5 redenen om vroeg naar de Student Kick-off in Gent te gaan!

Lore Ketels-24 september 2021 om 11:37

De start van het nieuwe academiejaar komt eraan, dat wil in Gent maar één ding zeggen: Student Kick-off! Laat het studeren nog maar even achterwege, tijd om te dansen en te feesten. Op woensdag 29/09 wordt het Sint-Pietersplein in Gent helemaal omgetoverd tot een openluchtfestival.
Vroeg begonnen is half gewonnen, daarom geven wij jou 5 redenen om woensdag al vroeg te gaan!

1) Je moet de gemiste schade inhalen

Vorig jaar kon de Student Kick-off niet doorgaan omwille van Covid-19. Reden te meer om de schade nu dubbel en dik in te halen. Je mag dus geen minuut missen van dit gigantische feest.

2) Geniale line-up

Ze hebben niet stil gezeten daar in Gent. De ene na de andere topper komt het podium afbreken. Zo maken onder andere Cleymans & Van Geel, Regi, Metejoor, Jebroer, Omdat Het Kan Soundsystem ft. Average Rob, dj Michael Amani en de Bromeo’s hun opwachting! Waarom kiezen als je ze allemaal kan zien?

3) De TAGMAG-stage

Ja ja, je leest het goed. TAGMAG heeft dit jaar een eigen stage op de Student Kick-off. Tussen de optredens op de mainstage door verzorgen enkele TAGMAG gezichten en DJ’s de sfeer en gezelligheid. Dit maar tot 18u00, op tijd komen is dus de boodschap!

4) Win gratis shotjes aan de TAGMAG stand

Hadden we al gezegd dat je aan de TAGMAG stand gratis shotjes kan winnen?
Kom aan ons rad draaien en wie weet trakteren wij jou.

5) It’s five-o’clock somewhere

Elke reden om te daydrinken, is een goede reden!

Alle informatie en de rest van de line-up kan je terugvinden op site.

Dance D-Vision kondigt nieuwe artiesten aan

Karen Luiken-03 juni 2023 om 07:14

De line-up van Dance D-Vision wordt groter en groter. De organisatie van het festival heeft gisteren maar liefst elf nieuwe namen aangekondigd.

$hirak is een van de nieuwe namen die in het weekend van 4 en 5 augustus voor muziek zal zorgen tijdens Dance D-Vision. Hij wordt op het affiche vergezeld door Blushxblush, Cherry Moon Trax, DJ Licious, Gladde paling, Jorden Dux, Manuals, Michiel Cnudde, Omdat Het Kan & Average Rob, Sven Lanvin en Zof. Eerder werden Jebroer, Michael Amani, Natte Visstick, Regi, Pauline en Ronny Retro al aangekondigd.

TAGMAG zal een van de stages van Dance D-Vision hosten. Verder is er dit jaar voor het eerst ook een camping bij het festival. Deze bevindt zich aan de Zwembadstraat in Zottegem, vlakbij het festivalterrein.

Alle info en tickets vind je hier.

IKEA organiseert grote rommelmarkt in Gent

Karen Luiken-31 mei 2023 om 10:41- Foto:

Photo by Jueun Song on Unsplash

Nog niks te doen aanstaande zaterdag? Breng vooral een bezoekje aan de IKEA in Gent. Daar wordt een grote rommelmarkt georganiseerd waar meubels, accessoires en kledingstukken worden verkocht.

IKEA probeert klanten al een tijdje aan te zetten om producten en meubels een tweede leven te geven. Dat doet de keten onder andere met een ‘Tweedekanshoek’, die in verschillende filialen te vinden is en waar men afgedankte artikelen, producten met kleine defecten en andere IKEA-spullen tegen kleine prijsjes kan kopen.

Maar nu is er dus iets nieuws: de rommelmarkt. Family members krijgen de kans om hier al hun oude, ongebruikte spullen te verkopen. Dat kunnen IKEA-producten zijn, maar ook andere items. Het evenement is gratis toegankelijk tussen 09.00 en 16.00 uur. Iedereen is welkom!

Ontdek meer