Goed nieuws voor fans van de Meilandjes

Karen Luiken-11 juli 2023 om 06:37

Trek jij ook iedere week een fles wijn open als er weer een nieuwe aflevering van ‘Chateau Meiland’ verschijnt? Binnenkort kun je niet alleen vanachter je scherm met de leukste familie van onze noorderburen borrelen, maar ook in real life. Martien en Erica Meiland organiseren een fandag!

Het duo kondigt het nieuws aan met een filmpje op Instagram. Daarin zeggen ze dat ze op 19 augustus tussen 13.30 en 17.30 uur zo’n 450 fans uitnodigen voor een besloten evenement. Martien en Erica zullen tussen 15.00 en 17.00 uur samen met hun dochter Maxime aanwezig zijn om de bezoekers te ontmoeten.

Waar het evenement precies plaats gaat vinden, is nog niet bekend. Wel weten we dat er kraampjes zullen staan en dat er hapjes en drankjes zijn. De entree kost dertig euro. “Het gaat een gezellige middag worden”, aldus Martien.


Film Taylor Swift komt naar Belgische bioscoop

Karen Luiken-26 september 2023 om 13:01- Foto:

Reuters

Dure kaartjes kopen voor een concert van Taylor Swift? Dat kan, maar er is ook een goedkopere optie om de zangeres te zien optreden. Haar ‘The Eras Tour’ wordt over een paar weken op het witte doek vertoond.

Vanaf 13 oktober zal Kinepolis vier weken lang de bijna drie uur durende film op groot scherm uitzenden. In het teken staat ‘The Eras Tour’, die Taylor Swift in maart 2023 aftrapte en waar ze de hele wereld mee rondreist. Tijdens de tour zingt de zangeres liedjes van al haar albums.

Volgend jaar komt Taylor met ‘The Eras Tour’ naar Europa, maar wie daar geen kaartje voor heeft kunnen scoren, kan volgende maand dus ook terecht bij de Kinepolis. De bioscoopketen zendt de film uit in Antwerpen, Brugge, Brussel, Gent, Kortrijk, Leuven, Oostende, Hasselt, Braine, Rocourt en Palace Liège.

Harry Styles bereikt grote mijlpaal met 'As It Was'

Karen Luiken-26 september 2023 om 08:56- Foto:

Reuters

Harry Styles heeft een grote mijlpaal bereikt met ‘As It Was’. Het nummer staat maar liefst 77 weken op rij in de hitlijst Ultratop. Geen enkele andere artiest kreeg dat eerder voor elkaar.

‘As It Was’ kwam in april 2022 op de eerste plek in de hitlijst te staan. Daar bleef het nummer veertien weken lang, daarna zakte het langzaam maar zeker naar onderen. Veel liedjes verdwijnen op een gegeven moment uit de Ultratop, maar dat gebeurde niet met de song van Harry Styles. Die staat er na 77 weken nog steeds in.

De Britse artiest stoot met zijn mijlpaal The Weeknd van zijn troon. Die stond met zijn liedje ‘Blinding Lights’ 76 weken in de Ultratop. Daarna volgen The Black Eyed Peas met ‘I Gotta Feeling’ (66 weken) en Ed Sheeran met ‘Shape Of You’ (64 weken).

Ontdek meer