‘Sex Education’-acteur heeft vrede met einde van show

Karen Luiken-12 juli 2023 om 10:26

Er komt nog een vierde seizoen van ‘Sex Education’, maar dat seizoen zal helaas wel het laatste zijn. Acteur Ncuti Gatwa, die Eric speelt in de serie, heeft daar vrede mee. Volgens hem is het verhaal nu wel klaar.

Het eerste seizoen van ‘Sex Education’ kwam jaren geleden op Netflix. De hoofdrolspelers waren toen een stuk jonger dan dat ze nu zijn en dus is het logisch dat ze andere behoeftes krijgen. Dat geldt ook voor Ncuti. “Ik heb het gevoel dat we het ontgroeid zijn”, zegt hij. “We hebben alles gegeven wat we hadden.”

De acteur en zijn collega’s hebben zowel hoge pieken als diepen dalen gekend. Soms was het fantastisch, soms iets minder. Vooral de creatieve kant van de show was volgens Ncuti soms moeilijk in te vullen. “Als je verhalen vertelt die nog nooit eerder verteld zijn, is het altijd moeilijk om te bedenken hoe je het wil brengen. Het was echt niet altijd even leuk.”

Zien: voorproefje van nieuw seizoen 'Special Forces'

Karen Luiken-19 april 2024 om 09:28

In afwachting van het nieuwe seizoen van ‘Special Forces’ heeft VTM vandaag een klein voorproefje van de eerste aflevering gedeeld. Daaruit blijkt al meteen dat de kandidaten geen rustige opstart krijgen...

Het nieuwe seizoen is opgenomen in Zuid-Afrika en volgt de loodzware beproevingen die rekruten Davina Simons, Saïd Boumazoughe, Loïc Van Impe, Ine Beyen, Ismaïl Abdoul, Jan Bakelants, Gers Pardoel, Lynn Van den Broeck, Nora Gharib, Olivier Deschacht en Geert Meyfroidt moeten doorstaan.

Tijdens de eerste proef moeten ze naar de kust zwemmen en hoewel dat misschien klinkt als een makkelijke opgave, is het dat niet. Het wordt al meteen duidelijk dat de elf bekende Vlamingen erg diep moeten gaan.

Benieuwd naar meer? Het nieuwe seizoen gaat maandag van start!

1
2
3
4

'All Of Us Strangers' komt volgende week naar Disney+

Karen Luiken-19 april 2024 om 09:22

Het aanbod van Disney+ wordt over een paar dagen uitgebreid met een nieuw pareltje. Vanaf 24 april is de film ‘All Of Us Strangers’ te zien op de streamingsdienst.

De film gaat over Adam die in een verlaten torenflat in Londen woont. Een toevallige ontmoeting met zijn mysterieuze buurman Harry doorbreekt het ritme van zijn dagelijks leven. Terwijl er een relatie tussen hen ontluikt, verliest Adam zich in herinneringen aan het verleden. Hij voelt de drang om terug te gaan naar het stadje waar hij opgroeide en het huis waar hij als kind woonde. Daar lijken zijn ouders nog steeds te wonen, net als op de dag dat ze stierven, dertig jaar geleden.

De hoofdrollen worden gespeeld door Andrew Scott, Paul Mescal, Jamie Bell en Claire Foy.

Ontdek meer