5 redenen om vroeg naar de Student Kick-off in Gent te gaan!

Lore Ketels-24 september 2021 om 11:37

De start van het nieuwe academiejaar komt eraan, dat wil in Gent maar één ding zeggen: Student Kick-off! Laat het studeren nog maar even achterwege, tijd om te dansen en te feesten. Op woensdag 29/09 wordt het Sint-Pietersplein in Gent helemaal omgetoverd tot een openluchtfestival.
Vroeg begonnen is half gewonnen, daarom geven wij jou 5 redenen om woensdag al vroeg te gaan!

1) Je moet de gemiste schade inhalen

Vorig jaar kon de Student Kick-off niet doorgaan omwille van Covid-19. Reden te meer om de schade nu dubbel en dik in te halen. Je mag dus geen minuut missen van dit gigantische feest.

2) Geniale line-up

Ze hebben niet stil gezeten daar in Gent. De ene na de andere topper komt het podium afbreken. Zo maken onder andere Cleymans & Van Geel, Regi, Metejoor, Jebroer, Omdat Het Kan Soundsystem ft. Average Rob, dj Michael Amani en de Bromeo’s hun opwachting! Waarom kiezen als je ze allemaal kan zien?

3) De TAGMAG-stage

Ja ja, je leest het goed. TAGMAG heeft dit jaar een eigen stage op de Student Kick-off. Tussen de optredens op de mainstage door verzorgen enkele TAGMAG gezichten en DJ’s de sfeer en gezelligheid. Dit maar tot 18u00, op tijd komen is dus de boodschap!

4) Win gratis shotjes aan de TAGMAG stand

Hadden we al gezegd dat je aan de TAGMAG stand gratis shotjes kan winnen?
Kom aan ons rad draaien en wie weet trakteren wij jou.

5) It’s five-o’clock somewhere

Elke reden om te daydrinken, is een goede reden!

Alle informatie en de rest van de line-up kan je terugvinden op site.

Acteurs van 'The 100' komen naar Brussel

Karen Luiken-02 december 2022 om 10:19

Ben jij helemaal fan van ‘The 100’? Dan is Brussel binnenkort jouw place to be. Daar verzamelen zich speciaal voor de Oone Hundred Con verschillende bekende acteurs uit de serie.

Grote verrassingen en een indrukwekkende gastenlijst. Dat is wat je van Oone Hundred Con mag verwachten, een evenement dat plaats zal vinden over exact 42 weken, 18 uur en 40 minuten.

Blok ‘m vast in je agenda. Zeker als je beroemdheden als Sachin Sahel, Jarod Joseph, Richard Harmon en Lindsay Morgan wilt ontmoeten. Mensen die naar ‘The 100’ kijken, zullen de namen allemaal kennen.

De acteurs zijn beschikbaar voor exclusieve meet & greets en fotosessies. Wil je meer info? Of gewoon meteen kaartjes kopen? Klik dan hier.

JD zorgt dit jaar voor magische kerst

Karen Luiken-01 december 2022 om 15:00

De start van december betekent bijna kerst. Veel mensen zijn al volop bezig met de voorbereidingen en ook JD maakt zich vast klaar voor de gezelligste tijd van het jaar. Hoe? Met een speciale campagne waarmee de magie van kerst gevierd wordt. JD got you covered!

King of the Game. Dat is de boodschap die JD met de nieuwe campagne wil uitdragen. Het merk wil duidelijk maken dat iedereen – maar dan ook echt iedereen – een koning kan zijn in een eigen gekozen streven. Of dat nou op het gebied van mode, zingen of dansen is: alle JD-fans kunnen een King of the Game zijn.

De campagne bestaat uit een paar elementen, waar een pop up-arcade tour er één van is. Hiervoor worden verschillende JD-filialen bezocht. Inclusief de onlangs geopende flagshipstore aan de Meir in Antwerpen. Liefhebbers kunnen hier van 30 november tot en met 3 december retro arcade games spelen en daarmee een gooi doen naar leuke JD-goodies en prijzen. Je wordt gekroond als King of the Game!

Een ander element is de Next Talent Contest, die samen met 777 Records georganiseerd wordt. Dit recordlabel (van onder meer Frenna) is een talentenjacht via TikTok gestart. Iedereen met een beetje talent kon via TikTok of in een JD-winkel auditie doen om vervolgens uitgekozen te worden.

De finalisten zullen door middel van een intensieve workshop vanaf eind november worden klaargestoomd, door het record label, voor de finale mid december. De uiteindelijke winnaar krijgt de uitzonderlijke kans om een videoclip op te nemen met 777-artiesten Philly Moré, Delany, Yxng le of Rhema & Bethel.

Tot slot is er ook nog een spectaculair billboard, maar daar zal je voor naar Amsterdam moeten. Toevallig in de buurt? Breng dan vooral een bezoekje aan het Leidseplein, waar de kerstcampagne van JD met een arcade in 3D op een deepscreen te zien is.

1
2
3
4

Ontdek meer