Zayn Malik wil weer optreden

Karen Luiken-12 juli 2023 om 10:29

Het is op muzikaal vlak al een tijdje stil rondom Zayn Malik, maar het lijkt erop dat daar binnenkort verandering in gaat komen. De voormalige One Direction-zanger onthult dat hij aan nieuwe muziek werkt.

“Ik ben met een plaat bezig waarvan ik denk dat mensen het niet verwachten”, aldus Zayn in een interview. “Het is anders dan mensen van me gewend zijn. Er zit meer een verhaal in, zoals ervaringen uit het echte leven. Mijn dochter wordt een paar keer genoemd.”

Wanneer de muziek verschijnt, is niet bekend. Maar als de plaat er eenmaal is, is de kans groot dat Zayn na een lange tijd ook een comeback zal maken op het podium. “Het is nu een paar jaar geleden dat ik heb opgetreden en dat maakt me nerveus, maar ik heb er ook heel veel zin in. Ik wil het podium weer op. Ik wil er weer zijn en dat ook voelen.”

Opnames tweede seizoen 'The Last of Us' starten in februari

Karen Luiken-02 december 2023 om 17:03

Het aftellen naar het tweede seizoen van ‘The Last of Us’ kan officieel beginnen nu we eindelijk weten wanneer de opnames van start gaan. Variety meldt dat de camera’s in februari beginnen met draaien.

Televisiezender HBO bevestigde volgens Amerikaanse media eerder al dat de opnames begin 2024 zouden starten, maar een precieze datum ontbrak nog. Daar is met dit nieuws verandering in gekomen.

Toch geeft dat nog geen zekerheid over wanneer het tweede seizoen in première gaat. Hoofdrolspeelster Bella Ramsey zei begin dit jaar dat fans in ieder geval tot eind 2024 moeten wachten, maar dat was nog voor de grote Hollywood-staking waarbij heel veel schrijvers hun werk stillegden. Inmiddels wordt het tweede seizoen niet voor 2025 verwacht.

Zien: trailer van 'Bon Bini Bangkok Nights'

Karen Luiken-01 december 2023 om 11:18

Het aftellen is begonnen. Naar kers (uiteraard) maar eerst naar de datum van 20 december. Dan verschijnt namelijk de film 'Bon Bini Bangkok Nights' op het witte doek!

Wanneer Judeska en Ping Ping een lening afsluiten bij de malafide Aziatische zakenmagnaat Lo Pei Chan om hun fastfoodketen F.C. Kip uit te breiden - en ze de kleine lettertjes niet lezen - raken ze alles kwijt waar ze zo hard voor hebben gewerkt. Ze traceren Lo Pei in het exotische Bangkok waar hij een zwaarbewaakte villa bezit. Daar beramen ze met het hele team van F.C. Kip een gewaagd en levensgevaarlijk plan om terug te stelen wat hen is afgepakt. De heist loopt natuurlijk heel anders dan gepland, wat hachelijke maar ook zeer komische avonturen oplevert. Racende tuktuks op het Thaise platteland, adembenemende martial-arts op de Chatuchak markt en wilde vuurgevechten op Khao San Road.

Klaar voor een klein voorproefje? Bekijk hieronder de nieuwe trailer van 'Bon Bini Bangkok Nights'.

Ontdek meer