5 redenen om vroeg naar de Student Kick-off in Gent te gaan!

Lore Ketels-24 september 2021 om 11:37

De start van het nieuwe academiejaar komt eraan, dat wil in Gent maar één ding zeggen: Student Kick-off! Laat het studeren nog maar even achterwege, tijd om te dansen en te feesten. Op woensdag 29/09 wordt het Sint-Pietersplein in Gent helemaal omgetoverd tot een openluchtfestival.
Vroeg begonnen is half gewonnen, daarom geven wij jou 5 redenen om woensdag al vroeg te gaan!

1) Je moet de gemiste schade inhalen

Vorig jaar kon de Student Kick-off niet doorgaan omwille van Covid-19. Reden te meer om de schade nu dubbel en dik in te halen. Je mag dus geen minuut missen van dit gigantische feest.

2) Geniale line-up

Ze hebben niet stil gezeten daar in Gent. De ene na de andere topper komt het podium afbreken. Zo maken onder andere Cleymans & Van Geel, Regi, Metejoor, Jebroer, Omdat Het Kan Soundsystem ft. Average Rob, dj Michael Amani en de Bromeo’s hun opwachting! Waarom kiezen als je ze allemaal kan zien?

3) De TAGMAG-stage

Ja ja, je leest het goed. TAGMAG heeft dit jaar een eigen stage op de Student Kick-off. Tussen de optredens op de mainstage door verzorgen enkele TAGMAG gezichten en DJ’s de sfeer en gezelligheid. Dit maar tot 18u00, op tijd komen is dus de boodschap!

4) Win gratis shotjes aan de TAGMAG stand

Hadden we al gezegd dat je aan de TAGMAG stand gratis shotjes kan winnen?
Kom aan ons rad draaien en wie weet trakteren wij jou.

5) It’s five-o’clock somewhere

Elke reden om te daydrinken, is een goede reden!

Alle informatie en de rest van de line-up kan je terugvinden op site.

Benson Boone komt naar Vorst Nationaal

Chelsy Vanlerberghe-19 juli 2024 om 17:01

Er gebeuren 'Beautiful Things' voor Benson Boone, want nog geen twee maanden na zijn hopeloos uitverkochte show in Trix, mag hij al een nieuw concert op Belgische bodem aankondigen. Op zaterdag 2 november staat de Amerikaanse singer-songwriter namelijk in Vorst Nationaal in Brussel!

Tickets voor zijn show in Trix waren binnen de minuut uitverkocht. De keuze om snel nog eens terug te keren naar België, en deze keer in een veel grotere zaal, was dus snel gemaakt voor de zanger.

Tickets zijn beschikbaar vanaf donderdag 25 juli om 10u via livenation.be en kosten €57.01 - €51.40 - €45.80, inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage.

'Vampire Diaries'-ster Paul Wesley komt naar België

Chelsy Vanlerberghe-16 juli 2024 om 14:21

Fans van 'The Vampire Diaries' zijn in voor a double treat! Eerder werd al bekend gemaakt dat Ian Somerhalder naar Heroes Comic Con in Brussel komt. Nu laat de organisatie weten dat ook Paul Wesley naar Brussels Expo afzakt. Een reünie van de broertjes Damon en Stefan Salvatore? Daar moet je gewoon bij zijn!

Paul, die acht seizoenen lang de charismatische Stefan Salvatore speelde, staat te popelen om zijn fans te ontmoeten. Hij is er beide dagen, 19 en 20 oktober, voor fotosessies, handtekeningen, panels en meet & greets. Tickets voor de fotoshoots zijn beperkt, dus wees er snel bij! De fotosessies met collega Ian Somerhalder waren op 2 dagen tijd al de deur uit.

Naast 'Vampire Diaries' heeft Paul Wesley zijn repertoire verder uitgebreid met diverse rollen. Hij schitterde onder andere in projecten zoals 'Tell Me a Story' en 'Before I Disappear', waar hij zijn veelzijdigheid als acteur toonde. Meer recentelijk werd Paul Wesley geprezen voor zijn dynamische vertolking als legendarische kapitein James T. Kirk in de nieuwste 'Star Trek'-serie.

Paul Wesley en Ian Somerhalder zijn niet de enige namen die Heroes Comic Con wisten te schikken. Misha Collins van 'Supernatural', en Eliza Taylor van 'The 100' zijn er ook bij op 19 en 20 oktober.

Meer info en tickets vind je op www.heroescomiccon.be.

Ontdek meer