer een nieuw pareltje genaamd ‘Fboy Island’.

In ‘Fboy Island’ gaan drie vrouwen op zoek naar de ware liefde. Ze hebben niet de beste date-ervaringen, maar weten daardoor wel welke mannen fuckboys zijn en welke niet. Althans, dat is de bedoeling. Weten zij van alle deelnemende mannen de nice guys – die oprecht op zoek zijn naar ware liefde – te onderscheiden van de fboys die enkel uit zijn op de geldprijs?

Wat dit programma zo uniek maakt, is dat noch de deelnemers noch de kijkers weten wie de nice guys en wie de fboys zijn. De kijker gaat dus elke aflevering samen met de kandidaten op zoek naar de fboys.

Het programma wordt gepresenteerd door Jani Kazaltzis en Gwen van Poorten. Een definitieve releasedatum is er nog niet, maar je kunt ‘Fboy Island’ ergens deze zomer op Streamz en Prime Video verwachten.

Studeer met 'Lofi Marcske' van F.C. De Kampioenen

Chelsy Vanlerberghe-28 mei 2024 om 11:17

Extra blokmotivatie nodig? Marcske van F.C. De Kampioenen to the rescue, mijn gedacht! Vergeet Lofi Girl en verwelkom Lofi Marcske. VRT MAX heeft een livestream gepubliceerd waar je de hele dag lang samen met Marc Vertonghen kunt studeren.

Voor wie niet bekend is met Lofi Girl: het is het personage in een populaire YouTube-stream genaamd 'lofi hip hop radio - beats to relax/study to'. In de stream zie je een geanimeerd meisje die rustige lofi-muziek afspeelt terwijl ze non-stop aan het studeren is. Het is een soort virtuele studiepartner voor velen geworden en ze is inmiddels een icoon op het internet. Nu heeft VRT MAX een vergelijkbaar concept toegepast, maar dan met onze geliefde Marcske. DDe livestream was er vorige examenperiode ook al, maar nu is Marcske terug met nieuwe beats. Dus, terwijl je je door de examenperiode worstelt, zal Marcske je vergezellen met zijn lofi-muziek en je helpen de stress te verlichten.

Boeken klaar, koud chocomelkske gepopt, livestream aan en goan!

Ontdek meer