5 redenen om vroeg naar de Student Kick-off in Gent te gaan!

Lore Ketels-24 september 2021 om 11:37

De start van het nieuwe academiejaar komt eraan, dat wil in Gent maar één ding zeggen: Student Kick-off! Laat het studeren nog maar even achterwege, tijd om te dansen en te feesten. Op woensdag 29/09 wordt het Sint-Pietersplein in Gent helemaal omgetoverd tot een openluchtfestival.
Vroeg begonnen is half gewonnen, daarom geven wij jou 5 redenen om woensdag al vroeg te gaan!

1) Je moet de gemiste schade inhalen

Vorig jaar kon de Student Kick-off niet doorgaan omwille van Covid-19. Reden te meer om de schade nu dubbel en dik in te halen. Je mag dus geen minuut missen van dit gigantische feest.

2) Geniale line-up

Ze hebben niet stil gezeten daar in Gent. De ene na de andere topper komt het podium afbreken. Zo maken onder andere Cleymans & Van Geel, Regi, Metejoor, Jebroer, Omdat Het Kan Soundsystem ft. Average Rob, dj Michael Amani en de Bromeo’s hun opwachting! Waarom kiezen als je ze allemaal kan zien?

3) De TAGMAG-stage

Ja ja, je leest het goed. TAGMAG heeft dit jaar een eigen stage op de Student Kick-off. Tussen de optredens op de mainstage door verzorgen enkele TAGMAG gezichten en DJ’s de sfeer en gezelligheid. Dit maar tot 18u00, op tijd komen is dus de boodschap!

4) Win gratis shotjes aan de TAGMAG stand

Hadden we al gezegd dat je aan de TAGMAG stand gratis shotjes kan winnen?
Kom aan ons rad draaien en wie weet trakteren wij jou.

5) It’s five-o’clock somewhere

Elke reden om te daydrinken, is een goede reden!

Alle informatie en de rest van de line-up kan je terugvinden op site.

'Deseperate Housewives'-ster Teri Hatcher komt naar FACTS in Gent

Karen Luiken-15 februari 2024 om 08:08

De organisatie van FACTS heeft opnieuw een wereldberoemde naam toegevoegd aan de line-up van de aankomende editie van het evenement in Gent. Niemand minder dan ‘Despirate Housewives’-actrice Teri Hatcher staat op de gastenlijst.

Teri is op beide dagen, 6 en 7 april, aanwezig bij FACTS in Flanders Expo. Fans kunnen met haar op de foto, een praatje maken bij de handtekeningensessies, haar panel bijwonen en zelfs met haar op de foto.

De actrice is vooral bekend als Susan Mayer Delfino in ‘Desperate Housewives’, maar had daarnaast ook rollen in ‘Lois & Clark: The New Adventures of Superman’, ‘James Bond: Tomorrow Never Dies’ en ‘The Love Boat’.

Teri is al de vierde internationale ster die wordt toegevoegd aan de line-up van FACTS. Eerder aangekondigde namen zijn Mckenna Grace (Ghostbusters, The Handmaid’s Tale), Christopher Judge (Stargate) en Marina Sirtis (Star Trek), Verder komt ook de Vlamse jeugdboekenschrijver Marc de Bel langs.

Gent werkt aan uniforme beker voor Gentse Feesten

Simon Smetryns-14 februari 2024 om 18:32

De pleinorganisatoren van de Gentse Feesten hebben samen met de Stad Gent een akkoord bereikt: er komt een uniforme beker op de Gentse Feesten voor de feestkernen in de feestenzone. Een 'bekercoördinator' leidt het project in goede banen, de Stad ondersteunt dit met een subsidie van 160.000 euro.

Tijdens de vorige editie van de Gentse Feesten waren er verschillende herbruikbare bekers in omloop, en ook de inleverpunten en waarborgsystemen werkten niet overal hetzelfde. Daar komt nu verandering in. De pleinorganisatoren en de Stad Gent slaan voor de komende editie de handen in elkaar voor een uniforme beker. De beker, in een nieuwe huisstijl, zal beschikbaar zijn in verschillende formaten.

De feestkernen in de feestenzone die met de beker zullen werken, zijn Polé Polé, Mardi Gras, Sint-Baafsplein, Korenmarkt, Baudelohof, Groentenmarkt, Boomtown, Place Muzette, Walter De Buckplein en het Luisterplein. Bovendien zullen bezoekers de nieuwe beker op alle Gentse Feestenpleinen kunnen inwisselen. Op die manier wordt vanaf deze editie optimale klantvriendelijkheid gegarandeerd.

De bestaande bekers van Trefpunt vzw en van de Vlasmarkt worden nog uitgefaseerd gebruikt als duurzame oplossing voor de recent aangekochte herbruikbare bekers.

Ontdek meer