5 redenen om vroeg naar de Student Kick-off in Gent te gaan!

Lore Ketels-24 september 2021 om 11:37

De start van het nieuwe academiejaar komt eraan, dat wil in Gent maar één ding zeggen: Student Kick-off! Laat het studeren nog maar even achterwege, tijd om te dansen en te feesten. Op woensdag 29/09 wordt het Sint-Pietersplein in Gent helemaal omgetoverd tot een openluchtfestival.
Vroeg begonnen is half gewonnen, daarom geven wij jou 5 redenen om woensdag al vroeg te gaan!

1) Je moet de gemiste schade inhalen

Vorig jaar kon de Student Kick-off niet doorgaan omwille van Covid-19. Reden te meer om de schade nu dubbel en dik in te halen. Je mag dus geen minuut missen van dit gigantische feest.

2) Geniale line-up

Ze hebben niet stil gezeten daar in Gent. De ene na de andere topper komt het podium afbreken. Zo maken onder andere Cleymans & Van Geel, Regi, Metejoor, Jebroer, Omdat Het Kan Soundsystem ft. Average Rob, dj Michael Amani en de Bromeo’s hun opwachting! Waarom kiezen als je ze allemaal kan zien?

3) De TAGMAG-stage

Ja ja, je leest het goed. TAGMAG heeft dit jaar een eigen stage op de Student Kick-off. Tussen de optredens op de mainstage door verzorgen enkele TAGMAG gezichten en DJ’s de sfeer en gezelligheid. Dit maar tot 18u00, op tijd komen is dus de boodschap!

4) Win gratis shotjes aan de TAGMAG stand

Hadden we al gezegd dat je aan de TAGMAG stand gratis shotjes kan winnen?
Kom aan ons rad draaien en wie weet trakteren wij jou.

5) It’s five-o’clock somewhere

Elke reden om te daydrinken, is een goede reden!

Alle informatie en de rest van de line-up kan je terugvinden op site.

'Cobra Kai'-sterren komen naar FACTS

Karen Luiken-09 januari 2022 om 15:56

Geweldig nieuws voor fans van ‘Cobra Kai’. Twee sterren uit de populaire Netflix-serie komen binnenkort naar ons land. Hawk en Tory zullen begin april te vinden zijn op FACTS!

Hawk en Tory luisteren in het echte leven naar de namen Jacob Bertrand en Peyton List. De twee acteurs bevinden zich normaal gesproken aan de andere kant van de oceaan, maar komen in de lente naar ons Belgenlandje gevlogen om FACTS bij te wonen. In de Flanders Expo Gent gaan ze op de foto met fans, delen ze handtekeningen uit, beantwoorden ze vragen en nemen ze deel aan panelsessies.

FACTS vindt plaats op zaterdag 2 en zondag 3 april. Het evenement is een plek waar films, series en games tot leven komen. Je kunt er terecht voor spelletjes, cosplay, superhelden, anime en allerlei grote fenomenen uit de popcultuur. Kaartjes koop je hier.

LEGO bezorgt magisch lichtspektakel aan Koningin Paola Kinderziekenhuis

Lola Obasuyi Van Acker-28 december 2021 om 07:30

LEGO wil er voor zorgen dat elk kind de kans krijgt om te spelen met hun speelgoed, vooral tijdens de feestdagen. Daarom schenken ze met #BuildToGive 1,5 miljoen LEGO sets weg in 29 verschillende landen en iedereen kan zijn steentje bijdragen op deze manier: neem wat LEGO blokken die je nog thuis hebt liggen, bouw hiermee een ster, neem een foto en plaats deze op Instagram met de hashtag #BuildToGive. Voor elke ster die wordt gedeeld, zal LEGO een set schenken, ergens ter wereld, aan een kindje dat het moeilijker geeft.

De campagne ging van start op 4 december en loopt nog tot 31 januari. Check dus snel eens op zolder of je nog paar LEGO stenen hebt liggen en bouwen maar!

Lichtshow

België is het enige land dat vanavond een uniek lichtspektakel organiseert. Dit is nog nooit eerder gezien in ons land. Vanavond, op 28 december, zal er de show te zien voor alle kindjes die uit hun raam zullen kijken vanuit het Koningin Paola Kinderziekenhuis. Met 200 drones zullen ze de sterrenhemel laten dansen, prachtige beelden gegarandeerd! En om zoveel mogelijk kinderen te laten meegenieten van de show, wordt het vanavond uitgezonden via Facebook Live.

Ontdek meer