‘Sex Education’-acteur heeft vrede met einde van show

Karen Luiken-12 juli 2023 om 10:26

Er komt nog een vierde seizoen van ‘Sex Education’, maar dat seizoen zal helaas wel het laatste zijn. Acteur Ncuti Gatwa, die Eric speelt in de serie, heeft daar vrede mee. Volgens hem is het verhaal nu wel klaar.

Het eerste seizoen van ‘Sex Education’ kwam jaren geleden op Netflix. De hoofdrolspelers waren toen een stuk jonger dan dat ze nu zijn en dus is het logisch dat ze andere behoeftes krijgen. Dat geldt ook voor Ncuti. “Ik heb het gevoel dat we het ontgroeid zijn”, zegt hij. “We hebben alles gegeven wat we hadden.”

De acteur en zijn collega’s hebben zowel hoge pieken als diepen dalen gekend. Soms was het fantastisch, soms iets minder. Vooral de creatieve kant van de show was volgens Ncuti soms moeilijk in te vullen. “Als je verhalen vertelt die nog nooit eerder verteld zijn, is het altijd moeilijk om te bedenken hoe je het wil brengen. Het was echt niet altijd even leuk.”

'De Verhulstjes': Gert doet verrassend goed karaoke-optreden

Karen Luiken-04 december 2023 om 07:49

Geef Gert Verhulst een podium en een microfoon en hij zorgt gegarandeerd voor een feestje. Tijdens de cruise met zijn familie beklimt hij het podium tijdens een karaoke-avond. Hij had gehoopt dat Victor dat zou doen, maar als zijn zoon de kans niet pakt, besluit hij er zelf voor te gaan. Met ‘Les Champs-Elysées’ van Joe Dassin brengt hij de beste act van de karaoke-avond.

Zien: trailer van tweede seizoen 'House of the Dragons'

Karen Luiken-04 december 2023 om 07:37

Goed nieuws voor fans van ‘House of the Dragons’. HBO heeft flink wat nieuwe informatie gedeeld over het tweede seizoen van de serie. Er komen nieuwe castleden bij, we weten (ongeveer) wanneer we het vervolg kunnen verwachten én er is een nieuwe trailer.

Laten we beginnen met de twee nieuwe castleden. Tom Taylor kruipt in de huid van Lord Cregan Stark, Clinton Liberty in die van Addam of Hull, Jamie Kenna gaat Ser Alfred Broome spelen, Kieran Brew wordt Hugh, Tom Bennett is verantwoordelijk voor de rol van Ulf en Vincent Regan wordt voor de serie getransformeerd tot Ser Rickard Thorne.

Eerder aangekondigde nieuwkomers zijn Abubakar Salim als Alyn van Hull, Gayle Rankin als Alys Rivers, Freddie Fox als Ser Gwayne Hightower en Simon Russell Beale als Ser Simon Strong.

Dan de releasedatum. Een precieze dag waarop de show verschijnt, is er nog niet. Maar HBO maakt wel bekend dat het tweede seizoen van ‘House of the Dragons’, dat uit acht afleveringen zal bestaan, in de zomer van 2024 naar het scherm komt. Wat je daarvan kunt verwachten? Dat zie je in onderstaande beelden!

Ontdek meer