Tom Holland geeft toe: 'Was verslaafd aan alcohol'

Karen Luiken-11 juli 2023 om 13:06

Het leven van Tom Holland ziet er nu heel anders uit dan een jaar geleden. De acteur, die zeven maanden nuchter is, vertelt in de podcast ‘On Purpose with Jay Shetty’ dat hij verslaafd is geweest aan alcohol.

Tom geeft toe dat hij tijdens de afgelopen kerst ‘heel erg dronken’ was. Hij vond dat er iets moest veranderen en besloot in januari mee te doen aan dry january. Maar juist in die periode kwam Tom erachter dat hij misschien toch iets meer van drank hield dan hij eigenlijk dacht. “Het enige waar ik aan kon denken, was drank”, zegt de acteur. “Ik werd er echt bang van. Misschien had ik wel gewoon een alcoholprobleem.”

Het besef zorgde ervoor dat Tom niet één maand stopte met drinken, maar twee maanden. En die twee werden er drie, vier, vijf, zelfs zes. Op zijn 27ste verjaardag, op 1 juni, vierde hij dat hij een half jaar nuchter was. “Nu ben ik gelukkiger dan ik ooit ben geweest. Ik slaap beter, kan beter tegen problemen. Dingen die me normaal gesproken van streek maakten, kan ik nu veel beter aan. Ik voel me mentaal veel beter, gezonder en fitter. Ik durf toe te geven dat ik verslaafd was aan alcohol. Ik deins daar niet voor terug.”

'De Verhulstjes': Gert doet verrassend goed karaoke-optreden

Karen Luiken-04 december 2023 om 07:49

Geef Gert Verhulst een podium en een microfoon en hij zorgt gegarandeerd voor een feestje. Tijdens de cruise met zijn familie beklimt hij het podium tijdens een karaoke-avond. Hij had gehoopt dat Victor dat zou doen, maar als zijn zoon de kans niet pakt, besluit hij er zelf voor te gaan. Met ‘Les Champs-Elysées’ van Joe Dassin brengt hij de beste act van de karaoke-avond.

Zien: trailer van tweede seizoen 'House of the Dragons'

Karen Luiken-04 december 2023 om 07:37

Goed nieuws voor fans van ‘House of the Dragons’. HBO heeft flink wat nieuwe informatie gedeeld over het tweede seizoen van de serie. Er komen nieuwe castleden bij, we weten (ongeveer) wanneer we het vervolg kunnen verwachten én er is een nieuwe trailer.

Laten we beginnen met de twee nieuwe castleden. Tom Taylor kruipt in de huid van Lord Cregan Stark, Clinton Liberty in die van Addam of Hull, Jamie Kenna gaat Ser Alfred Broome spelen, Kieran Brew wordt Hugh, Tom Bennett is verantwoordelijk voor de rol van Ulf en Vincent Regan wordt voor de serie getransformeerd tot Ser Rickard Thorne.

Eerder aangekondigde nieuwkomers zijn Abubakar Salim als Alyn van Hull, Gayle Rankin als Alys Rivers, Freddie Fox als Ser Gwayne Hightower en Simon Russell Beale als Ser Simon Strong.

Dan de releasedatum. Een precieze dag waarop de show verschijnt, is er nog niet. Maar HBO maakt wel bekend dat het tweede seizoen van ‘House of the Dragons’, dat uit acht afleveringen zal bestaan, in de zomer van 2024 naar het scherm komt. Wat je daarvan kunt verwachten? Dat zie je in onderstaande beelden!

Ontdek meer