Disney lanceert officiële trailer voor Star Wars-serie 'Ahsoka'

Nico De Greef-12 juli 2023 om 14:50

Disney heeft na enkele teasers de officiële trailer van de langverwachte Star Wars-serie 'Ahsoka' online gezet. Met de komst van de nieuwe trailer krijgen fans hun langste blik tot nog toe op de reeks.

De nieuwe serie binnen het Star Wars-universum draait volledig om het personage Ahsoka Tano. Met haar maakten fans eerder al kennis via de animatieserie The Clone Wars waarin ze haar debuut maakt als padawan van Anakin Skywalker. In het tweede seizoen van The Mandalorian zagen we al hoe Rosario Dawson in live-action in de huid van Ahsoka kroop, en nu speelt de voormalige jedi de hoofdrol in haar eigen serie.

'Ahsoka' speelt zich af na de gebeurtenissen uit de animatieserie Star Wars Rebels en volgt Ahsoka, vergezeld door haar bontgenoten, terwijl ze haar zoektocht naar de vermiste Ezra Bridger en Grand Admiral Thrawn voortzet. Ahsoka gelooft dat de grootadmiraal het bevel heeft overgenomen van wat nog rest van de Keizerlijke vloot en een nieuwe oorlog wil ontketenen om zijn plek als nieuwe Emperor van het sterrenstelsel veilig te stellen.

De nieuwste (en waarschijnlijk ook laatste) trailer laat alvast zien dat fans kunnen rekenen op veel actie en lichtzwaarden. Naast Rosario Dawnson in de titulaire hoofdrol van Ahsoka, zullen ook Eman Esfandi, Mary Elizabeth Winstead, Genevieve O'Reilly, Natasha Liu Bordizzo en Lars Mikkelson te zien zijn in de reeks.

'Ahsoka' gaat op 23 augustus van start op Disney Plus met een dubbele première. Dat wil zeggen dat de eerste twee afleveringen tegelijk op de streamingdienst verschijnen. Nadien verschijnt er elke woensdag een nieuwe aflevering.

Releasedatum laatste seizoen 'Sweet Tooth' bekend

Karen Luiken-19 april 2024 om 08:18

Gus en zijn vrienden maken over een niet al te lange tijd een comeback naar Netflix. De streamingsdienst heeft met een gloednieuwe trailer aangekondigd dat het derde en laatste seizoen van ‘Sweet Tooth’ op 6 juni in première gaat.

‘Sweet Tooth’ gaat over Gus, die een hybride kind met dierlijk DNA is. Hij heeft trekken van een hert en een gewei op zijn hoofd. Gus is zijn hele leven in totale afzondering grootgebracht en wordt gedwongen een nieuw onderkomen te zoeken na de dood van zijn vader. Hij gaat op reis in de hoop bescherming te kunnen vinden.

In het derde seizoen worden Gus en zijn vrienden Jepperd. Becky en Wendy opnieuw gevolgd terwijl ze Alaska proberen te bereiken om de moeder van Gus te vinden. Naast de hoofdrolspelers Christian Convery, Nonso Anozie, Stefania LaVie Owen en Naledi Murray wordt in het nieuwe seizoen ook ‘Star Wars’-ster Kelly Marie Tran geïntroduceerd als het nieuwe personage Rosie.

De serie ging in 2021 in première en was meteen een groot succes. Het tweede seizoen werd afgelopen zomer uitgezonden.

Figuranten gezocht voor nieuw seizoen 'Knokke off'

Karen Luiken-19 april 2024 om 08:12- Foto:

Knokke off © VRT MAX

Misschien heb je het al gehoord, misschien ook niet. Maar de opnames voor het tweede seizoen van ‘Knokke off’ zijn van start gegaan. De cast is terug voor een nieuwe ronde en jíj kan daar binnenkort onderdeel van uitmaken. De makers van de serie zijn op zoek naar figuranten!

Voor twee scènes van het nieuwe seizoen wordt gezocht naar mensen die voor de camera willen verschijnen. Bij de ene scène spelen de figuranten gasten op een misdienst en bij de andere genodigden op een feest.

De opnames voor de misdienst vinden op 28 mei plaats, de opnames voor het feest op 2, 3 en 4 juni. Beide scènes worden in – hoe kan het ook anders – Knokke opgenomen. Alle aanwezige figuranten krijgen een vergoeding en worden verzocht hun gezinsleden mee te nemen.

Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven door een mail te sturen naar figuratie.knokkeoff2@gmail.com.

Ontdek meer