Disney lanceert officiële trailer voor Star Wars-serie 'Ahsoka'

Nico De Greef-12 juli 2023 om 14:50

Disney heeft na enkele teasers de officiële trailer van de langverwachte Star Wars-serie 'Ahsoka' online gezet. Met de komst van de nieuwe trailer krijgen fans hun langste blik tot nog toe op de reeks.

De nieuwe serie binnen het Star Wars-universum draait volledig om het personage Ahsoka Tano. Met haar maakten fans eerder al kennis via de animatieserie The Clone Wars waarin ze haar debuut maakt als padawan van Anakin Skywalker. In het tweede seizoen van The Mandalorian zagen we al hoe Rosario Dawson in live-action in de huid van Ahsoka kroop, en nu speelt de voormalige jedi de hoofdrol in haar eigen serie.

'Ahsoka' speelt zich af na de gebeurtenissen uit de animatieserie Star Wars Rebels en volgt Ahsoka, vergezeld door haar bontgenoten, terwijl ze haar zoektocht naar de vermiste Ezra Bridger en Grand Admiral Thrawn voortzet. Ahsoka gelooft dat de grootadmiraal het bevel heeft overgenomen van wat nog rest van de Keizerlijke vloot en een nieuwe oorlog wil ontketenen om zijn plek als nieuwe Emperor van het sterrenstelsel veilig te stellen.

De nieuwste (en waarschijnlijk ook laatste) trailer laat alvast zien dat fans kunnen rekenen op veel actie en lichtzwaarden. Naast Rosario Dawnson in de titulaire hoofdrol van Ahsoka, zullen ook Eman Esfandi, Mary Elizabeth Winstead, Genevieve O'Reilly, Natasha Liu Bordizzo en Lars Mikkelson te zien zijn in de reeks.

'Ahsoka' gaat op 23 augustus van start op Disney Plus met een dubbele première. Dat wil zeggen dat de eerste twee afleveringen tegelijk op de streamingdienst verschijnen. Nadien verschijnt er elke woensdag een nieuwe aflevering.

Opnames tweede seizoen 'The Last of Us' starten in februari

Karen Luiken-02 december 2023 om 17:03

Het aftellen naar het tweede seizoen van ‘The Last of Us’ kan officieel beginnen nu we eindelijk weten wanneer de opnames van start gaan. Variety meldt dat de camera’s in februari beginnen met draaien.

Televisiezender HBO bevestigde volgens Amerikaanse media eerder al dat de opnames begin 2024 zouden starten, maar een precieze datum ontbrak nog. Daar is met dit nieuws verandering in gekomen.

Toch geeft dat nog geen zekerheid over wanneer het tweede seizoen in première gaat. Hoofdrolspeelster Bella Ramsey zei begin dit jaar dat fans in ieder geval tot eind 2024 moeten wachten, maar dat was nog voor de grote Hollywood-staking waarbij heel veel schrijvers hun werk stillegden. Inmiddels wordt het tweede seizoen niet voor 2025 verwacht.

Kerstfilm 'Candy Cane Lane' met Eddie Murphy nu te zien

Karen Luiken-01 december 2023 om 07:00

De datum van 1 december is aangebroken en daarmee is de feestmaand officieel van start gegaan. Hoe we dat vieren? Met een gloednieuwe kerstfilm natuurlijk! Amazon Prime heeft vandaag ‘Candy Cane Lane’ online gezet.

Het verhaal gaat over een man die als missie heeft om de jaarlijkse kersthuis decoratiewedstrijd in zijn buurt te winnen. Nadat Chrisper ongeluk een deal sluit met een ondeugende elf genaamd Pepper om zijn kansen om te winnen te vergroten, spreekt de elf een magische spreuk uit die grote schade aanricht aan de hele stad. Met het risico de feestdagen voor zijn gezin te verpesten, beginnen Chris, zijn vrouw Carol en hun drie kinderen met een race tegen de klok om Pepper's betovering te verbreken. Hiervoor moeten ze tegen slinkse magische personages vechten om Kerstmis voor iedereen te redden.

De hoofdrollen worden gespeeld door Eddie Murphy, Jillian Bell en Tracee Ellis Ross.

Ontdek meer