5 redenen om vroeg naar de Student Kick-off in Gent te gaan!

Lore Ketels-24 september 2021 om 11:37

De start van het nieuwe academiejaar komt eraan, dat wil in Gent maar één ding zeggen: Student Kick-off! Laat het studeren nog maar even achterwege, tijd om te dansen en te feesten. Op woensdag 29/09 wordt het Sint-Pietersplein in Gent helemaal omgetoverd tot een openluchtfestival.
Vroeg begonnen is half gewonnen, daarom geven wij jou 5 redenen om woensdag al vroeg te gaan!

1) Je moet de gemiste schade inhalen

Vorig jaar kon de Student Kick-off niet doorgaan omwille van Covid-19. Reden te meer om de schade nu dubbel en dik in te halen. Je mag dus geen minuut missen van dit gigantische feest.

2) Geniale line-up

Ze hebben niet stil gezeten daar in Gent. De ene na de andere topper komt het podium afbreken. Zo maken onder andere Cleymans & Van Geel, Regi, Metejoor, Jebroer, Omdat Het Kan Soundsystem ft. Average Rob, dj Michael Amani en de Bromeo’s hun opwachting! Waarom kiezen als je ze allemaal kan zien?

3) De TAGMAG-stage

Ja ja, je leest het goed. TAGMAG heeft dit jaar een eigen stage op de Student Kick-off. Tussen de optredens op de mainstage door verzorgen enkele TAGMAG gezichten en DJ’s de sfeer en gezelligheid. Dit maar tot 18u00, op tijd komen is dus de boodschap!

4) Win gratis shotjes aan de TAGMAG stand

Hadden we al gezegd dat je aan de TAGMAG stand gratis shotjes kan winnen?
Kom aan ons rad draaien en wie weet trakteren wij jou.

5) It’s five-o’clock somewhere

Elke reden om te daydrinken, is een goede reden!

Alle informatie en de rest van de line-up kan je terugvinden op site.

Real life 'Squid Game' komt naar Nederland

Karen Luiken-15 oktober 2021 om 12:13

Mensen met stalen zenuwen kunnen dit weekend bij onze noorderburen terecht voor een potje real life 'Squid Game'. Netflix haalt één van de spellen uit de populaire serie naar Nederland en iedereen kan meedoen.

Het gaat om het spelletje ‘Red Light, Green Light’, voor sommigen beter bekend als Annemaria Koekoek. Een gigantische pop staat met haar gezicht naar een boom en roept dingen. Zodra ze praat, moet je jezelf zo snel mogelijk in haar richting bewegen. Maar als ze stopt met het maken van geluid en ze zich omdraait, moet je onmiddellijk stilstaan. Wie betrapt wordt op ook maar een minuscule beweging, overleeft het niet.

Althans, dat is in ‘Squid Game’ het geval. Bij het real life spel word je natuurlijk gewoon in leven gelaten. Je kunt morgen (zaterdag 16 oktober) van 12.00 tot 17.00 uur meedoen in Maastricht. Een dag later is Rotterdam aan de beurt. Je moet minimaal zestien jaar oud zijn om deel te kunnen nemen.

Ontmoet ook Jamie-Lee Six op de meet & greet in Technopolis!

Lore Ketels-15 oktober 2021 om 11:16

Op 27 oktober organiseert Technopolis een meet & greet met enkele van onze TAGMAG Insiders. Zo wist je al dat je Jaël, Fabian, Maximiliaan en Kessy in levende lijven kan ontmoeten. Maar, wij hebben goed nieuws!

Ook Jamie-Lee Six zal langskomen op deze meet & greet. Zij zal de vier andere TAGMAG gezichten vervoegen en zal samen met jullie kleine experimenten zo groot mogelijk proberen maken. Wie 'The Bigger The Better' op YouTube heeft gezien weet exact wat we hiermee bedoelen.

Jij kan het allemaal mee ontdekken, samen met onze Insiders. Het enige dat je er voor moet doen is je hier inschrijven, en dan zien wij jou op 27 oktober in Technopolis (Mechelen).

Tot dan!

Ontdek meer