Tom Holland geeft toe: 'Was verslaafd aan alcohol'

Karen Luiken-11 juli 2023 om 13:06

Het leven van Tom Holland ziet er nu heel anders uit dan een jaar geleden. De acteur, die zeven maanden nuchter is, vertelt in de podcast ‘On Purpose with Jay Shetty’ dat hij verslaafd is geweest aan alcohol.

Tom geeft toe dat hij tijdens de afgelopen kerst ‘heel erg dronken’ was. Hij vond dat er iets moest veranderen en besloot in januari mee te doen aan dry january. Maar juist in die periode kwam Tom erachter dat hij misschien toch iets meer van drank hield dan hij eigenlijk dacht. “Het enige waar ik aan kon denken, was drank”, zegt de acteur. “Ik werd er echt bang van. Misschien had ik wel gewoon een alcoholprobleem.”

Het besef zorgde ervoor dat Tom niet één maand stopte met drinken, maar twee maanden. En die twee werden er drie, vier, vijf, zelfs zes. Op zijn 27ste verjaardag, op 1 juni, vierde hij dat hij een half jaar nuchter was. “Nu ben ik gelukkiger dan ik ooit ben geweest. Ik slaap beter, kan beter tegen problemen. Dingen die me normaal gesproken van streek maakten, kan ik nu veel beter aan. Ik voel me mentaal veel beter, gezonder en fitter. Ik durf toe te geven dat ik verslaafd was aan alcohol. Ik deins daar niet voor terug.”

Selena Gomez emotioneel na staande ovatie van 9 (!) minuten

Karen Luiken-19 mei 2024 om 13:01

Selena Gomez heeft tijdens het filmfestival van Cannes een staande ovatie van maar liefst negen minuten gekregen voor de film ‘Emilia Pérez’, waar ze samen met Zoe Saldaña en Karla Sofía Gascón in te zien is. Volgens Variety is het de grootste staande ovatie ooit op het filmfestival.

Selena hield het tijdens de staande ovatie niet droog. Terwijl het publiek negen minuten lang klapte, toeterde, floot en juichte, veegde de zangeres haar tranen weg. Haar collega’s Zoe en Karla gaven elkaar een emotionele knuffel.

De film ‘Emilia Pérez’ gaat over Rita, een advocaat wiens kantoor eerder geneigd is criminelen te helpen dan gerechtigheid te vinden. Ze vindt een onverwachte uitweg wanneer Manitas, de gevreesde leider van een drugskartel, haar rekruteert om hem te helpen bij het voltooien van een geslachtsveranderende operatie om de vrouw te worden die hij altijd al wilde zijn. Selena speelt zijn nietsvermoedende vrouw.

'Europapa' populair in heel Europa

Karen Luiken-19 mei 2024 om 12:55

Het nummer ‘Europapa’ gaat als een trein sinds de diskwalificatie van Joost Klein bij het Eurovisiesongfestival. Sterker nog: het liedje doet het in veel landen beter dan ‘The Code’, de song waarmee de Zwitserse Nemo het liedjesfestijn won. Dat meldt de Telegraaf.

In een week tijd is ‘Europapa’ zo’n 25 miljoen keer gestreamd via Spotify. Het nummer kwam in verschillende Europese hitlijsten terecht en bereikte in Nederland, Vlaanderen én Litouwen de eerste plaats. In Finland belandde het liedje op de tweede plek, in Zweden op de vierde en in IJsland op de zesde. Verder is Joost Klein ook binnen gekomen in de hitlijsten van de landen Noorwegen, Duitsland, Ierland, Groot-Brittannië, Griekenland en Wallonië.

Wereldwijd hoor ‘Europapa’ bij de vijftig meest gestreamde singles en afgelopen vrijdag werd het bovendien de meest beluisterde songfestivalinzending van dit jaar.

Ontdek meer